Life

Horoscop zilnic: duminică, 7 martie 2021. Berbecii își pot pune planurile în practică

07.03.2021 | 02:00
Horoscop zilnic duminica 7 martie 2021 Berbecii isi pot pune planurile in practica
ADVERTISEMENT

Horoscopul zilei de duminică, 7 martie 2021, aduce vești bune și noi oportunități pentru unele zodii, care pot pune în pratică ideile și planurile pe care le au de ceva timp. 

De asemenea, unii nativi se bucură de timp petrecut alături de familie și încearcă să termine anumite responsabilități.

ADVERTISEMENT

FANATIK îți aduce previziunile complete pentru fiecare dintre cei 12 nativi. Află din rândurile următoare ce-ți reervă astrele pentru ultima zi a săptămânii.

Horoscop zilnic: duminică, 7 martie 2021, pentru toate zodiile

Berbec

Ai șansa să-ți pui planurile în practică și se vor dovedi foarte bune, poate chiar vei obține venituri suplimentare de pe urma lor. Seara te bucuri de câteva clipe petrecute alături de cei dragi, mai ales dacă nu i-ai văzut de ceva timp.

ADVERTISEMENT

Taur

Starea ta de sănătate nu este una tocmai strălucită și simți nevoia să te odihnești. Poți cere ajutorul unei persoane apropiate dacă ai de făcut treburi din aă, dar nu este indicat să le faci pe cont propriu.

Gemeni

Te relaxezi acasă și nu ai forte multă energie pentru activități solicitante. Ziua se anunță a fi una liniștită pentru tine, fără vești sau întâmplări care să te dea peste cap.

ADVERTISEMENT

Rac

Sunt multe schimbări în viața ta la momentul actual și parcă și responsabilitățile s-au dublat. Decizi să iei lucrurile pe rând ca să faci față acestei perioade sau măcar să ceri ajutorul.

Leu

Viața amoroasă merge foarte bine și partenerul tău îți propune să duceți relația la următorul nivel sau măcar să vă mutați împreună. Nu știi dacă ești gata pentru astfel de schimbări și îi spui ce ai pe suflet legat de situație.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Ai parte de tensiuni în familie din cauza unor chestiuni administrative, însă reușești să-i calmezi pe cei dragi, după multe încercări. Toți sunteți nevoiți să faceți câte un compromis ca să vă puneți de acord.

Balanță

Sunt multe treburi pe care trebuie să le duci la bun sfârșit, dar nu ai energia necesară pentru ele. În schimb, te ocupi doar de ce este urgent, e mai important să te relaxezi înainte de o nouă săptămână solicitantă.

Scorpion

Rutina nu îți face bine deloc și te gândești să faci o schimbare în viața personală sau chiar în carieră. Ai multe abilități și nu ar fi exclus să încerci un alt domeniu, dar numai după o analiză detaliată a situației.

Săgetător

Este momentul perfect să-i chemi pe cei dragi la tine și să aveți o mică reuniune. Încerci de mult timp să găsești câteva clipe pentru familie, iar acum ai ocazia să te bucuri de prezența rudelor.

Capricorn

Vrei să te implici în activități noi pentru că te-ai plictisit. Poate găsești ceva care să-ți aducă și venituri suplimentare și îți vei asigura un buget de rezervă, pe care să îl folosești la nevoie.

Vărsător

Vorbețti cu partenerul despre problemele existente în cuplu și luați o decizie legată de relație. Nu vrei să se termine, dar nici nu știi cum va mai putea continua dacă nu rezolvați tensiunile dintre voi.

Pești

Îți faci curaj și te apuci de un nou proiect pentru job, prin care vrei să-ți impresionezi superiorii și colaboratorii. Sunt șanse să reușești, dar e nevoie de multă muncă și concentrare pentru asta.

ADVERTISEMENT