Life

Horoscop zilnic: duminică, 14 iunie. Scorpionii riscă să rămână fără bani

13.06.2020 | 19:09
Horoscop zilnic duminica 14 iunie Scorpionii risca sa ramana fara bani
ADVERTISEMENT

. FANATIK îți aduce horoscopul de duminică, 14 iunie, o zi în care provocările apar la orice pas, chiar dacă e weekend. Asta pentru că trebuie să faci față unor tensiuni în relația cu persoana iubită, care îți reproșează că ai cam neglijat-o în ultima vreme. Înainte să reacționezi dur la adresa ei, gândește-te că poate are dreptate.

Horoscopul zilei de duminică, 14 mai

Iar dacă te numeri printre nativii din zodia Scorpionului, sfatul nostru este să îți gestionezi cu mai mare atenție veniturile. Nu de alta, dar ai devenit prea cheltuitor în ultima perioadă și riști să rămâi falit dacă arunci în continuare cu banii pe toate prostiile. Gândește-te de două ori înainte de a investi într-o afacere, oricât de tentantă ar fi.

ADVERTISEMENT

Berbec

Ești extrem de tensionat înaintea unui eveniment cu un impact emoțional major asupra ta. Simți că nu te mai poți controla, că trăirile tale devin din ce în ce mai intense și se schimbă de la o oră la alta, parcă ești pe valuri care te poartă ba sus, ba jos. Acum ești bine și zâmbești, peste o oră deja aluneci spre nesiguranță. E un trac din ce în ce mai puternic, ce pune stăpânire pe tine, la fel cum simte actorul înaintea premierei. Nu știi sigur ce-ți aduce viitorul, de aceea stai ca pe ghimpi și tremuri ascuns cu fiecare clipă care te apropie mai mult de punctul culminant. Va fi bine, nu te mai perpeli atâta!

Taur

Numai cu toleranță și iubire poți aplana azi conflictul care se naște pe oriunde ai trece. Unii uită de valorile absolut firești ale unei comunicări pașnice și ridică tonul fără rost, dar dacă îți vei ține sub control nervii – doar știi că ai și tu destui! – vei readuce dialogul la cel mai plăcut nivel. Lasă-i pe ceilalți să se certe cu oricine, dar nu și cu tine, deci nu le da apă la moară. Cu un zâmbet pe buze, cu o vorbă bună, cu deschidere spre reconciliere, îi poți dezarmă mult mai repede, deci luptă cu ispita de a le răspunde la fel!

ADVERTISEMENT

Gemeni

Dragostea conține ceva aparte, un punct de reper ce îți poate schimba viața. Parcă ai fi în fața unei mari decizii în care e implicată și persoana iubită. Poate azi faci cunoștință cu cel care îți va da sufletul peste cap pentru câțiva ani de acum înainte. Poate te decizi, finalmente, că e vremea să te căsătorești și să intri în rândul lumii. Poate treci prin evenimente cu adevărat capitale legate de viața de familie sau viața de cuplu, evenimente care pot rămâne scrise cu litere de aur de acum încolo în istoria ta personală. Fii deci atent la tot ce se petrece azi cu inima ta, nu e ceva banal!

Rac

Greu te vor înțelege ceilalți, astăzi, pentru că te comporți atipic. Parcă ești un rebel pus pe fapte mari, care nu se supune nimănui, care își pune în valoare doar propria originalitate, un deschizător de drumuri care nu acceptă reguli sau ordine rigide de la alţii. Menține-ți acest spirit de independență care te cuprinde, pentru că poate fi exact ce aveai nevoie ca să schimbi o stare de lucruri care alunecase în monotonie și banal. Prin deciziile ciudate, îndrăznețe, revoluționare, practic întorci totul pe dos, dar îi imprimi și o cu totul altă direcție de evoluție, care ți se pare mult mai interesantă și entuziasmantă. Eliberează-te de regulile altora, fii cu un pas înainte!

ADVERTISEMENT

Leu

Tu ești un creator prin excelență și tot ce iese azi din mintea sau din mâinile tale e demn de laudă, din partea altora, și de mândrie, din partea ta. Canalizează-ți energia fantastică spre un domeniu care poate crește azi sub ochii tăi, ca un aluat pus la dospit, deci nu pierde vremea cu lucruri mărunte și nici nu te mulțumi să te ocupi de sarcini de rutină. Azi se poate naște ceva deosebit din resursele pe care le pui în joc, pentru că ești bine susținut de inspirație, de spirit de inițiativă, de imaginație bogată, de un spirit creativ ieșit din comun, care, puse laolaltă, pot duce la rezultate de excepție. Deci, apucă-te de treabă!

Fecioară

Primești o informație care are un rol stimulativ asupra ta. Îți dă alt chef de acțiune, de implicare, îți amplifică speranțele că nu mai e mult până ce vei ajunge la un anumit țel, deci nerăbdarea ta crește cu fiecare clipă care te apropie de acel moment de vârf. Omul care îți apare azi în cale și față de care simți o anumită atracție sau afinitate, poate deveni, de acum înainte, un prieten de nădejde care întotdeauna va avea pentru tine un sfat bun, o soluție salvatoare sau o vorbă de încurajare la greu. Ține-l alături de tine cât mai mult, pentru că îți vrea binele!

ADVERTISEMENT

Balanță

Ești un pic indus în eroare de o situație ce pare mult mai frumoasă decât este în realitate și, dacă nu te trezești la timp, ai putea consuma inutil timp prețios. Deschide bine ochii și trezește-te înainte de a fi dus prea departe această iluzie, ca nu cumva să se umfle ca un balon până la maximum! Apar suficiente semnale de alarmă pe parcurs care îți atrag atenția să te oprești din vâslit pentru că te îndrepți într-o direcție iluzorie, ambalată într-o strălucire de aur fals. Dacă ai putea schimba imediat macazul spre alt sens, nu ar fi chiar energie risipită, deci caută să te folosești de tot ce-ai clădit până aici.

Scorpion

Nu te baza în totalitate pe o singură sursă de bani, pentru că nici nu știi când izvorul respectiv seacă și rămâi lefter. Cel mai bine este să-ți drămuiești cu prudență resursele de venit, fără a le crede infinite. Nimic nu ține o eternitate, nici bunăstarea, nici bogăția, ca atare, nu te încrede în totalitate că dacă acum robinetul curge fără întrerupere, o va ține așa tot timpul. Dacă vezi că încep să apară hopuri în primirea anumitor bani, e un avertisment că trebuie s-o lași și tu mai moale cu unele capricii financiare, abuzuri și cheltuieli inutile.

Săgetător

Pornește cu încredere în sensul pe care tocmai l-ai ales, convins că ai făcut cea mai bună alegere și că, la capăt, te așteaptă adevărul. Poate este un demers cu implicații juridice, oricum, scopul către care te îndrepți este acela de a face lumină și a arăta care e realitatea. Azi, adevărul are cele mai mari șanse să iasă la lumină, și, dacă acesta este țelul tău suprem, luptă cu toate armele pentru a-l obține și a-l arăta lumii. Dacă tu nu te simți cu musca pe căciulă cu nimic, ai toate șansele să-ți demonstrezi nevinovăția și de a-i demasca, în schimb, pe cei vinovați.

Capricorn

Trebuie să faci mai multe călătorii scurte pe parcursul acestei zile, dar parcă nu ești în cea mai bună pasă pentru a pleca la drum. Dacă ai putea, ai amâna aceste deplasări pentru altădată, dar dacă nu se poate, fă un efort să scapi mai repede de aceste sarcini. Pot fi deplasări în interes de serviciu sau pentru a face cuiva drag un serviciu, deci conțin o oarecare doză de obligativitate din partea ta, nu prea le poți refuza. Te vei întoarce acasă frânt de oboseală, dar măcar satisfăcut că te-ai achitat de sarcini pe placul celui care te-a trimis la drum.

Vărsător

Te lași condus complet de o persoană care îți inspiră maximă încredere. E un om respectabil, deosebit, care iese în evidență prin personalitatea sa luminoasă și puternică, deci poate fi un exemplu demn de urmat. Ceea ce știe, ceea ce face, ceea ce spune, toate sunt speciale, bine documentate, și peste toate aceste calități mai are și o carismă căreia nimeni nu-i rezistă. Și tu cazi în mrejele sale, dar cu un scop benefic ție, pentru a primi de la el sfaturile cele mai de încredere, o intervenție salvatoare la momentul cel mai potrivit. Practic, depinzi de ce face el pentru tine și te lași complet în mâinile sale.

Pești

Nu ești prea sigur pe sentimentele persoanei iubite, deși ți le arată cât poate de des și cât mai vizibil, dar tu tot te îndoiești. Ai poate unele motive de suspiciune că nu e chiar atât de sincer pe cât vrea să pară, dar nu cumva e și o formă de egoism din partea ta? Poate aștepți doar de la el semne de afecțiune și dovezi de iubire, dar tu nu prea știi să oferi ceva similar înapoi. Înainte de a-i reproșa că nu te iubește sau nu știe să se poarte, gândește-te la comportamentul tău. S-ar putea ca tu să fii în toane rele și să vezi în jur doar probleme, dușmani și pericole, și îl găsești pe cel drag vinovat de toate acestea.

ADVERTISEMENT