Life

Horoscop zilnic: duminică, 9 august 2020. Scorpionul trece printr-o dezamăgire

08.08.2020 | 15:26
Horoscop zilnic duminica 9 august 2020 Scorpionul trece printro dezamagire
ADVERTISEMENT

Horoscopul zilei de duminică, 9 august 2020, aduce potrivit astrologilor, vești importante pentru anumiți nativi, dar și dezamăgiri, în special legat de partea sentimentală.

În plus, astrele mai transmit că zodiile își pot schimb radical părerea despre persoanele din jur, existând riscul ca unele prietenii de lungă durată să se destrame.

ADVERTISEMENT

FANATIK vine în rândurile următoare cu evenimentele și întâmplările pentru această zi. Iată care sunt previziunile complete pentru toți cei 12 nativi.

Horoscop zilnic pentru duminică, 9 august 2020, de la zodie la zodie

Berbec

Trăirile din ultima vreme te-au pus serios pe gânduri. Poate este momentul să schimbi macazul și să o iei de la capăt. Niciodată nu este prea târziu.

ADVERTISEMENT

Taur

Prietenia este un lucru valoros, dar asta nu înseamnă că trebuie să accepți ieșirile celor din jur. Mai bine mai puțini amici, dar de calitate.

Gemeni

Simți că nu ești deloc apreciat la locul de muncă, indiferent de când de multe sarcini ai rezolva. Nu te mai complace și caută un alt serviciu. Vei găsi ceva pe placul tău.

ADVERTISEMENT

Rac

Prima impresie contează, dar nu este întotdeauna cea corectă. Mai dă-i o șansă persoanei nou intrată în viața ta, ar putea ieși o prietenie de lungă durată.

Leu

Ai multe drumuri de făcut, dar pentru asta trebuie să cheltui și bani. Fii puțin mai strângător și nu mai arunca cu banii în stânga și-n dreapta.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Muncești din greu pentru visul tău, dar parcă nu reușești să ajungi la finalul pe care-l dorești. Nu-ți pierde speranța și ascultă sfaturile celor care te susțin.

Balanță

Îți place să spui ce gândești, dar azi se cere delicatețe. Filtrează toate ideile și planurile care-ți trec prin minte și abia apoi spune ce crezi.

Scorpion

Dezamăgire în dragoste. Ți-ai pus sentimentele pe tavă, dar afli că partenerul de viață îți pune coarne chiar cu o persoană pe care o știi din copilărie.

Săgetător

Glumele și situațiile amuzante se țin scai de tine. Nu te deranjează să fii în centrul atenției și chiar îți place că lumea ascultă ce ai de spus. Te face să te simți important.

Capricorn

Ceva neașteptat îți schimbă întregul programul. Nu este cazul să te superi pentru că nu rezolvi nimic. Fii calm și nu te lăsa depășit de situație.

Vărsător

Nu te lăsa influențat de vorbele pe care le auzi de la ceilalți. Fii organizat și adună vibrații pozitive în jurul tău. Zen, este o stare de spirit.

Pești

Îți trăiești viața după bunul plac și nu te gândești ce lași în urma ta. I-ai rănit pe cei care te iubesc și asta nu se mai poate repara oricât de mult ai vrea.

ADVERTISEMENT