ADVERTISEMENT
Life

Horoscop zilnic: duminică, 13 septembrie 2020. Săgetătorii au un noroc nesperat la bani

Autor: Madalina Moraru | 12.09.2020 | 12:02
Horoscop zilnic: duminică, 13 septembrie 2020. Săgetătorii au un noroc nesperat la bani
Iată ce anunță specialiștii în astrologie pentru Săgetător, în ziua de duminică, 13 septembrie

Horoscopul de duminică, pe 13 septembrie 2020, arată că Săgetătorii vor avea un noroc nesperat la bani. Weekendul le aduce vești bune și celor aflați în cautarea unui partener.

ADVERTISEMENT

Perioada următoare se anunță a fi una agitată pentru majoritatea nativilor zodiacului european.

Previziunile din weekend arată că vor fi schimbări pe plan personal, când Luna Nouă va intra în semnul Fecioarei.

ADVERTISEMENT

Horoscop zilnic: duminică, 13 septembrie 2020. Săgetătorii au norocul de partea lor

Berbec

Berbecii se simt copleșiți de emoție și vor descoperi că au foarte multe motive de bucurie. Ar putea primi o veste de milioane din partea rudelor, fiind vorba poate de un bebeluș sau o sarcină neașteptată.

Taur

Pentru cei din zodia Taur se anunță a fi un weekend foarte agitat. Vor descoperi relativ repede că planurile de acasă nu coincid adesea cu cele din târg pe propria piele. Trebuie să se calmeze, altfel riscă o ceartă cu persoana iubită.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Pentru Gemeni va fi o duminică pe placul lor. Se relaxează mai mult ca de obicei și vor putea avea parte de noi viziuni și idei foarte bune, pe care să le pună în practică.

Rac

Racii au nevoie de mai multe clipe în care să se bucure de răsfăț. De aceea ar putea apela la anumite activități care să le fie pe măsura așteptărilor. Nu este exclusă o vizită la coafor sau o programare pentru un masaj.

ADVERTISEMENT

Leu

Leii vor putea constata cu stupoare că au probleme financiare, însă nu din vina lor. Locul de muncă pe care îl au scârțâie din pricina unor nereguli care ies la iveală abia acum. Atât ei cât și colegii vor avea un șoc.

Fecioară

Fecioarele se simt mai deschise ca oricând noilor provocări. Lucurile s-au așezat bine în viețile lor și se simt mulțumite de toate realizările avute până acum. De aceea ar putea să se bucure chiar de o vacanță, drept recompensă.

ADVERTISEMENT

Balanță

Balanțele au nevoie de multă muncă de convingere duminică, pe 13 septembrie. Apropiații lor vor încerca să îi scoată din casă și să îi invite la o petrecere, dar acest nativ refuză orice invitație.

Scorpion

Scorpionii se simt în largul lor în aceste vremuri. Au avut nevoie să își găsească un partener stabil pentru a putea vedea lucurile foarte clar. Cei aflați în cautarea sufletului pereche pot întâlni și ei o persoană foarte specială.

ADVERTISEMENT

Săgetător

Săgetătorii au mare noroc la bani, duminică. Ei vor constata că au de încasat o sumă destul de însemnată, de care au uitat total. Ar putea fi vorba de o datorie ce le este achitată întâmplător.

Capricorn

Capricornii se simt din ce în ce mai stresați atunci când se gândesc la locul lor de muncă. Ar putea medita ceva mai amplu asupra problemelor în care se regăsesc și să facă un pas decisiv în eliminarea lor.

Vărsător

Pe cei din zodia Vărsător îi supără o amânare, din partea unui apropiat. Nu trebuie să se grăbească și să judece până nu află întreaga poveste.

Pești

Peștii află că cineva drag lor se mută sau intenționează să plece pentru o vreme. Este un aspect ce îi stresează peste măsură. Odată ce se vor calma vor putea înțelege că nu pot controla tot ce se întâmplă în viețile lor.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!