Life

Horoscop zilnic: duminică, 5 decembrie 2021. Gemenii vor să iasă din zona de confort

Horoscop zilnic pentru duminică, 5 decembrie 2021. Astrele anunță vești bune și surprize plăcute pentru unele semne zodiacale în ultima zi a săptămânii.
05.12.2021 | 02:00
Horoscop zilnic duminica 5 decembrie 2021 Gemenii vor sa iasa din zona de confort
ADVERTISEMENT

Se anunță vești bune pentru o parte dintre nativi duminică, 5 decembrie 2021. Unele zodii se bucură de surprize în plan personal sau profesional.

FANATIK îți spune care sunt previziunile astrologilor pentru ultima zi a săptămânii.

Horoscop zilnic: duminică, 5 decembrie 2021, pentru fiecare nativ

Berbec

Vrei să câștigi niște bani în plus. așa că te gândești să lucrezi la ceva în paralel cu jobul sau chiar să-ți cauți altceva. Ai nevoie de timp de gândire înainte de a lua o decizie.

ADVERTISEMENT

Taur

Se anunță vești bune în plan sentimental. Persoana iubită îți pregătește o surpriză de proporții. În schimb, dacă nu ai pe cineva, sunt șanse mari să-ți găsești jumătatea.

Gemeni

Apar unele oportunități în plan profesional și te gândești să încerci ceva nou. Vrei să ieși din zona de confort și ar fi ocazia perfectă.

ADVERTISEMENT

Rac

Au loc schimbări importante în plan personal și simți că nu te poți adapta. Din fericire, persoanele dragi te vor ajuta să treci cu bine peste această perioadă.

Leu

Sunt șanse mari să obții ceea ce îți dorești, fie că e vorba de job sau de viața amoroasă. Astăzi ai succes și toate lucrurile îți ies exact așa cum trebuie.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Ziua de azi este una liniștită și o petreci alături de familie sau prieteni. Simți nevoia să ieși la aer curat sau să faci ceva nou.

Balanță

S-ar putea să nu ai o stare prea bună de spirit la începutul zilei. Ai parte de o surpriză de la cineva drag spre seară, ir dispoziția se îmbunătățește instant.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Vrei să te odihnești, ai muncit mult în ultima vreme și ai nevoie de o evadare din rutină. Îți petreci ziua alături de cei dragi și poate faceți o plimbare.

Săgetător

Apar niște conflicte în familie și faci tot posibilul să rezolvi situația. Îți dorești o zi liniștită și ai nevoie de concentrare ca să te poți ocupa de niște sarcini importante.

Capricorn

Primești o veste bună legată de bani. Cineva îți dă înapoi o sumă de bani pe care i-ai împrumutat-o la un moment dat. Te gândești să faci niște cumpărături.

Vărsător

Te gândești să faci niște schimbări în viața personală. Sunt lucruri la care vrei să renunți, vrei să ai parte de un nou început.

Pești

Vești bune de la cineva drag. Poate primești o vizită neașteptată sau chiar tu mergi undeva, acum sau în viitorul apropiat.

ADVERTISEMENT