ADVERTISEMENT
Life

Horoscop zilnic: duminică, 21 iunie 2020. Racii sunt aproape de marea iubire. Balanțele vor avea o revelație

Autor: Stefania Bacanu | 20.06.2020 | 17:23
Horoscop zilnic: duminică, 21 iunie 2020. Racii sunt aproape de marea iubire. Balanțele vor avea o revelație
Horoscop zilnic: duminică, 21 iunie 2020. Racii sunt aproape de marea iubire. Balanțele vor avea o revelație. Sursa foto: capital.ro

Astrologii au consultat astrele și au descoperit ce evenimente vor trăi nativii celor 12 zodii în ziua de 21 iunie 2020, ziua solstițiului de vară. Pentru unii, marea dragoste va bate la ușă, iar pentru alții, va fi o zi cu multe oportunități.

ADVERTISEMENT

Racii sunt aproape de marea iubire, sau, va fi o dragoste nouă, pasională, care le va da viața peste cp. Balanțele vor reflecta mult pe 21 iunie și vor avea o revelație sau o idee ce le va schimba viața.

În rândurile de mai jos, vei vedea ce spun astrele pentru fiecare zodie în parte și ce le va aduce ziua de 21 iunie 2020.

ADVERTISEMENT

Horoscopul zile de duminică, 21 iunie 2020

Berbec

Nativii Berbec vor avea parte de o mică furtună în viața lor, dar nu trebuie să se îngrijoreze. Au capacitatea să depășească până și cele mai tensionate perioade, cu condiția să-și păstreze calmul.

Taur

Viitorul este plin de necunoscute pentru nativii Taur, iar ziua de 21 iunie ar putea aduce evenimente complet neașteptate. Fii pregătit pentru orice, altfel, riști să fii luat prin surprindere și să fii pus într-o situație delicată.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Evitați conflictele și discuțiile care nu aduc niciun beneficiu. Ai mult prea multe lucruri importante de făcut și timpul este scurt. Cu pași mici vei ajunge acolo unde ți-ai propus, mai repede decât ți-ai imaginat.

Rac

Racul este pe punctul de a trăi o frumoasă poveste de dragoste. Poate fi povestea vieții lui. Persoana pe care o dorește nutrește aceleași sentimente, dar nu vrea să se exteriorizeze. Dă-i timp și bucurați-vă împreună de iubire.

ADVERTISEMENT

Leu

Pentru nativii Leu începe o perioadă de relaxare și deja se simt ca în vacanță. Sunt atrași de unele oferte, de achizitionarea unor bunuri, de idei de investiții pe termen lung.

Fecioară

E momentul pentru ceva neobișnuit. Fiți copii, jucați-vă, uitați-vă la un film care vă amintește de copilărie, de zilele în care nu aveați nicio grijă. Eliberați-vă puțin de povara acestei perioade.

ADVERTISEMENT

Balanță

Balanțele pot avea parte de mici războaie, dar nu le pot câștiga dacă vor deveni prea vehemenți. Acești nativi vor învăța să facă mai multe compromisuri în următoarea perioadă. Sentimental, nativii pot să cunoască o persoană cu care să lege o idilă foarte pasională.

Scorpion

Faceți multe calcule și pregătiri, fie în ceea ce privește studiile pentru dezvoltrea personală, fie pentru călătorii de familie, fie pentru unele schimbări legate de locuință.

ADVERTISEMENT

Săgetător

Oamenii cu care te înțelegi cel mai bine astăzi sunt oamenii care fac apel la partea ta analitică. Din păcate, nu stai deloc bine la capitolul răbdare cu oamenii aiuriți care merg pe sentimente și creativitate. Nu ești dispus la niciun compromis în această perioadă.

Capricorn

Capricornii au parte de o chimbare majoră pe care o așteptau demult sau la care au visat multă vreme. Acest lucru s-ar putea traduce și ca un salt major, la care cu siguranță nu se așteptau.

Vărsător

Nimic nu te mulțumește, dar încearcă să vezi partea bună a lucrurilor. Uită-te în jur și numără lucrurile pentru care trebuie să te simți binecuvântat. Sunt multe!

Pești

Surprize mari pentru nativii Pești. Ceva ascuns la orizont, de aceea trebuie să pornească această săptămână cu foarte mult optimism. Vei avea un sentiment minunat de apartenență când te uiți la o pictură, să asculți notele sau să citești operele de care atât de mulți oameni s-au bucurat de secole.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!