News
notix pixel id

Horoscop zilnic: duminică, 9 iunie. Gemenii pleacă într-o călătorie de afaceri

08.06.2019 | 16:30
Horoscop zilnic: duminică, 9 iunie. Gemenii pleacă într-o călătorie de afaceri
Horoscopul zilei de duminică, 9 iunie. Sursa foto:a1.ro

Astrologii vă prezintă horoscopul zilei de duminică, 9 iunie. Ultima parte a acestui weekend aduce surprize plăcute pentru cei mai mulți dintre nativi. Dragostea își face simțită prezența, iar dacă nu vă aflați într-o relație, s-ar putea dovedi momentul ideal să simțiți fiorii unei noi iubiri.

 Ce surprize ți-au rezervat astrele în ziua de duminică, 9 iunie

Se anunță o zi frumoasă, în care cei mai mulți dintre nativi vor avea parte de distracție, alături de familie și toți cei dragi. Aveți grijă însă, nu exagerați cu petrecerile, mai ales că vă așteaptă o nouă săptămână plină de activități.

Berbec

Nativii din Berbec ar trebui să evite pe cât posibil locurile aglomerate. Există riscul să pierdeți obiecte de valoare, sau chiar mai rău, să cădeți victimă unui hoț. Cu toate acestea, ziua de 9 iunie vă transmite o energie pozitivă. În plan sentimental, nu este momentul ideal pentru a lua decizii importante.

Ce surprize ți-au rezervat astrele pentru ziua de duminică, 9 iunie. Sursa foto:hepta.ro
Ce surprize ți-au rezervat astrele pentru ziua de duminică, 9 iunie. Sursa foto:hepta.ro

Taur

În ultima zi de weekend, Taurii sunt preocupați de viața profesională, se gândesc mult la ce îi așteaptă la locul de muncă și fac planuri de viitor. Sunteți nemulțumiți de veniturile curente, sau de direcția în care se îndreaptă cariera voastră, astfel că simțiți nevoia unei schimbări în acest sens.

Gemeni

Nativii din Gemeni ar putea fi nevoiți să plece într-o călătorie de afaceri. Chiar dacă vă va afecta celelalte planuri, încercați să priviți totuși partea bună. S-ar putea dovedi ocazia perfectă pentru o nouă iubire. Astrologii vă recomandă să priviți spre viitor cu optimism.

Rac

Atenția acestor nativi ar putea fi captată de o anumită persoană, sau de o oportunitate interesantă în plan profesional. În orice caz, organizați-vă ideile, visurile și veți reuși să găsiți soluțiile bune pentru a vă bucura de succes.

Leu

Leii se simt cam deprimați astăzi, fie din cauza unor probleme ce țin de anumite chestiuni oficiale, fie supărări minore în plan sentimental. Nu lăsa această stare proastă să te copleșească. Rămâi optimist, te așteaptă momente frumoase în perioada următoare.

Fecioară

Fecioarele trebuie să aibă mare grijă astăzi, pentru că riscă să devină ținta comentariilor răutăcioase sau a glumelor proaste ale cuiva. Cel mai bine e să nu le pui la suflet, dar analizează foarte bine persoana care a făcut astfel de remarci la adresa ta.

Balanță

Nativii din Balanță vor face un nou pas important pentru visurile lor cele mai mari. Nu-ți fixa prea multe obiective însă, focusează-te pe obiectivele care țin de viitorul tău. Spre seară, încearcă să stai departe de discuții în contradictoriu.

Scorpion

Nativii din Scorpioni vor fi nevoiți să ia decizii importante în privința relației cu partenerul de viață. Seara de duminică se anunță însă liniștită, exact ce trebuie, pentru a vă pregăti de o nouă săptămână încărcată. Veți avea ocazia să petreceți timp plăcut alături de familie și cei dragi.

Săgetător

Săgetătorii ar putea să nu observe avansurile subtile din partea unei persoane la care nu s-ar fi gândit niciodată. Cei căsătoriți sunt sfătuiți să fie mai atenți în relația cu partenerul de viață. Încercați să vă dedicați această zi familiei și persoanei iubite.

Capricorn

Nativii din Capricorn ar putea avea parte de întâlniri cu persoane importante. O mai veche oprtunitate în plan profesional este posibil să apară din nou. Astăzi, totul decurge exact cum v-ați planificat.

Vărsător

Astăzi, Vărsătorii trebuie să evite emoțiile tari. Stai departe de conflicte sau situații limită care îți pot pune nervii la încercare. Aveți ocazia să vă rezolvați anumite probleme birocratice, în special dacă aveți propria afacere.

Pești

Pentru nativii din Pești se anunță o zi fără evenimente notabile. Dacă sunteți liberi, ar trebui să profitați pentru a vă odihni. Spre seară, vă veți putea relaxa în compania prietenilor și familiei. Nu este exclus ca persoana iubită să vă pregătească o surpriză.

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri