Life

Horoscop zilnic: duminică, 18 octombrie 2020. Peștii vor câștiga bani

18.10.2020 | 08:08
Horoscop zilnic duminica 18 octombrie 2020Pestii vor castiga bani
ADVERTISEMENT

Horoscopul zilnic pentru ziua de duminică, 18 octombrie 2020, proiectează o undă de liniște și pace în viața nativilor. Este zi de odihnă trupească și sufletească, iar nativii vor profita de momente de relaxare.

Influențele astrale vor aduce sentimente de mulțumire interioară cu privire la poziționarea semnelor pe drumul pe care și l-au propus, dar  vor genera și un soi de renunțare la aspirațiile mai ambițioase.

ADVERTISEMENT

Sunt mici tensiuni, cheltuieli sau câștiguri de bani pentru unii nativi, dar nu vor schimba armonia sub semnul căreia se află ziua. FANATIK vă aduce previziunile astrologice complete pentru ultima zi din această săptămână.

Horoscop zilnic pentru ziua de duminică, 18 octombrie 2020, pentru fiecare nativ în parte

Berbec

Eforturile profesionale depuse în ultima perioadă au dat rezultatele sperate și ești foarte mulțumit de locul în care de poziționezi acum. Te bucuri de o zi de odihnă și relaxare alături de oamenii dragi, cărora le datorai mai multă atenție.

ADVERTISEMENT

Taur

Nu crezi că ziua îți va aduce prea multe sentimente de fericire, te îngrozește doar ideea că urmează altă săptămână de muncă. Doar că oamenii apropiați nu sunt de aceeași părere, vor să te convingă să plecați undeva, să vă bucurați de o zi în natură.

Gemeni

Duminica îți aduce odihna de care aveai nevoie după o săptămână plină. Profiți de orele libere ca să te relaxezi la shopping, poate vrei să schimbi obiecte de decor în casă sau simți nevoia de a-ți cumpăra haine și accesorii noi.

ADVERTISEMENT

Rac

Micile tensiuni din viața de cuplu își vor găsi, în sfârșit, rezolvarea. Reușiți să cădeți de comun acord în privința drumurilor pe care le aveți de făcut și a ordinii acestora. Te așteaptă o zi încărcată cu plimbări de colo colo, dar ești mulțumit că ai reușit să rezolvi multe lucruri.

Leu

Ești nevoit să-i faci pe plac partenerului de viață într-o privință cu care nu ești deloc de acord. Compromisul acesta este încă unul dintr-un lung șir și ai impresia că părerile tale nu prea sunt luate în considerare. Nu e un sentiment care te mulțumește, dar ești convins că, dacă nu ai lăsa de la tine, lucrurile vor merge spre certuri și tensiuni pe care nu le vrei prezente în viața voastră.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Ziua de duminică este una de odihnă sufletească. Acest lucru nu înseamnă că vei reuși să lenevești o zi întreagă. Partenerul de viață dorește să facă o plimbare, să schimbe peisajul, să respire alt aer și nu îți va da pace până nu veți pleca la drum. Plimbarea se va dovedi benefică pentru armonia din familie.

Balanță

Ai niște probleme cu unul dintre membrii familiei care s-a revoltat și nu dorește să mai facă parte din reuniunile săptămânale. E un lucru care te afectează și vrei să îi găsești o rezolvare, dar nu știi de unde să începi. Are dreptate în ce vă reproșează și nu prea îți dai seama cum poți să schimbi asta.

Scorpion

Este o zi în care nu prea ai energia necesară să rezolvi niște sarcini de care te-a rugat un apropiat să te ocupi. Vei găsi un ajutor în unul din membrii familiei și treaba se va rezolva rapid. Te așteaptă un drum mai lung în a doua parte a zilei, dar îl faci cu drag, te așteaptă un om pe care vrei să îl vezi de multă vreme.

Săgetător

Sunt anunțate niște cheltuieli astăzi. Știai că vin, le aveai planificate de multă vreme. Sunt lucruri de care ai nevoie pentru a construi sau renova ceva la domiciliu și care îți aduc sentimentul că ai reușit cu planurile pe care le făcusei de mult prea multă vreme.

Capricorn

Ai impresia că ai eșuat cu ceva. Ultimele experiențe profesionale nu au adus nimic bun și nici cu viața privată nu prea poti să te lauzi. Dai dovadă de ambiție și, chiar dacă lucurile nu s-au petrecut cum îți doreai, ești hotărât să începi noi aventuri și să renunți la a mai face eforturi în direcțiile în care totul pare să fie la pământ.

Vărsător

Se poate să apară niște sarcini legate de locul de muncă, pe care ești nevoit să le rezolvi în săptămâna ce urmează, dar îți creează stres în avans. Reușești să te deconectezi de la gândurile îndreptate spre muncă. Un prieten îți va face o vizită surpriză și te vei bucura de momente amuzante în compania lui.

Pești

Se anunță un câștig financiar care are legătură cu vânzarea unor bunuri materiale sau poate chiar a unui autoturism. Este un lucru care îți aduce o mare bucurie, nu doar pentru bani, ci, mai ales, pentru dorința de a scăpa de respectivele lucruri de cam multă vreme.

 

ADVERTISEMENT