News

Horoscop zilnic: duminică, 7 iulie. Gemenii au noroc în dragoste

06.07.2019 | 16:30
Horoscop zilnic duminica 7 iulie Gemenii au noroc in dragoste

FANATIK îți prezintă horoscopul zilei de duminică, 7 iulie 2019, iar veștile sunt printre cele mai bune, mai ales în plan sentimental. Dacă te afli în căutarea sufletului pereche, astăzi norocul ți-ar putea surâde. Trebuie doar să te lași purtat de val.

Ce surprize ți-au rezervat astrele în ziua de duminică, 7 iulie

Ultima zi de weekend aduce surprize plăcute pentru cei mai mulți dintre nativi, care au astfel ocazia de a se relaxa, lăsând deoparte toate grijile și problemele cotidiene. Vara e în toi, așa că munca mai poate aștepta.

Berbec

Dacă ești născut în zodia Berbecului ar trebui să eviți pe cât posibil locurile aglomerate. E weekend, așa că îți recomandăm, totuși, să profiți din plin de această zi frumoasă. O plimbare, un concert, sau un film bun alături de cei dragi sunt variantele ideale pentru a te relaxa, înaintea unei noi săptămâni solicitante.

Ce surprize romantice ne-au pregătit astrele pentru ziua de duminică, 7 iulie
Ce surprize romantice ne-au pregătit astrele pentru ziua de duminică, 7 iulie

Taur

Chiar dacă ești în concediu, ofertele de muncă nu întârzie să apară. mai mult decât atât, ai serioase deificultăți în a te hotărî asupra celei căreia vrei să îi dai curs. Ghidează-te după cum îți dictează inima și ai să vezi că totul va fi bine.

Gemeni

Iubirea se strecoară ușor-ușor în inima ta, așa că nu trebuie să te temi. Fă-ți curaj și dezvăluie-i persoanei iubite tot ce simți pentru ea. Cineva trebuie să spargă gheața, nu? Spre seară, ai ocazia să reîntâlnești prieteni vechi.

Rac

Astăzi, toată bucuria celor din jur stă în mâinile tale, așa că trebuie să le aduci în suflete lumină și speranță. Veștile pe care tocmai le-ai aflat îi vor încânta cu siguranță, nu ezita să le împărtășești.

Leu

Chiar dacă e încă weekend, ai tendința de a te simți puțin deprimat. Nu-s motive de îngrijorare, însă, prietenii cei mai buni îți sar în ajutor și vei vedea că î scurt timp vei depăși această stare. Trebuie doar să te lași pe mâna lor.

Fecioară

Bucură-te de weekend și nu lăsa comentariile răutăcioase să te afecteze. Ține minte, nu îi poți mulțumi pe toți niciodată, așa că ce rost are să te trezești. Persoana iubită are grijă să îți amintească încă o dată cât de mult însemni pentru ea.

Balanță

Chiar dacă e sfârșit de săptămână și visezi cu ochii deschiși la o vacanță binemeritată, proiectele rămase în „stand by” trebuie duse la bun sfârșit. Nu te îngrijora, clipele de relaxare sunt chiar după colț, trebuie doar să ai puțină răbdare.

Scorpion

Poate nu e chiar momentul potrivit, însă ești nevoit să iei decizii importante în relația cu partenerul de viață. Te afli în fața unui pas cât se poate de important, așa că trebuie să cântărești foarte bine fiecare mișcare.

Săgetător

S-ar putea să nu observi avansurile subtile din partea unei persoane la care mai mult ca sigur nu te-ai fi gândit să nutrească astfel de sentimente pentru tine. Iubirea apare exact atunci când nu te aștepți, așa că nu o ignora.

Capricorn

E duminică, așa că nu prea ai chef de nimic, vrei să lenevezi toată ziua, cu o carte bună sau filmul preferat. Persoana iubită se simte, însă, neglijată, așa că ar fi bine să ieși din această stare. O cină romantică în doi, la lumina lumânărilor, nu sună mai bine?

Vărsător

Astăzi, e indicat să eviți emoțiile tari. Stai departe de conflicte sau situații limită care îți pot pune nervii la încercare. În plus, ai ocazia să rezolvi anumite probleme birocratice, în special când vine vorba de propria afacere.

Pești

Se anunță o zi fără prea multe evenimente notabile, ceea ce te cam plictisește. Prietenii și familia îți sunt alături, cu idei bune pentru petrecerea timpului liber, așa că nu ar trebui să le ignori.