Life

Horoscop zilnic: duminică, 26 iulie. Fecioara are dialoguri încinse cu prietenii

25.07.2020 | 15:47
Horoscop zilnic duminica 26 iulie Fecioara are dialoguri incinse cu prietenii
ADVERTISEMENT

Din păcate, ultima zi de weekend nu aduce vești prea bune, mai ales dacă sperai să o petreci în liniște, alături de persoana iubită. Asta pentru că orice îi spui o supără și riscă să stârnească un adevărat scandal pe care nu ești pregătit să îl aplanezi.

Ba chiar ai tendința de a arunca cu vorbe grele, lucru care nu face altceva decât să nască o prăpastie adâncă între voi. Încearcă să-ți păstrezi calmul, altfel riscați să vă despărțiți. Mai bine cufundă-te în muncă și ocupă-ți mintea cu proiectele pe care le-ai lăsat în stand by.

ADVERTISEMENT

Iar dacă te numeri printre nativii din Fecioară, ai mare grijă la dialogurile cu prietenii. Unii dintre ei ți-au greșit și e normal să le reproșezi acest lucru, dar fă-o pe un ton cât mai relaxat cu putință. Gândește-te că au avut intenții bune.

Ce provocări te așteaptă duminică, în funcție de zodie

Berbec

Treburile gospodărești le poți face ușor și cu spor la sfârșitul acestei săptămâni. Sunt momente bune pentru a face planuri mărețe vizavi de spațiul în care locuiești, cum ar fi îmbunătățiri sau chiar achiziționarea unor bunuri patrimoniale deosebite. Pe de altă parte, te poți gândi și la schimbarea locuinței. Membrii familiei te susțin, însă deocamdată se pare că relațiile dintre voi sunt tensionate și contradictorii. Cu puțin efort și bunăvoință vei reuși să stabilești armonia și liniștea în sânul familiei. Duminică, ai frâu liber la distracții!

ADVERTISEMENT

Taur

Se conturează zile cu mai multe drumuri pe distanțe scurte, fie într-o delegație de la serviciu, fie este nevoie să mergi în vizită la rude sau prieteni apropiați. Fii prudent la drum, dar și la discuții. Gândirea și comunicarea îți sunt subiective și cu greu îți aduni ideile. Bine ar fi să vorbești puțin, strictul necesar și să eviți implicarea în problemele altora. Poți afla multe informații importante legate de mersul lucrurilor în sfera profesională în care activezi. Duminică, sufletul tău are nevoie de liniștea casei și de încurajările celor dragi.

Gemeni

Apar cheltuieli pentru cele necesare traiului zilnic. Ai putea fi nemulțumit vizavi de veniturile tale din munca pe care o desfășori la serviciu, însă deocamdată ai o percepție eronată. Este adevărat că muncești mult, ești conștiincios, însă ai răbdare că la momentul potrivit va veni și plata corectă. Această zi este potrivită pentru plimbări în aer liber, dialoguri cu prietenii apropiați sau pentru lecturi ușoare și amuzante. Controlează-ți timbrul vocal și evită critica excesivă.

ADVERTISEMENT

Rac

Azi ești foarte energic și dornic de a te implica în mai multe treburi deodată. Ar fi bine să te rezumi doar la ale tale, deoarece riști să îi deranjezi pe ceilalți. Sunt momente favorabile pentru a-ți programa o dietă de sezon, pentru a-ți aranja garderoba de toamnă și pentru tratamente de îngrijire corporală. Controlează-ți reacțiile, deoarece emotivitatea este la cote înalte.

