Life

Horoscop zilnic: duminică, 6 septembrie. Fecioarele își ascultă intuiția

05.09.2020 | 19:50
Horoscop zilnic duminica 6 septembrie Fecioarele isi asculta intuitia
Horoscop zilnic: 26 octombrie 2020. Două zodii au probleme în dragoste. Sursa foto: pixabay.com
ADVERTISEMENT

FANATIK îți aduce horoscopul de duminică, 6 septembrie, o zi în care vei avea parte de provocări dificile, mai ales din punct de vedere profesional. Știm, weekend-ul încă nu s-a încheiat, dar trebuie să pui la punct anumite proiecte care nu suportă amânare.

Nu te întrista, că avem și vești bune. Relația cu persoana iubită merge de minune. Ba chiar vă gândiți serios să treceți la următorul nivel. Simți că ai întâlnit sufletul pereche și nu mai are rost să amâni inevitabilul.

ADVERTISEMENT

Dacă te numeri printre nativii din zodia Fecioarei ar fi cazul să îți asculți intuiția. Nu te mai feri să impui propriile idei, pentru că sunt cele mai bune. Ai nevoie doar de o doză de curaj.

Ce surprize îți rezervă astrele în ultima zi de weekend

Berbec

Trebuie să te implici în acțiuni de rutină care nu te încântă deloc, mai ales într-o zi de weekend. Persoana iubită încearcă să te ajute, dar nu poți lăsa totul numai în seama ei.

ADVERTISEMENT

Taur

Participă activ la întâlnirile de afaceri și fă-ți cunoscute ideile. Nu de alta, dar ar fi păcat să ai parte de neplăceri din cauza partenerilor. Nu lăsa chiar totul în seama lor.

Gemeni

Încearcă să urmezi un regim mai cumpătat, măcar în acest sfârșit de weekend. Ai cam lenevit în ultimele luni și trebuie să te iei la trântă cu kilogramele în plus.

ADVERTISEMENT

Rac

Simți nevoia să comunici doar cu persoanele în care ai deplină încredere. Te-ai lovit de prea multe dezamăgiri și preferi să mergi la sigur, cum se spune.

Leu

Simți că ai întâlnit deja sufletul pereche și ai de gând să-i propui ca relația voastră să treacă la următorul nivel. Da, chiar așa. Bat clopote de nuntă.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Bazează-te pe intuiție și vei vedea că toate deciziile luate se vor dovedi inspirate. Unde mai pui că o astfel de atitudine îți asigură stabilitatea emoțională de care ai nevoie.

Balanță

Ții foarte mult la imaginea ta, așa că nu e de mirare că te deranjează felul în care te percep toți cei din jur. Încearcă, totuși să te axezi pe propriile calități. Nu de alta, dar ai destule și ar fi păcat să nu le pui în valoare.

Scorpion

Ai idei îndrăznețe și ești nerăbdător să le pui în aplicare. Ține minte, însă, că nu poți realiza nimic fără o echipă la fel de „nebună” și dedicată. Ai nevoie de oameni care să muncească umăr la umăr alături de tine.

Săgetător

Chiar dacă nu merge chiar totul ca la carte, ești ambițios și nu vrei să renunți nici în ruptul capului la obiectivele tale. Ai înțeles că trebuie să riști dacă vrei să câștigi.

Capricorn

Nu ești într-o formă prea bună, așa că ar trebui să eviți conflictele inutile. Dacă ți se face un reproș, încearcă să răspunzi pe un ton calm sau, în cel mai rău caz, să îl ignori pur și simplu.

Vărsător

E normal să îți dorești să avansezi în carieră, dar nu o poți face peste noapte. Toate etapele au rostul lor și trebuie să le urmezi cu răbdare.

Pești

Te dedici trup și suflet proiectelor din sfera profesională, iar rezultatele se văd. Asta pentru că reușești să câștigi încrederea și respectul șefilor. Cine știe, poate primești chiar și o primă. Fii cu ochii în patru.

ADVERTISEMENT