Life

Horoscop zilnic: duminică, 24 mai 2020. Balanțele trebuie să aibă mai mult curaj

23.05.2020 | 16:01
Horoscop zilnic duminica 24 mai 2020 Balantele trebuie sa aiba mai mult curaj
ADVERTISEMENT

Ultima zi de weekend îți aduce liniștea după care tânjești de atâta amar de vreme. Gata cu proiectele dificile, lasă-le puțin în „stand by” că nu pleacă nicăieri. E momentul să te relaxezi cum știi tu mai bine. O cină romantică, un film bun sau poate chiar o scurtă plimbare de unul singur, poți face tot ce îți dorești, numai să scapi de stresul acumulat în ultima perioadă.

Horoscopul zilei de duminică, 24 mai

Iar dacă te numeri printre nativii din zodia Balanței, încearcă să ai mai multă încredere în tine, pentru că deții deja toate atuurile pentru o carieră de succes. Nu-ți mai face griji, profită la maxim de șansa care ți se oferă și vei vedea că totul va fi bine.

ADVERTISEMENT

Berbec

Ai mare grijă la declaraţiile de dragoste care ți se fac azi, pentru că există riscul să pici în plasa unui mare mincinos. Se foloseşte de atuurile sale fizice, de talentul de a meșteșugi cuvinte frumoase, de arsenalul său irezistibil de seducţie pentru a ajunge direct la inima ta, şi, dacă te prinde într-un moment vulnerabil, l-ai putea crede, din nefericire. Spune nu oricărei ispite sentimentale, chiar dacă inima conţine o imensă dorinţă de a iubi şi a fi iubit, dar ceea ce ți se oferă azi într-un ambalaj atrăgător ascunde şi ceva periculos pentru suflet!

Taur

Deschide ochii cât mai repede, pentru că ești prins într-un vis imposibil! E o himeră, alergi după ea alimentându-ți speranţa din lucruri care nici măcar nu există, deci e nevoie de mai mult realism. Revino cu picioarele pe pământ şi privește realitatea în faţă, aşa cum e, chiar dacă nu-ţi place. Poate ai fost atras în iluzia altei persoane, ai crezut în planurile sale pe care le-a alimentat cu minciuni sau informaţii înşelătoare, dar poate nu e prea târziu să vezi adevărul şi să ieşi din balonul său de săpun, înainte de a fi implicat în această greşeală. Este visul lor, nu şi al tău, deci trezește-te cât mai repede!

ADVERTISEMENT

Gemeni

Trebuie să ai mai multă încredere în valoarea ta! Dacă te compari cu alţii care ar fi cu ceva mai presus de tine, descoperi că deții atuuri mult mai grozave. Apreciază-te mai mult, nu-ți mai găsi atâtea defecte, pentru că sigur ai ceva numai al tău care te situează uşor în fruntea tuturor. Găsește acel as din mânecă şi valorifică-l mai mult! Azi poate apărea o şansă excelentă de a te remarca în faţa prietenilor şi astfel să ți se adreseze laude şi onoruri. Fii mândru de valoarea, de poziţia, de superioritatea ta şi exprimă-ți curajos unicitatea!

Rac

Nu mai aştepta dacă simţi că e momentul potrivit să acţionezi într-o direcţie spre care mintea şi inima te îndeamnă. Ești pregătit, deţii toate resursele pentru a reuşi, ba chiar mai mult decât ai putea crede. Mai este nevoie doar de acea scânteie care pune motorul în funcţiune, nici nu bănuiești de ce poți fi capabil până nu pornești, deci acum este momentul pentru un start în forţă către un țel suprem. Nu te mulţumi doar cu reuşite mici, pe acelea le poţi atinge oricând, acum ridică-te şi ţintește mult mai sus şi mult mai departe!

ADVERTISEMENT

Leu

Nu te aştepta să primești cele mai bune veşti ambalate într-o hârtie sclipitoare şi cu fundiţă, pentru că uneori vin în cea mai brută şi neatractivă formă. Nu subestima lucrurile, totuşi! Dacă ceva nu arată aşa cum ai sperat şi, la prima vedere, pare mai degrabă o veste proastă, mai aşteaptă o vreme să se sedimenteze apele tulburi. S-ar putea să descoperi că acel punct fragil era de fapt startul spre o rezolvare mult mai bună, spre o etapă mult mai fericită. Nu reacţiona agresiv sau negativ la un hop! Ai puţintică răbdare să se limpezească informaţia în mintea ta şi vei vedea cât deperfectă e calea aceea!

