News

Horoscop zilnic duminică, 23 septembrie. Una dintre zodii așteaptă un telefon salvator!

22.09.2018 | 23:33
Horoscop zilnic duminica 23 septembrie Una dintre zodii asteapta un telefon salvator

Ziua de duminică, 23 septembrie, o va găsi pe una dintre zodii din horoscop în fața telefonului, unde așteaptă vești extrem de importante, din planul financiarului. De acest telefon depinde dacă va avea bani pentru ce și-a propus sau dacă trebuie să dea uitării toate planurile făcute.

Așa arată horoscopul zilei de duminică, 23 septembrie

Berbec

Astăzi este despre casă, părinți și locurile copilăriei. Berbecii se vor întoarce acasă, unde fiecare centimetru le va aminti de copilărie, și ăși vor ajuta părinții. Vor fi fericiţi şi se vor gândi cu bucurie la clipele de altădată. Nu vor avea niciun stres sau supărare. Vor fi relaxaţi şi odihniţi. Seara este dedicată romantismului. Dacă nu sunt implicaţi într-o relaţie de iubire, este o zi bună pentru a testa un site de dating.

Taur

Taurii deschid bine ochii astazi si vor observa neajunsurile şi defectele oamenilor din jur. Vor fi extrem de critici cu ceilalți în încercarea de a scăpa de imperfecțiunea proprie. Singurul lucru pe care trebuie să-l facă astăzi este să facă o introspecţie şi să găsească motivul care a dus la asta. Sfatul astrelor este să se identifice cu problema şi să găsească o modalitate prin care să o rezolve.

Gemeni

Gemenii pot face astăzi alegeri greșite, deoarece refuză să asculte orice sfat venit de la oricine! Pot alege, de exemplu, un costum extrem de inadecvat pentru o întâlnire importantă. De asemenea, pot lua o decizie financiară greșită dacă resping recomandările experților. Sfatul astrelor este să fie raţionali şi să aleagă din tot ce aud ce li se pare că este bun pentru ei. Cu toate acestea, Gemenii pot fi astăzi foarte norocoși.

Rac

Racii vor fi şocaţi de schimbările ireversibile care apar în viața unui apropiat, dar nu vor da înapoi! Își vor oferi tot sprijinul și vor încerca să facă totul pentru a-l ajuta pe cel în nevoie și, dacă nu doresc să li se întâmple același lucru, aceşti nativi trebuie să fie foarte atenţi. Trebuie să evite cunoștințele aventuroase, investițiile, şi să flirteze cu persoane ale căror intenții sunt necunoscute. Cu cât sunt mai conservatori, cu atât mai mare este șansa să stea departe de probleme.

Leu

Leul este deosebit de fermecător astăzi. Toți cei de sex opus vă vor arăta interes și unul dintre ei va face tot ce îi stă în putință pentru a te cunoaște. Dacă e într-o relaţie, stai în banca ta, nu e cazul să te complici. Mai ales că acum nu este cel mai bun moment pentru idei noi, în special pentru cele ale căror rezultate sunt în mare parte necunoscute.

Fecioară

Fecioarele au chef de cumpărături astăzi. Dacă ai pus ochii pe ceva scump, nu-l cumpăra încă. În curând vei vedea că poţi cumpăra același lucru la un preț mult mai mic, dacă reușești să te temperezi puțin. Fii răbdător. În loc să fugi la magazin, petrece timpul făcând ceva ce-ți place. Poţi chiar să începi să te gândeşti la viitorul tău, în dragoste sau în carieră.

Balanță

Balanța este foarte invidiată, iar ochii răutăcioși sunt chiar în apropierea sa. Cel mai bine este ca astăzi să rămâi între prietenii apropiaţi şi să ai foarte multă grijă. Mai ales că astăzi atragi atenţia asupra ta, fie prin începutul unei afaceri de succes, fie printr-o poveste de dragoste nouă. Trebuie să-și vezi de treabă și totul va fi bine!

Scorpion

Ai muncit pe brânci săptămâna aceasta, dar astăzi te vei odihni. Ai finalizat cu succes multe sarcini; doar câteva treburi din casă rămân de terminat, însă nu au intrat zilele-n sac. Vei avea o mulțime de timp pentru a sta de vorbă cu oameni ale căror interese sunt similare cu ale tale. Există posibilitatea ca, astăzi, tu și oamenii cu aceleaşi idei să creați o legătură durabilă, în domeniul personal sau al afacerilor.

Săgetător

Săgetătorii se odihnesc astăzi, mai ales că totul le merge foarte bine. Chiar dacă se iveşte vreun conflict cu cineva apropiat de voi, lăsaţi garda jos şi nu fiţi încăpăţânaţi. Dacă aveți un obiectiv pe care nu l-ați implementat până acum, astăzi merită să luați niște măsuri de acțiune. Veţi experimenta cu siguranță succesul și se va întâmpla mai devreme decât vă aşteptaţi.

Capricorn

Capricornul stă ca pe ace astăzi. Așteaptă un telefon foarte important, care este legat de situatia sa ușor precară. Chiar dacă va veni, acel telefon nu vă va aduce vești financiare spectaculoase, dar vă va ajuta să treceți peste această perioadă. Cu siguranța vă va readuce zâmbetul pe față, iar totul va intra în normal.

Vărsător

Vărsătorul prinde o ocazie pentru finalizare aunui proiect la care lucrează de multă vreme. Chiar dacă mulți dintre colegii spi se odihnesc, el rezolvă probleme. Spre seară, vărsătorul se va bucura de câteva momente de relax alături de cei dragi. Bateriile se vor încărca pe deplin, așa că veți avea timp să ieșiți și la un film cu prietenii.

Pești

Peştii în această zi îşi concentrează atenţia asupra beneficiilor şi fericirii altei persoane. Nu uitaţi că sunteţi de asemenea capabili de iubire şi de fericire. Lăsaţi toate amintirile dureroase n trecut şi deschideţi-vă inima unor noi sentimente. Dacă sunteți deja într-o relație fericită, faceți totul pentru a vă asigura că această fericire nu se va termina niciodată.