Life

Horoscop zilnic: duminică, 5 iulie 2020. Săgetătorii lasă inima să ia cele mai importante decizii

04.07.2020 | 15:59
Horoscop zilnic duminica 5 iulie 2020 Sagetatorii lasa inima sa ia cele mai importante decizii
Horoscop cu trei zodii de femei bune la toate
ADVERTISEMENT

Horoscopul zilei de duminică, 5 iulie îți aduce vești cât se poate de bune, mai ales dacă ne gândim la viața sentimentală, pentru că relația cu persoana iubită traversează acel moment de liniște și pace pe care îl așteptai de multă vreme. Toate certurile și scandalurile din ultima perioadă sunt date în sfârșit uitării, așa că profită din plin de acest moment.

Nu neglija, însă, nici proiectele personale pe care trebuie să le duci la bun sfârșit până luni. Nu de alta, dar te așteaptă unele noi și e mai bine să le faci pe toate la timpul lor decât să te aglomerezi inutil. De ce să provoci tensiuni cu șefii tocmai acum, când au o impresie atât de bună despre tine.

ADVERTISEMENT

În plus dacă te numeri printre nativii din zodia Săgetător, încearcă să lași inima să te ghideze spre ieșirea dintr-o problemă care pare de nerezolvat. Atât timp cât ai persoana iubită alături și te bucuri de susținerea ei necondiționată, nimic nu îți poate sta în cale.

Ce surprize îți rezervă astrele pentru ziua de duminică, 5 iulie

Berbec

Lasă comentariile în situația de față, pentru că acest vacarm chiar nu-și are rostul. Chiar dacă ești o fire mai sonoră care, atunci când are ceva de spus, iese în față și vorbește răspicat, de data aceasta, cea mai bună soluție este… tăcerea! Știi cum se spune: dacă tăceai filosof rămâneai! Cam asta vei trăi și tu astăzi, pentru că situația prin care treci nu merită atât de intens judecată, analizată, comentată pe toate părțile. Se va rezolva de la sine cu un dram de discreție. Lasă discuțiile nervoase pe altădată, pune-te în pielea celuilalt și gândește-te dacă ai chef azi de atâta zgomot!

ADVERTISEMENT

Taur

Este un moment delicat, când treci totul doar prin prisma rațiunii, inclusiv relația de suflet, ceea ce poate diminua valorile iubirii, uitând de amabilitate, de zâmbet, de vorbe dulci, de tandrețe, detalii atât de importante pentru o viață sentimentală reușită. Pentru că analizezi totul la sânge, pentru că te îndoiești în permanență de partener, s-ar putea naște o stare de tensiune care te va face să fii mai rece, având impresia că cel drag are ceva împotriva ta sau că intențiile sale nu sunt bune. Ai grijă să nu transformi prudența în distanță!

Gemeni

Nu insista să termini repede ce ai început, pentru că un ritm susținut nu naște decât extenuare ce poate duce la atingerea limitelor tale maxime. Cu cât te străduiești mai mult, cu atât piedicile vor părea mai mari, de aceea, azi trebuie să faci totul lent și chibzuit, fără a ținti prea departe. Din aproape în aproape, vei materializa acest țel, iar oboseala nu ar fi la fel de mare ca acum, când încerci să-ți depășești limitele. Ești om și neputința poate fi atinsă la un moment dat.

ADVERTISEMENT

Rac

Ai câștig de cauză într-o polemică aprinsă, pentru că deții multe informații certe pe marginea subiectului aflat în discuție, dar și o atitudine mai sigură, care îți garantează supremația în fața rivalilor. Nu te lași influențat nici de agresivitatea sau combativitatea celor din jur, și nici nu cobori ochii în fața celor puternici, ci faci un pas în față și arăți concret ce știi să faci mai bine. Când ai ocazia de a-ți demonstra măiestria în domeniul tău forte, nimeni nu te poate intimida.

Leu

Te îndoiești de bunele intenții ale celui care se oferă azi să te ajute într-o problemă pe care nu o poți rezolva de unul singur, dar nu are rost să-l privești cu suspiciune. E posibil ca sprijinul său să fie cât se poate de sincer și doar tu ești cel care nu are încredere în nimeni, poate pentru că te-ai păcălit altădată cu privire la prietenia altora. Dacă nu accepți sprijinul oferit, s-ar putea să pierzi o prietenie frumoasă, poate chiar un ajutor de nădejde pe termen lung, deci nu fi atât de indiferent la gesturile de apropiere.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Trăieşti un moment fericit în iubire: un mare vis ţi se împlineşte acum. Poate iubeai pe cineva şi nici măcar nu aveai curajul să speri că vei primi vreodată un semn de simpatie, dar iată, îl primeşti acum într-o formă care te trimite în al nouălea cer. Este un eveniment direct dedicat inimii tale ce te face să spui cu mâna pe inimă că este exact ceea ce doreai mai mult. Eşti răsplătit cu ceva special doar pentru suflet şi simţi nevoia să împărtăşeşti bucuria cu cei mai apropiaţi oameni.

