News

Horoscop zilnic: duminică, 5 mai. Fecioarele primesc o veste excelentă

04.05.2019 | 16:26
Horoscop zilnic duminica 5 mai Fecioarele primesc o veste excelenta

Potrivit horoscopul zilnic de duminică, 5 mai, Fecioarele primesc niște vești excelente de la persoane cu care nu au mai avut contact de multă vreme. Este o zi de duminică destul de bună pentru majoritatea nativilor. Unii dintre ei vor avea parte de ieșiri în parc cu familia sau momente festive la care sunt chemați pe ultima sută de metri.

Horoscop zilnic, duminică, 5 mai

Săptămâna se încheie benefic pentru multe dintre semnele zodiacale. Vor trage niște concluzii importante care le vor ajuta să înceapă o perioadă benefică din punct de vedere financiar, destul de plină de evenimente, destul de încărcată, dar nu au motive să se plângă. Multe zodii nu se vor plictisi deloc.

Berbec

Berbecii trebuie să răspundă unor critici destul de puternice. Ele vor veni de la persoane în care aveau până acum încredere, de la care așteptau doar laude. Adevărul este că adevărații prieteni sunt cei care îți spun unde greșești pentru a te putea corecta, nu cei care te aplaudă indiferent ce boacănă faci sau ce prostie scoți pe gură.

Taur

Nativii Taur vor fi puși în fața unor situații noi. Vor trece prin tot felul de contexte neprietenoase, dar cărora le vor face față fără nicio problemă. Se vor gândi de acum înainte de mai multe ori înainte să spună ceva sau să acționeze. Au parte de un duș rece, dar pe termen lung le va fi benefică această scurtă tragere de mânecuță.

horoscop zilnic 5 mai
Fecioarele au parte de vești din afară. Foto: pixabay.com

Gemeni

Gemenii au parte de o zi liniștită, fără cine știe ce surprize. Telefoane în stânga, telefoane în dreapta și cam atât. O zi bună pentru ieșit la plimbare în parc, o zi în care li se recomandă nativilor de aer să se implice în activități care să îi distreze. De altfel, chiar au nevoie de astfel de ieșiri, de puțin entertainment, de oleacă de mișcare.

Rac

Racii nu trebuie să se enerveze pe ce spun unii și alții, chiar dacă nu le împărtășesc opiniile. Poate că este cazul să fie puțin mai temperați deoarece nu totul se rezolvă cu un ton ridicat, cu scandal și cu gesticulații care pe ceilalți îi pot îndepărta.

Leu

Leii au parte de o zi în care vor primi multe complimente de la partenerii lor de viață. Surprizele se vor ține în lanț până la finalul serii, când nu este exclusă o cină romantică sau un eveniment care le va aduce fericire în suflete.

Fecioară

Fecioarele primesc vești excelente de peste mări și țări. Este vorba despre cadouri neașteptate ori chiar oferte de nerefuzat cu care au cochetat mai multă vreme, dar nu era nimic concret, bătut în cuie.

Balanță

Balanțele trebuie să se pregătească temeinic pentru o zi în care vor fi foarte activi. Vor avea musafiri și vor fi solicitați mai ales de către cei din familie. O zi în care se gătește, se bârfește și se ciocnește un pahar de vin, așadar!

Scorpion

Scorpionii nu trebuie să apese pedala de accelerație înainte de vreme căci s-ar putea să rămână în câmp. Trebuie să fie atenți, să se uite în toate părțile, să se concentreze și să nu se panicheze.

Săgetător

Săgetătorii au de respectat niște reguli stricte căci pășesc în casele altora. Vor fi nevoiți să se acomodeze la eticheta impusă de ceilalți. Își pot face foarte mulți prieteni, lărgindu-și astfel cercurile.

Capricorn

Acești nativi au parte de o zi de duminică destul de antrenantă. Nu vor sta locului o clipă, deși ei și-au făcut un obicei de a lenevi duminica. De data asta nu vor avea timp nici să respire.

Vărsător

Vărsătorii au nevoie de mai mult sprijin emoțional, iar duminica asta cad pe gânduri și s-ar putea să le vină din nou stări de anxietate sau chiar depresie. E bine să comunice tot ce simt.

Pești

Peștii nu fac altceva decât să pună paie pe foc. Sunt pregătiți de certuri, de conflicte peste conflicte și chiar se simt în largul lor atunci sunt în mijlocul unei dispute. Li se recomandă să fie mai temperați.