News

Horoscop zilnic, duminică, 19 mai 2019. Gemenii își vor găsi sufletul pereche

18.05.2019 | 19:03
Horoscop zilnic duminica 19 mai 2019 Gemenii isi vor gasi sufletul pereche

Conform astrologilor, ultima zi de weekend, duminică, 18 mai 2019, anunță că ultimele două zodii din horoscop, vărsător și pești, au parte de tensiuni pe plan sentimental. Alte zodii stau mult mai bine la capitolul iubire. Prin urmare, gemenii au șanse mari să își întâlnească sufletul pereche.

Horoscop zilnic: duminică, 19 mai

Astăzi, duminică, toate zodiile sunt guvernate de Luna Plină. Zodiile care lucrează în weekend, taurii, scorpionii și săgetătorii, trebuie să fie cu mare băgare de seamă. Astrologii spun să evitați greșelile și tensiunile care se pot contura foarte ușor. Racii au o zi excelentă și dispun de multă energie.

Berbec

Luna plină te influențează pozitiv, astfel vei fi optimist și jovial. Ai un tonus bun și o dispoziție excelentă. Weekend-ul acesta vei scoate din portofel bani pentru cheltuieli destul de mari. Persoana iubită s-ar putea simți sufocată. Află ce îi lipsește și rezolvă situația.

Taur

Nu-ți irosi energia pe lucruri inutile. La locul de muncă se vor crea anumite tensiuni. Pe plan sentimental se dau lupte strânse pentru putere între tine și partener. Există riscul ca amândoi să pierdeți bătălia. Faceți pace și regăsiți-vă drumul împreună!

Luna Plină guvernează toate zodiile
Astrologii spun că gemenii au șanse mari să își întâlnească marea iubire. Sursa foto: pixabay.com

Gemeni

Starea de sănătate îți dă dureri de cap. Poate este cazul să mergi la medic. Nativii care lucrează în weekend trebuie să acorde mai multă atenție la locul de muncă. Gemenii singuri au șanse mari să își întâlnească perechea.

Rac

Ziua de duminică aduce prosperitate și sănătate. O plimbare în natură este binevenită. Ai nevoie de o doză suplimentară de energie. Prioritizează-ți timpul și fă alegerea corectă. Restul mai pot aștepta. Gașca de prieteni te va invita în oraș. Profită de ocazie.

Leu

Ai timp să te odihnești și să îți încarci bateriile. Petreci prea mult timp la locul de muncă. Caută să echilibrezi situația între cele două părți. Acasă ți se simte lipsa. Vei primi nemulțumiri din partea familiei.

Fecioară

Ești obosit și nu se recomandă să faci călătorii de lungă durată. Reprogramează-ți activitățile pentru altă săptămână. Fii mai deschis și nu te implica în discuții din care s-ar putea să ieși șifonat. Fii mai înțelegător cu cei dragi.

Balanţă

Ești bine-dispus și ai bateriile încărcate. Fă puțină mișcare sau întâlnește-te cu un amic. Vei cheltui mai mult decât ți-ai propus. Tentațiile sunt la tot pasul, încearcă să nu cazi în plasă. Ești gelos, deși nu îți stă în caracter. Încearcă să nu te îndoiești de loialitatea persoanei iubite.

Scorpion

Ai prea multă energie și nu știi ce să faci cu ea. Există tensiuni pe partea sentimentală, dar și cu colegii de muncă sau partenerii de afaceri. Vor ieși scântei din lupta pentru supremație cu partenerul de relație.

Săgetător

Buna ta dispoziție este la un nivel scăzut. Dacă lucrezi duminică, fii atent la greșeli. Muncește cu mai multă băgare de seamă. Ești popular în cercul de prieteni și vei primi invitații în oraș de la amici.

Capricorn

Nu prea ai chef de ieșiri sau alte activități. Vrei doar să lenevești în pat. Găsește timp să te ocupi de planurile de viitor. Probabil vei anula anumite planuri pe care le-ai făcut cu persoanele dragi.

Vărsător

Ai suficientă energie pentru a duce la bun sfârșit activitățile pe care le-ai programat pentru ziua de duminică. Profită de orice ocazie de a progresa pe plan profesional. Probabil vei avea certuri și reproșuri acasă pentru că petreci timp mult timp la locul de muncă.

 Peşti

Puțină mișcare este binevenită. Astfel vei avea un tonus bun și o stare de spirit bună. Încearcă să iei atitudine la locul de muncă. Ideile tale se vor materializa. În relația de cuplu vor ieși câteva scântei. Încearcă să nu pui la suflet și fii mai tolerant.

Tags: