Life

Horoscop zilnic: duminică, 8 ianuarie 2023. Capricornii trebuie să facă o nouă curățenie în lista de prieteni

Horoscop pentru duminică, 8 ianuarie 2023. Care sunt previziunile astrelor pentru fiecare zodie? De ce ar trebuie să țină cont?
07.01.2023 | 17:28
Horoscop zilnic duminica 8 ianuarie 2023 Capricornii trebuie sa faca o noua curatenie in lista de prieteni
Horoscop pentru 8 ianuarie 2023. Foto: pixabay.com
ADVERTISEMENT

Horoscopul zilei de duminică, 8 ianuarie 2023, le aduce Capricornilor de a mai îndepărta din oamenii care le-au fost aproape doar din interes.

Horoscop zilnic: duminică, 8 ianuarie 2023

Berbec. Ultima zi a săptămânii se anunță una liniștită, destul de benefică mai ales dacă pregătești un eveniment în familie. Lucrurile sunt la locul lor, nu ai motive de preocupare.

ADVERTISEMENT

Taur. Ai un as în mânecă pe care l-ai putea folosi în recuperarea unei relații care s-a erodat în timp. Poți atrage pe cineva drag din nou de partea ta!

Zodia Gemeni. Te pui de multe ori în locul celorlalți și constați că nimeni nu îți înțelege trăirile atunci când și tu simți să te destăinui. Poate că trebuie să schimbi tactica de acum înainte.

ADVERTISEMENT

Zodia Rac. Afli tot felul de informații care te pot bulversa, o serie de lucruri pe care nu-ți venea să le crezi, dar soarta ți le confirmă unul câte unul.

Leu. Nu uita că anul acesta e unul important pentru tine și nicio zi nu trebuit pierdută lenevind. Chiar dacă e duminică, dacă ai energie și poți să faci lucruri pentru tine, de ce să nu profiți de acest vibe?

ADVERTISEMENT

Fecioarele au tot felul de temeri

Fecioară. Te confrunți cu tot felul de temeri, de întrebări care îți dau târcoale legate de starea ta de sănătate. Poate că ipohondria îți face mai mult rău decât bine.

Balanță. Renunți la anumite comodități de dragul celor din jur și pentru asta vei fi extrem de apreciat. Cineva va vedea în sfârșit bunătatea din sufletul tău.

ADVERTISEMENT

Scorpion. Ziua de duminică te pune într-o lumină nouă, într-un rol în care nu ai mai fost până acum, cel puțin nu în public.

Săgetător. Câștigi respectul unei persoane importante prin felul în care vorbești, prin maniera în care te prezinți în fața celorlalți, prin carisma ta.

Capricorn. Unele persoane se dovedesc a fi orice altceva, mai puțin prietene. Nu mai deschide poarta oricui în viața ta!

Vărsător. Ziua aceasta e minunată dacă ai de gând să o petreci în familie, ba chiar e indicat să îi vizitezi pe cei dragi nu doar de Paște și Crăciun!

Pești. Te încearcă un sentiment de nostalgie. O perioadă a vieții tale revine iar și iar în mintea ta ca și cum ai lăsat ceva nerezolvat, ceva ce nu te lasă să mergi mai departe. Remușcările te pot însoți și noaptea, perturbându-ți somnul.

ADVERTISEMENT