Life

Horoscop zilnic: duminică, 17 octombrie 2021. Momente tensionante pentru Tauri

Horoscop zilnic: duminică, 17 octombrie 2021. FANATIK îți transmite ce îți rezervă astrele la final de săptămână!
17.10.2021 | 02:00
Horoscop zilnic duminica 17 octombrie 2021 Momente tensionante pentru Tauri
Horoscop, duminică, 17 octombrie 2021. Sursa foto: shutterstock.com
ADVERTISEMENT

Zodiile vor avea parte, duminică, 17 octombrie, de multe provocări și multe momente frumoase alături de persoana iubită.

Unele vor trece de la agonie la extaz și vor savura din plin fiecare clipă de bucurie. De asemenea, unele vor trebui să fie atente la alimentație.

ADVERTISEMENT

Horoscop zilnic, duminică, 17 octombrie 2021, pentru fiecare zodie

Berbec

Berbecii sunt nevoiți să-și schimbe pe ultima sută de metri planurile. Deși unii și-au programat o călătărie, aceasta ar putea fi anulată, din cauza apariției unei probleme.

Această problemă le va da mari bătăi de cap. Vor trebui să scoată din portofel ceva bani. Astrologii vă sfătuiesc să acordați atenție și stării de sănătate și să faceți multă mișcare!

ADVERTISEMENT

Taur

Încăpățânați din fire, Taurii vor avea parte de un episod care le va provoca la o discuție contradictorie. Ei se vor întrece în argumente cu un amic, pe o anumită temă.

La fel ca Berbecii, Taurii sunt sfătuiți și ei de astrologi să facă mai mult sport, îmbinat cu un regim alimentar. În ultima vreme, ați mâncat cam mult!

ADVERTISEMENT

Gemeni

Mare atenție la brațul căruia/careia vă afișați. Oamenii ar putea crede că sunteți împreună, fapt care ar genera o serie de zvonuri în acest sens.

Și în viața voastră ar putea apărea o problemă, care nu ar trebui amânată. La locul de muncă ați putea întâmpina unele conflicte, dar le veți face față cu brio.

ADVERTISEMENT

Rac

Racii vor fi de mare ajutor prietenilor lor la final de săptămână. Îi vor ghida cu multe sfaturi.

Și în plan sentimental Racii vor fi utili, căci le vor oferi partenerilor clipe de neuitat. De altfel, Racii vor rezolva un proiect pe care de mai mult timp l-au amânat.

Leii, puși pe șotii

Leu

Leii vor fi plini de umor duminică, 17 octombrie 2021. Le vor spune multe glume celor din jur și se vor lăuda cu bugetul lor partenerilor de viață.

Ei bine, ultimul aspect nu prea le va face favoare, căci vor stârni invidii. Atenție și vouă la alimentanție, ați putea avea stări de vărsături și amețeli din cauza hranei nocive.

Fecioară

Fecioarele vor fi nevoite să plece la un drum lung, care nu poate fi amânat. Drept urmare, celelalte lucruri vor fi lăsate pe altădată.

Dacă vă veți afla la volan, conduceți cu atenție, deoarece vă veți simți epuizate!

Balanță

Balanțele vor avea nevoie de bani azi (duminică-n.r). Colegii de muncă vor fi cei care le va sări în ajutor.

Din punct de vedere sentimental, lucrurile vor fi roz. La nivel profesional, se anunță o avansare în funcție.

Scorpion

Scorpionii vor avea parte și ei de clipe romantice. Mai mult, cei singuratici de ceva timp și-ar putea găsi marea iubire.

Problemele de sănătate nu-i vor ocoli nici pe ei. S-ar putea confrunta cu dureri de cap și de stomac.

Săgetător

Săgetătorii vor fi provocați să ia parte la un conflict, dar vor face bine să nu-i acorde atenție, căci situația ar putea devia.

Unii s-ar putea simți puțin triști, iar dacă cineva va încerca să vă sprijine emoțional, nu ezitați să-i acceptați ajutorul.

Capricorn

Capricornii vor pleca alături de partener într-o vacanță romantică și se vor destinde. Chiar dacă vremea de afară nu va fi pe placul vostru, astrologii spun să nu acordați atenție și să profitați din plin de momentele frumoase.

Unii Capricorni, în schimb, vor fi cuprinși de incertitudini. Încercați să scăpați de aceste sentimente și să adunați.

Vărsător

Vărsătorii vor petrece mult timp cu familia și prietenii. Vor râde, se vor simți bine și vor mânca ceva gustos.

Spre final de zi vor avea nevoie de un moment de ”respiro”. Vor reflecta asupra a ceea ce li s-a întâmplat în ultima vreme.

Pești

Peștii se vor aduna și-și vor propune obiective pentru următoarea perioadă. Ar putea lua și unele decizii majore, care le vor schimba radical viața.

ADVERTISEMENT