Leu

La finalul acestei săptămâni ar fi bine să lași grijile deoparte, să te odihnești și să stai printre oameni dragi sufletului tău. Sănătatea este deficitară, în special pe segmentele inimii și sistemului osos. Evită pe cât posibil consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale, deoarece rezultatele pot fi eronate deocamdată. O discuție de taină cu cineva din familie te poate ajuta să îți descarci sufletul. Te preocupă în mod special zona profesională, însă astrele te sfătuiesc să fii mai atent la relațiile familiale.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Finalul acestei săptămâni anunță întâlniri și dialoguri cu prietenii. De ceva vreme gustul dulce-amar predomină în aceste tipuri de relații, așa încât fii prudent. Îndemnul astrelor este de a te debarasa de persoanele care s-au dovedit a fi false în ultimul timp. Sunt momente bune de a analiza cine îți este cu adevărat prieten și susținător. Cu puțin efort, cu multă tăcere, dar cu ascultare profundă la subiectele vehiculate în preajma ta, vei reuși să afli lucruri interesante despre trecutul comun cu acești prieteni sau despre persoanele care ți-au fost protectori.

Balanță

Sfârșitul weekend-ului îți aduce evenimente cu multă lume, în special cu persoane oficiale, șefi, reprezentanți ai unor instituții oficiale. Fii prudent și controlează-ți reacțiile, pentru că ești combativ și pus pe discursuri lungi. Este posibil să ți se aducă reproșuri vizavi de modul în care îți îndeplinești sarcinile socio-profesionale. Ascultă ce ți se spune și la momentul potrivit susține-ți opiniile cu dovezi pertinente.

Scorpion

La sfârșitul acestei săptămâni sunt momente bune pentru studiu, lecturi spirituale, vizionarea unei piese de teatru sau a unui film. S-ar putea ca în orele dimineții să te simți obosit, însă ai răbdare, dozează-ți eforturile și rezervă-ți momente de odihnă și chiar singurătate. Pe de altă parte, cineva din străinătate îți va oferi informațiile necesare pentru o călătorie fie în scop profesional, fie de agrement. S-ar putea să se întrezărească o întâlnire cu persoane importante. Ai mai multă grijă de imaginea ta în ochii lumii.

Săgetător

Ar fi bine ca în ultima zi a acestui weekend să îți verifici atent bugetul veniturilor și cheltuielilor. S-ar putea să descoperi că ai facturi, taxe sau alte datorii restante sau achitate parțial. Drămuiește-ți banii, astfel încât să plătești totul la timp. Sunt posibile altercații cu partenerul de viață sau cu cei de afaceri legate de administrarea unor bunuri comune sau a unor bani comuni. Fii prudent și ține o evidență clară a tuturor cheltuielilor. După-amiaza rezervă-ți momente pentru vizionarea unei piese de teatru sau pentru vizitarea unei expoziții de pictură.

Capricorn

Astăzi se pare că se vor isca disensiuni în relațiile parteneriale. Totul depinde de tine, respectiv de atitudinea pe care o ai vizavi de partenerul de viață sau vizavi de colaboratori. Activitățile profesionale te preocupă mai mult și astfel nu mai poți fi foarte atent la nevoile partenerului de viață sau la planurile voastre comune. Fii prudent și prezent în orice tip de relație partenerială, deoarece se conturează variante noi de colaborare. Spre seară, interesul îți va fi atras de aspectele oculte ale existenței umane.

Vărsător

Finalul de weekend îți aduce chef de a munci ca și cum ai fi în plină săptămână de lucru. Dozează-ți eforturile, pentru că organismul îți este obosit și riști să îți compromiți munca. Mănâncă sănătos, hidratează-te suficient și folosește remedii naturiste pentru îmbunătățirea stării tale generale. De evitat pe cât posibil consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale. De asemenea, va fi nevoie să stai de vorbă cu partenerul de viață sau să te ocupi de activitățile din cadrul unui parteneriat profesional.

Pești

Se întrezăresc petreceri sau ieșiri în lume alături de cei dragi. Persoana iubită sau copiii îți pot crea neplăceri, însă ai răbdare și stai de vorbă cu ei, pentru a vedea care le sunt nemulțumirile. Se pare că investești mulți bani și timp într-un hobby sau în diverse distracții, iar cei apropiați încep să îți ceară socoteală. Azi, ar fi bine să te odihnești și să te bucuri din plin de această zi liberă. Chestiunile financiare legate de taxe, impozite, cheltuieli pentru cei dragi, lasă-le pentru săptămâna viitoare.

ADVERTISEMENT