Life

Horoscop zilnic: duminică, 21 martie 2021. Vărsătorii pot începe o nouă relație

21.03.2021 | 02:00
Horoscop zilnic duminica 21 martie 2021 Varsatorii pot incepe o noua relatie
ADVERTISEMENT

Horoscopul zilnic pentru duminică, 21 martie 2021, vine cu noutăți în viața sentimentală a unor semne zodiacale. Sunt schimbări menite să-i facă să se gândească dacă sunt sau nu pe drumul cel bun sau să-i facă să se decidă într-o anumită direcție.

Astrologii anunță că ziua este marcată de reuniuni cu familiile și prietenii. Nativi vor lua o pauză, se vor bucura de prezența oamenilor apropiați și își vor încărca bateriile.

ADVERTISEMENT

Sunt anunțate evenimente care pot să aducă unele cheltuieli pentru unele zodii sau, din contră, câștiguri financiare pentru altele. FANATIK vă aduce previziunile complete.

Horoscop zilnic: duminică, 21 martie 2021, pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Sunt multe lucruri care te fac să te întrebi dacă viața sentimentală se îndreaptă în direcția corectă. Ar putea să apară o discuție cu partenerul de viață cu privire la aceste lucruri, ar fi bine să știi ce-ți dorești.

ADVERTISEMENT

Taur

Ziua aduce drumuri, plimbări. Faci o vizită unor oameni apropiați și petreceți timp de calitate împreună. Ai timp și de o cină cu partenerul de viață, tot ce lipsea pentru a-ți umple bateriile.

Gemeni

Ai parte de unele cheltuieli neprevăzute. Ai nevoie de unele accesorii necesare unor lucrări pe care nu prevedeai că le vei începe astăzi. Raita prin magazine îți va tăia cheful de muncă și este foarte posibil să lași treaba pe săptămâna viitoare.

ADVERTISEMENT

Rac

Vești bune în plan financiar, reușești să faci o tranzacție pe care o așteptai de multă vreme. Se lasă cu distracție și voie bună, oamenii apropiați vor considera că nu e cazul să petreci singur și-ți vor face o vizită.

Leu

Nu te-ai așteptat ca duminica să fie atât de plină. Sunt multe treburi de făcut acasă, iar zilele din cursul săptămânii nu-ți ajung decât pentru serviciu. Vei sacrifica una din zilele libere, dar ar fi bine să nu exagerezi, ai nevoie și de odihnă.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Lucrurile încep să se așeze, să prindă contur. Se pare că zilele aglomerate au trecut și poți să rezervi timp și pentru activități plăcute. Ziua poate să aduc o plimbare alături de cei dragi și timp petrecut departe de zgomotul orașului, la aer curat.

Balanță

Nu se anunță cea mai plăcută zi. Ai parte de unele conflicte familiale, iar acest lucru te duce la marginea răbdării. Ziua poate să aducă o decizie importantă și necesară, pe care știi că trebuia s-o iei de multă vreme.

Scorpion

Ziua de duminică se anunță una în care vei avea parte de schimbări în viața personală. E posibil să te hotărăști cu privire la o propunere pe care ți-a făcut-o cineva cu mult timp în urmă.

Săgetător

Reuniunea de familie se poate încheia cu un moment neplăcut. Sunt unele neînțelegeri sau zvonuri care ajung la urechile unui om apropiat, iar acest lucru nu o să-i placă prea mult.

Capricorn

Primești vizita unei persoane, vizită la care nu te așteptai așa curând. Aveți multe lucruri de vorbit, iar ziua va trece repede, stând la povești și făcând planuri de viitor.

Vărsător

Nu toate merg bine, dar ai motive să fii optimist. Dacă nu ai pus ochii încă pe cineva, persoana respectivă ar putea să apară chiar astăzi, iar lucrurile vor merge în direcția dorită. Dacă ai deja pe cineva în minte, este foarte posibil să primești o veste bună de la respectiva persoană.

Pești

Ziua poate să aducă un eveniment însemnat care să contribuie la viitorul financiar. Este posibil să apară o nouă colaborare profesională sau un om care este pregătit să investească într-un proiect comun.

ADVERTISEMENT