Balanță

Nu-ţi place deloc atmosfera acestei zile, care pare să se întunece din ce în ce mai mult. Ai tendinţa de a vedea în jur numai inamici şi obstacole şi, în loc să lupţi cu starea aceasta negativă care te copleşeşte, parcă torni şi mai mult gaz pe foc. Nimereşti într-un mediu ostil în care e şi normal să vezi peste tot numai părţile neplăcute, dar nu cumva exagerezi şi tu cu pesimismul? Nimic nu e atât de grav pe cât vezi tu, ca atare, numai de atitudinea ta depinde să respingi ceea ce nu-ţi convine în jur. Ignoră veştile proaste, inamicii, criticii, răutăcioşii şi invidioşii care stau la pândă şi implică-te cu mai multă pasiune în ceea ce îţi place. Ceea ce nu-ţi face plăcere nici nu există!

Scorpion

Când erai gata să renunţi la un plan care ajunsese într-un punct sensibil, iată că apare şi neaşteptatul salt înainte care te readuce în cursă. E semn că niciodată nu trebuie să renunţi, pentru că nici nu ştii cum abandonul tău survine cu o clipă înainte de a apărea vestea succesului. Continuă să speri, să tragi tare, să lupţi cu piedicile de pe parcurs, convins că te îndrepţi în direcţia cea mai bună. Da, poate acum totul pare să evolueze mult mai lent şi mai greu, dar toate aceste eforturi se vor lega la un moment dat într-o reuşită demnă de toată lauda. Insistă, deci, oricât de lung ar mai părea drumul!

Săgetător

Toată viaţa ta gravitează acum în jurul iubirii, de parcă inima ta dictează cele mai importante decizii. Cât timp persoana iubită îți este alături, te completează, te susţine, parcă te simţi atotputernic, pentru că îţi extragi energia vitală din iubire! Ai încredere deplină în jumătatea ta, în persoana care îţi stă alături şi, dacă nu ai făcut deja pasul cel mare, te gândeşti deja la o viaţă împreună. Dacă sunteţi deja împreună de o viaţă, puteţi trece azi printr-un moment decisiv care vă poate oferi amândurora un sentiment de împlinire, de satisfacţie, de armonie, ca o garanţie că viaţă voastră în doi e din ce în ce mai aşezată!

Capricorn

Fii deschis spre dialog, spre discuţii sincere, pentru că se naşte un schimb excelent de opinii din care fiecare are ceva de câştigat. Nu-ţi impune doar tu propriile păreri, pentru că ai putea primi de la ceilalţi suficiente soluţii interesante la întrebările care te frământă. Dacă fiecare îşi expune punctul de vedere cu argumente logice, cu luciditate şi claritate, vei vedea că orice situaţie dezechilibrată îşi va găsi mult mai repede rezolvarea, pentru că din acest dialog ies la iveală idei strălucite. Şi tu ai ceva în minte, şi cel din faţa ta, așadar puneţi-vă ideile laolaltă spre un rezultat reciproc avantajos. Primeşti şi dai soluţii excelente!

Vărsător

Eşti implicat de obicei în ce se petrece în jurul tău, dar azi alegi o atitudine mult mai rezervată, convins că numai aşa vei depăşi cu bine o situaţie dezechilibrată. Rămâi rece, distant, oarecum dezinteresat de sensul în care merg lucrurile, şi aşa vei vedea că efectele eventualelor hopuri nu vor mai fi la fel de mari. Nu e genul tău să tratezi de pe margine sau cu indiferenţă lucrurile care se întâmplă în calea ta, însă de data aceasta e mult mai bine să stai pe loc şi să nu te bagi. Furtuna va trece mult mai uşor dacă o laşi să treacă pe lângă tine,fără a interveni în vreo direcţie. Un pic pasiv, un pic comod, vei trece peste toate mult mai uşor!

Pești

Totul are rezolvare pe lume, deci nu privi lucrurile fatalist, ca şi cum, o eventuală greşeală e finalul eforturilor tale. Ai greşit, nu-i nimic, toată lumea greşeşte, dar poţi învăța ceva util din asta pentru a nu se mai repeta greşeala şi altădată. Ia imediat măsuri, recunoaşte-ţi contribuţia şi repară totul de urgenţă. O greşeală recunoscută este pe jumătate iertată, ba chiar ai putea primi din jur atât de multe sfaturi încât ceea ce părea a fi o gafă colosală se va dovedi a fi cea mai grozavă provocare pentru a demonstra cât de capabil eşti să depășești astfel de impasuri. Totul se reaşază pe făgaşul normal, dar primul lucru pe care trebuie să-l faci este un mic proces de conştiinţă pentru a putea privi cu luciditate situaţia. Fă-ţi „mea culpa” cu inima deschisă, deci nu da praful sub preş!

ADVERTISEMENT