Life

Horoscop zilnic: duminică, 28 februarie 2021. Taurii se implică într-un proiect important

28.02.2021 | 02:00
Horoscop zilnic duminica 28 februarie 2021 Taurii se implica intrun proiect important
ADVERTISEMENT

FANATIK îți aduce horoscopul de duminică, 28 februarie, o zi în care provocările apar la orice pas, mai ales dacă te numeri printre nativii din zodia Taur și visezi să preiei frâiele unui proiect extrem de important.

Ei bine, ai toate motivele să privești plin de încredere spre viitor, pentru că norocul îți surâde. Alungă toate energiile negative și vei vedea că nimic nu va putea să-ți stea în cale!

ADVERTISEMENT

Ești născut în zodia Scorpionului? Va trebui să-ți păstrezi calmul, pentru că ajungi fără să vrei într-o dispută aprinsă cu o persoană apropiată. Încearcă să nu ridici tonul, caută argumente pertinente și, oricât de furioasă ar fi, îți va da dreptate.

Horoscopul zilei de duminică, 28 februarie. Ce provocări te așteaptă în ultima zi de weekend

Berbec

Ai o discuție aprinsă cu membrii familiei, dar încearcă să vezi partea plină a paharului: ajungi să te lămurești asupra unor lucruri de care până acum nu erai prea sigur. Aveai nevoie de lămuriri.

ADVERTISEMENT

Taur

Priveşti spre viitoarele etape ale unui proiect cu nerăbdare și entuziasm. Fă cumva să-ți păstrezi această atitudine și garantăm că succesul nu te va ocoli!

Gemeni

O prietenie se destramă, dar nu ai motive de îngrijorare. Uneori e nevoie și de astfel de momente. Până la urmă, nu faci altceva decât să scapi de balastul care te înconjoară. Acordă atenţie locului în care te afli şi aruncă pe fereastră tot ce nu-ţi mai face bine!

ADVERTISEMENT

Rac

Primești o sumă importantă de bani și ești tentat să o cheltui imediat. Gândește-te cât a trebuit să muncești pentru ei și încearcă să ai puțin răbdare. Nu de alta, dar cheltuielile amânate luni întregi își vor cere drepturile.

Leu

Prezența unei persoane cu mai mare experiență de viață te intimidează și preferi să stai cuminte în banca ta, nevăzut de nimeni, de teamă că ai putea să atragi vreun val de critici. Poate că nu e o strategie atât de rea să aștepți momentul potrivit pentru a ieși la rampă.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Criticile celor din jur îţi taie tot elanul și ești tentat să renunți, în loc să lupți din răsputeri să duci la bun sfârșit acea activitate dificilă. Parcă nu-ți stătea în fire să te dai bătut atât de ușor.

Balanţă

Ai un proiect important în față și timpul nu trece deloc în favoarea ta. Apucă-te serios de treabă, conştient că urci pe un nivel superior, cu pretenții uriașe, dar și satisfacții pe măsură.

Scorpion

Informațiile certe pe care le deții și încrederea în forțele proprii îți sunt aliați de nădejde în discuțiile aprinse cu membrii familiei. Nu te lăsa influențat de agresivitatea sau combativitatea celor din jur! Știi foarte bine că ai dreptate.

Săgetător

Simți că nu ai pe cine să te bazezi pentru a duce la bun sfârșit un proiect important și ai tendința să te închizi în tine. Decât să aștepți ajutorul celorlalți, nu mai bine iei problema în propriile mâini?

Capricorn

Nu-ți fie teamă să-ţi recunoşti limitele şi slăbiciunile!. Sunt lucruri absolut fireşti, așa că apelează cu încredere la persoanele apropiate! Sunt gata să te ajute cu sfaturi prețioase.

Vărsător

Cineva drag trece printr-un moment dificil și încerci din răsputeri să-l ajuți. Ba chiar ajungi să resimți durerea de parcă ar fi problema ta. Pui mult suflet în necazurile altora și poate nu merită. Gândește-te de două ori înainte de a fi prea empatic.

Peşti

Împărtăşeşti cu drag ceea ce ştii fără a aştepta nimic în schimb. În felul acesta, le întorci celor din jur favorurile pe care ți le-au făcut de-a lungul timpului, în diferite ocazii. Ba chiar reușești să-i scoți din încurcătură.

ADVERTISEMENT