Life

Horoscop zilnic: duminică, 31 mai 2020. Luna în Fecioară aduce noi începuturi amoroase

30.05.2020 | 15:16
Horoscop zilnic duminica 31 mai 2020 Luna in Fecioara aduce noi inceputuri amoroase
ADVERTISEMENT

Ultima zi a lunii mai ne gaseste cu Luna în Fecioară condusă de Mercur, mutat  în sensibilul Rac, până pe 4 august. Este timpul să te organizezi, timpul pentru noi începuturi amoroase. Cum va arăta ziua pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop zilnic pentru duminică, 31 mai 2020

Berbec

Te concentrezi mai mult pe partea spirituală și te deconectezi de la orice fel de responsabilități. Astfel, încerci să te cunoști mai bine și reușești să îți dai seama ce îți dorești cu adevărat de la viitor. Nu folosi relația de iubire ca să îți acoperi insatisfacțiile din alte domenii.

ADVERTISEMENT

Taur

Nu ar trebui să anulezi prea rapid o situație care îți provoacă ideile despre cum să funcționeze o iubire sau o relație. Poate trebuie să te deschizi la noi valori, la o schimbare de paradigmă despre relații și să fii deschis și la noi moduri de a-ți împlini nevoile.

Gemeni

Ar fi trebuit să uiţi demult momente triste din trecut, dar tu continui să te ţii de acea situaţie neplăcută pe care o porţi în memorie ca pe o pată neagră a vieţii tale. Ai putea repara greşeala. Ai șansa să ștergi această pată din amintirea sau de pe reputaţia ta. Ține dar de tine.

ADVERTISEMENT

Rac

Preferi să te izolezi de oamenii puşi pe harţă, pentru că nu ai chef să-ţi strice nimeni odihna. Atragi în calea ta doar persoane nervoase, agitate, certăreţe, iar tu nu ai deloc chef de aşa ceva, ca atare alegi singurătatea în care să fii doar tu cu tine însuţi.

Leu

Nu te simți prea sociabil, în aceast sfârșit d elună. În schimb, petreci mult timp alături de partenerul de cuplu și vă bucurați de fiecare moment de intimitate. Astfel, reușești să crești pe plan personal și să duci relația la un nou nivel.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Dezvoltări neașteptate în viața ta profesională te pot distrage de la subiectele ce țin de familie si casă, dar nu lăsa să îți eclipseze chiar toate preocupările personale. Asadar, în weekend ești sfătuit să îți pui viața personală pe primul loc.

Balanță

Azi trebuie să fii atent la ce se petrece în jurul tău, pentru că evenimentele prin care treci, deşi mărunte şi nesemnificative, au conotaţii speciale pentru inima ta. E ca şi cum cea mai mare iubire a vieţii tale apare în cel mai şters loc. Nu te crampona de nimicuri.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Poate că este timpul să fii realist despre cât de multe schimbări ar putea aduce doar eforturile tale în relație. Oamenii sunt imprevizibili și e greu să prevezi ce sunt dispuși să dea, indiferent ce primesc. Gândește-te bine, meditează.

Săgetător

Iubirea pare să fie planul cel mai favorizat al zilei, trăind momente cu o încărcătură emoţională maximă, deci profită din plin de tot ce se petrece în jur. Fă declaraţii de iubire, primeşte-le pe cele care vin de la oameni care ţin cu adevărat la tine, dăruieşte tot ce ai mai bun în suflet pentru că vei primi înzecit înapoi.

Capricorn

Veştile care sosesc de departe au un rol pozitiv asupra ta, de parcă ai afla că s-au rezolvat cu bine mai multe probleme care te-au îngrijorat în ultima perioadă şi pentru care ar fui trebuit să te deplasezi personal la faţa locului. Tot de departe se pot ivi azi şi sume de bani, de care ai mare nevoie.

Vărsător

Nativul Vărѕătоr vа avea o zі excelentă pentru соmunісаrе, реntru ѕtаbіlіrеа dе nоі contacte  și de noi сunоștіnțе. Energia sa vіtаlă șі fаrmесul ѕău реrѕоnаl vor fі lа un nivel dеѕtul dе înalt. Aсеѕtа se vа întâlni сu oameni іnfluеnțі care îl vоr аjutа în implementarea рlаnurіlоr ѕаlе.

Pești

Vei fi mai agitat în această zi, iar dorința de libertate te va împinge să rupi barierele indiferent de consecințe. Lasă-te purtat de destin și bucură-te de ce are viața să-ți ofere!

 

 

 

ADVERTISEMENT