Life

Horoscop zilnic: duminică, 27 septembrie. Leii trăiesc o mare dezamăgire

26.09.2020 | 14:40
Horoscop zilnic duminica 27 septembrie Leii traiesc o mare dezamagire
ADVERTISEMENT

FANATIK îți aduce horoscopul zilei de duminică, 27 septembrie, iar veștile nu sunt printre cele mai bune, în special dacă ne referim la viața sentimentală. Te preocupi prea mult de proiectele profesionale și o cam neglijezi, așa că nu trebuie să te surprindă atitudinea ei.

Încearcă măcar să accepți că are dreptate și să dregi busuiocul cumva. O cină romantică ar fi varianta ideală pentru ultima zi de weekend. Pune-te pe treabă și vei reuși să readuci armonia în relația voastră.

ADVERTISEMENT

Dacă te numeri printre nativii din zodia Leului nu e momentul potrivit să îți pui încrederea în altă persoană, oricât ți-ar fi de dragă. A promis că te va ajuta, dar îți provoacă, în schimb, o dezamăgire uriașă, așa că ia situația în propriile mâini.

Ce surprize îți rezervă astrele pentru ziua de duminică, 27 septembrie

Berbec

Evită pe cât posibil discuțiile în contradictoriu. Nu de alta, dar s-a acumulat prea multă oboseală și ești foarte irascibil. Numai de un scandal nu ai nevoie acum.

ADVERTISEMENT

Taur

Un partener de afaceri îți dă serioase bătăi de cap. Încerci să colaborezi cu el, dar nu reușești să te faci înțeles cu niciun chip. Așa se întâmplă când la mijloc se află o sumă uriașă de bani.

Gemeni

O serie de evenimente neprevăzute îți dau programul peste cap și nu mai știi încotro să o apuci. Sfatul nostru e să încerci să-ți păstrezi, totuși calmul. Nu e prima dată când te reorganizezi pe ultima sută de metri.

ADVERTISEMENT

Rac

Începi o activitate care îți va rotunji serios veniturile, dacă reușești să o duci la bun sfârșit. Trebuie doar să renunți la pesimismul care te-a cuprins în ultimele zile și totul va fi bine.

Leu

Te-ai fi așteptat ca o persoană dragă să-și respecte promisiunea făcută, dar lucrurile nu stau chiar așa. Unde mai pui că atitudinea ei îți provoacă o dezamăgire uriașă. Mai bine încearcă să inițiezi o discuție în acest sens, poate motivele sunt întemeiate.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Viața profesională îți aduce nenumărate satisfacții. Era și cazul, la cât efort ai depus în ultimele luni. Universul te răsplătește dacă ești serios în ceea ce faci și ai puțină răbdare.

Balanță

Persoana iubită e supărată și îți face reproșuri neîntemeiate. Depinde doar de tine să nu lași situația să degenereze. Chiar dacă ai dreptate, încearcă să găsești o cale de mijloc.

Scorpion

Bârfele unei femei mai în vârstă te aruncă într-un conflict din care nu mai știi cum să ieși. Un început bun ar fi să nu răspunzi la provocări.

Săgetător

Evită deplasările cu autoturismul, pentru că nu ești în cea mai bună formă și riști să provoci un accident. încearcă să rămâi acasă, alături de persoana iubită. E atmosfera perfectă pentru această zi de weekend.

Capricorn

Problemele se adună una câte una la locul de muncă și nimeni nu pare dornic să te ajute. Știm că nu le poți face pe toate de unul singur, dar nici reacțiile nervoase nu rezolvă problema. Încearcă mai întâi cu vorba bună.

Vărsător

Fii prudent în reacții față de persoana iubită. Nu de alta, dar riști să tensionezi atmosfera din familie tocmai acum, când te bate gândul să duci relația la nivelul următor.

Pești

Așteptai de multă vreme un semn în legătură cu o călătorie în interes personal și iată că a venit. Ești gata să pleci, dar partenerul de viață nu pare să-ți împărtășească entuziasmul, așa că va trebui să duci muncă de lămurire.

ADVERTISEMENT