Life

Horoscop zilnic: duminică, 14 februarie 2021. Leul trebuie să fie mai calm

14.02.2021 | 02:00
Horoscop zilnic duminica 14 februarie 2021 Leul trebuie sa fie mai calm
ADVERTISEMENT

Horoscopul zilnic pentru duminică, 14 februarie 2021, aduce noutăți și vești bune pentru unii dintre nativi. Pe de altă parte, Ziua Îndrăgostiților nu merge foarte bine pentru unele zodii, care pun capăt relației de cuplu. 

În același timp, ziua se anunță a fi una productivă și unii nativi vor duce la bun sfârșit toate treburie pe care le au de făcut.

ADVERTISEMENT

FANATIK îți aduce previziunile astrologice pentru ultima zi a săptămânii. Află din rândurile de mai jos care sunt planurile astrelor pentru tine.

Horoscop zilnic: duminică, 14 februarie 2021, pentru toate zodiile

Berbec

Primești un cadou neașteptat din partea unei persoane care te admiră în secret și îți face ziua mai bună. Subt șanse mari ca relația cu această persoană să înceapă cât mai repede.

ADVERTISEMENT

Taur

Un angajator îți oferă un răspuns legat de jobul la care ai aplicat recent și ai de luat o decizie importantă, mai ales că nu știi dacă ești pregătit să schimbi actualul loc de muncă. Din fericire, ți se oferă destul timp să te gânești la asta.

Gemeni

Ai probleme în relația cu partenerul de viață și este posibil chiar să încheiați poveste de dragoste din cauza unor neînțelegeri. A doua parte a zilei va fi una mai bună. Primești un răspuns pozitiv legat de un câștif financiar.

ADVERTISEMENT

Rac

Nici zodia ta nu se bucură de prea mult succes în plan amoros, Dacă nu ai o relație, nu este momentul potrivit pentru cuceriri. Dacă ești cu cineva, astăzi realizezi că vrei lucruri diferite de partenerul tău și iei o decizie radicală.

Leu

S-ar putea ca atitudinea ta mult prea directă să-i rănească pe unii oameni apropiați. Încearcă să nu le mai reproșezi lucruri doar pentru că te enervează niște chestiuni minore. Spre seară primești o veste neașteptată de la o rudă.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Relația cu partenerul de cuplu merge bine și vă faceți planuri pentru viitor. Viața profesională este la fel de bună, așa că ești gata de o schimbare majoră în ambele planuri.

Balanță

Astrele prevăd o zi solicitantă pentru și nu vei avea prea mult timp de odihnă. O persoană apropiată va sări în ajutorul tău și poate scapi mai repede de responsabilități și poate îți găsești timp și pentru tine.

Scorpion

Ziua vine cu surprize din partea celor dragi și cu multe vești bune legate de carieră. Urmează o perioadă prosperă cât de curând, care te va ajuta să evoluezi atât personal, cât și profesional.

Săgetător

Termini toate treburile casnice și îți rămâne suficient timp pentru a te odihni înainte de o nouă săptămână. Primești un telefon de a o persoană pe care nu ai văzut-o de mult timp și care vrea să te viziteze.

Capricon

Ai un hobby care s-ar putea transforma cât de curând într-o afacere, chiar și în paralel cu locul de muncă. Imaginația ta bogată îți aduce multe beneficii, lucru care va fi util în perioada următoare.

Vărsător

Vrei să faci schimbări prin casă și trebuie să investești foarte mulți bani ca să duci totul până la capăt. Nu duci lipsă de resurse, dar nici nu vrei să fii la limită, așa că îți faci curaj și ceri o mărire de salariu.

Pești

Viața amoroasă poate fi doar în alb și negru astăzi. Fie merge totul bine între tine și partenerul de viață, fie puneți capăt definitiv relației. Nu există cae de mijloc și astrele îți vor aduce ce este mai bine pentru tine.

ADVERTISEMENT