Fecioară

Nu merită să fii amabil chiar cu oricine, pentru că vei vedea cum la vorbele tale amicale ți se răspunde de multe ori cu tupeu, cu agresivitate. Alege-ți modul de comunicare în funcţie de anturaj şi de subiectul despre care să vorbești, pentru că sunt situaţii în care trebuie să fii la fel de vehement în exprimare. A fi mereu împăciuitor şi blând nu te avantajează, pentru că vor veni alţii cu personalitate puternică care te vor da deoparte. Luptă pentru dreptul la replică!

ADVERTISEMENT

Balanță

Spune ce simţi şi succesul e garantat! Prinde curaj şi exprimă mai clar iubirea, pasiunea, atracţia către cel care ți-a furat minţile. Poate ești în faţa unei iubiri copleşitoare, care te domină cu totul, dar nu trebuie să păstrezi sentimentele acestea puternice doar pentru tine. O declaraţie de dragoste făcută acum va avea impact maxim asupra destinatarului, ba chiar se poate lăsa şi cu cereri în căsătorie sau alte gesturi surprinzătoare. Ai grijă la cuvintele pe care le rostești, fii generos în declaraţii, fii cât mai pompos şi mai îndrăzneţ, pentru că, chiar simţi ceea ce spui. Deci, este indicat să-ți îmbraci discursul în cuvinte cât mai pasionale, pentru că-şi vor atinge repede ţinta.

Scorpion

Ai motive să respiri uşurat deoarece greul a trecut și ai ajuns la capătul unei acţiuni care te-a stresat din plin. Acum totul se linişteşte, pare mult mai uşor, şi te bucuri de senzaţia de eliberare. Nu te culca pe laurii victoriei, încă, pentru că se mai pot ivi unele urmări din vremurile complicate, dar partea cea mai complicată se pare că s-a finalizat. Trebuie să-ți revii după tot ce ai acumulat în ultima perioadă, pentru că grijile care te-au copleşit au avut un efect toxic asupra ta, şi acum, că vezi din nou soarele deasupra capului, începi să te simţi din nou bine.

Săgetător

Dacă vezi că lumea apreciază ce faci, de ce te critici întruna? Te judeci mult prea aspru şi îți descoperi vini care nu-ți aparţin. Ai impresia că toată lume vede defectele, dar, dacă ai fi mai atent, ai descoperi că nimeni nu remarcă acel detaliu minor care te enervează la culme. E ca și cum ai avea un coş pe frunte şi ești atât de obsedat de el încât crezi că toată lumea numai la asta se uită, deşi nimeni nu l-a remarcat. Las-o mai moale cu auto-critica şi auto-învinovăţirea. Încearcă să te privești prin ochii celor din faţa ta, care văd şi lucruri grozave, demne de laudă!

Capricorn

Dacă porniți acum o acţiune nouă, aveți toate şansele s-o îndepliniți în timp foarte scurt, pentru că prindeți un val favorabil care vă trimite direct la scopul cel mare. Momentul e perfect pentru o iniţiativă nouă, curajoasă, deci nu aşteptați nici să vă spună alţii ce să faceți, nici să vă împingă de la spate, pentru că azi contează curajul propriu de a spune start! Dacă sunteți la începutul unei acţiuni de la care aveți mari aşteptări în perioada următoare, fiți sigur că momentul este excelent şi veți vedea cum se ridică toate repede şi bine, parcă ocrotite de noroc!

Vărsător

Azi, prin intermediul unui amic, primești o veste ce are un efect mobilizator asupra ta şi te stimulează să te apuci serios de o activitate nouă, cu un consum imens de energie. Deții toate resursele necesare pentru a înainta în forţă. Nu numai că-ți place ceea ce facei, dar te pune foarte bine în evidenţă, deoarece uzezi de toate atuurile, de ceea ce ştii mai bine să faci. Rareori ți se oferă astfel de ocazii de a te afirma, de a valorifica propria zestre nativă. Fă un pas în faţă şi arată cine ești!

Pești

Atmosfera e perfectă în jurul tău, probabil ești motorul tuturor acţiunilor interesante de astăzi şi reuşești să-i ţii aproape şi pe alţii care au interese similare. Parcă e chiar loc de a petrece, pentru că lumea are chef de distracţie, se simte bine şi poate chiar se iveşte o ocazie de a sărbători un eveniment care bucură pe toată lumea. Este o zi lejeră, ca de vacanţă, în care nimic nu te îngrijorează, nu vezi nimic negru în preajmă şi îi molipsești şi pe alţii cu această stare de bună dispoziţie binefăcătoare.

ADVERTISEMENT