Life

Horoscop zilnic: duminică, 8 noiembrie 2020. Fecioarele au probleme în dragoste

08.11.2020 | 02:00
Horoscop zilnic duminica 8 noiembrie 2020 Fecioarele au probleme in dragoste
ADVERTISEMENT

Horoscopul zilei de duminică, 8 noiembrie te întâmpină cu provocări la orice pas, mai ales dacă te numeri printre nativii din zodia Fecioarei. Asta pentru că persoana iubită e cu capsa pusă și îți reproșează tot felul de lucruri care nu au importanță.

Încearcă, totuși, să îl calmezi, pentru că riscați să dărâmați într-o clipă tot ce ați construit împreună. Unde mai pui că aveai de gând să îi propui ca relația să treacă la nivelul următor.

ADVERTISEMENT

Dacă ești născut sub semnul Capricornului, evită pe cât posibil conflictele cu șeful. E posibil să ai dreptate, dar nu e momentul să îți expui argumentele. Ai puțină răbdare și vei putea să treci „la atac”.

Horoscopul zilei de duminică, 8 noiembrie

Berbec

Trebuie să te apuci serios de treabă, pentru că ai neglijat prea multă vreme activitățile ce țin de gospodărie. Știm cât de mult le urăști, dar nu pot fi amânate la nesfârșit.

ADVERTISEMENT

Taur

Partenerul de viață îți cere insistent să discutați pe marginea unui subiect important. Nu îl ignora, chiar dacă nu îți face plăcere. Mai bine așa decât să stârnești un conflict inutil.

Gemeni

Apar unele disensiuni legate de bani și ar fi indicat să îți păstrezi calmul. Nu de alta, dar deciziile pripite nu fac altceva decât să înrăutățească situația.

ADVERTISEMENT

Rac

Nu îți este deloc ușor să comunici cu persoanele apropiate când trebuie să dai dovadă de cea mai mare sinceritate. Tocmai respectul pe care li-l porți te face să ai această atitudine.

Leu

Ai idei extraordinare și e indicat să le pui în practică, în ciuda tuturor celor care nu reușesc să îți vadă potențialul uriaș. Mergi pe drumul tău fără să aștepți ca prietenii sau colegii să îți ridice statuie.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Persoana iubită pare chitită să îți reproșeze chiar și lucrurile cele mai neînsemnate. Într-o astfel de situații e normal să îți sară muștarul, dar încearcă, totuși, să te controlezi. Nu vrei ca relația să se termine brusc.

Balanță

Pui foarte mare preț pe modul în care te percep cei din jur și asta nu îți face deloc bine. În plus, încerci aproape inconștient să cerșești atenția lor și nu reușești decât să te pui singur într-o lumină proastă. Renunță la astfel de practici. Ai reale calități și nu e nevoie să ți le valideze cineva.

Scorpion

Ești tentat să începi un proiect ambițios, dar nimeni nu îți împărtășește entuziasmul. Poate ar trebui să mai aștepți puțin, totuși. De unul singur nu ai prea multe șanse de reușită.

Săgetător

Ești îndrăgostit până peste cap și vrei  să îți declari sentimentele, chiar dacă riști să primești un refuz. Nu te lăsa influențat de unii sau de alții, mergi pe drumul tău indiferent de situație.

Capricorn

Anumite decizii luate de superiori te deranjează și ești tentat să răbufnești, dar îți recomandăm să ai puțină răbdare. Va veni momentul în care să îți verși tot năduful.

Vărsător

Vrei să faci un pas important în carieră, dar toată lumea e împotriva ta și încearcă să îți pună bețe în roate. Ignoră-i, cuvintele grele pe care ți le aruncă sunt izvorâte din invidie.

Pești

Primești un sprijin de ordin financiar la care aproape că nici nu îndrăzneai să mai speri. Acum ai ocazia să stingi toate datoriile acumulate în ultima vreme.

ADVERTISEMENT