Life

Horoscop zilnic: duminică, 7 februarie 2021. Balanțele au noroc în dragoste

07.02.2021 | 02:00
Horoscop zilnic duminica 7 februarie 2021 Balantele au noroc in dragoste
ADVERTISEMENT

FANATIK îți aduce horoscopul de duminică, 7 februarie, o zi în care ar trebui să te odihnești și să uiți de probleme, dar nu trebuie să neglijezi nici viața sentimentală, mai ales dacă te numeri printre nativii din zodia Balanță.

Nu de alta, dar e foarte posibil să întâlnești sufletul pereche. Fii cu ochii-n patru și fă primul pas când îți iese în cale. Măcar acum să îți iei inima în dinți și să acționezi.

ADVERTISEMENT

În cazul în care ești născut sub semnul Vărsătorului, nu e cazul să-ți asumi nici măcar cel mai mic risc posibil. Ba chiar ar trebui să eviți și discuţiile cu o persoană mai în vârstă.

Berbec

La ritmul în care te încăpățânezi să lucrezi, nu e exclus să apară unele probleme de sănătate. Cel mai bine ar fi să te și odihnești puțin, că doar e zi de weekend.

ADVERTISEMENT

Taur

O veste neplăcută te dă cu totul peste cap și abia dacă îți mai poți stăpâni nervii. Încearcă să te calmezi, pentru că nu rezolvi nimic dacă te comporți așa. Trebuie să fii lucid, dacă vrei să ieși din încurcătură.

Gemeni

S-ar părea să nu ai deloc spor, așa că amână proiectele importante. E și mâine o zi, până la urmă. Ce rost are să forțezi lucrurile? Dacă ai planificat o călătorie împreună cu familia, îți recomandăm să nu eziți deloc.

ADVERTISEMENT

Rac

Te bate gândul să finalizezi o activitate importantă începută mai demult, dar o rudă îndepărtată îți dă tot programul peste cap. Nu ai ce să faci, trebuie să pornești la drum, chiar dacă e duminică.

Leu

Ești exagerat de sensibil și îți pui în pericol relaţiile cu prietenii, mai ales că sunt şanse mari să nu îi înțelegi corect. Amână deciziile importante, cu implicaţii serioase în activitatea profesională sau în afaceri.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Ești plin de entuziasm și ai de gând să începi un proiect nou, dar probleme din trecut revin în actualitate. Așa se întâmplă când le neglijezi, până la urmă apar și își cer drepturile.

Balanță

Dragostea se arată la orizont, așa că tot ce trebuie să faci e să fii cu ochii-n patru și să acționezi în momentul în care o întâlnești. Fă primul pas, nu te intimida tocmai acum.

Scorpion

Dimineaţa ești din cale afară de sensibil, nu te poți concentra deloc și așa ajungi să iei decizii pripite. Lasă afacerile pentru săptămâna viitoare, nu îți ocupa ultima zi de weekend cu astfel de lucruri. Mai pot aștepta puțin.

Săgetător

Ne pare rău să-ți spunem, dar dacă ți-ai făcut un program pentru astăzi, va trebui să uiți de el. Evenimente neprevăzute vin peste tine mai ceva ca un tăvălug și nu ai cum să-l respecți, oricât ai încerca.

Capricorn

Ești marcat de confuzie încă de la primele ore ale dimineții și din această cauză îți pui în pericol relaţia cu persoana iubită. Încearcă să discuți pe un ton calm și să ții cont de părerile ei.

Vărsător

Nu ești în cea mai bună formă, nici fizică, nici intelectuală, așa că orice risc ai fi avut de gând să îți asumi astăzi, mai poate aștepta. Ba chiar ar trebui să eviți și discuţiile cu o persoană mai în vârstă.

Pești

De dimineață s-ar putea să intervină ceva neprevăzut şi să trebuiască să-ți schimbi din mers programul. Privește partea bună, totuși. Ajungi să faci cunoștință cu o persoană importantă, gata să se asigure că ai un debut cu dreptul în afaceri.

ADVERTISEMENT