Life

Horoscop zilnic: joi, 11 februarie 2021. Balanțele au parte de schimbări importante

11.02.2021 | 02:00
Horoscop zilnic joi 11 februarie 2021 Balantele au parte de schimbari importante
ADVERTISEMENT

FANATIK îți aduce horoscopul de joi, 11 februarie, o zi în care ai toate motivele să rămâi optimist, mai ales dacă te numeri printre nativii din zodia Balanței. Nu de alta, dar va avea loc un eveniment cu schimbări importante pentru dezvoltarea ta profesională.

Și nu doar atât. Ține minte că dragostea are obiceiul să-ți iasă în cale tocmai atunci cânt te aștepți mai puțin. Așa „lucrează” Universul.

ADVERTISEMENT

Ești născut sub semnul Vărsătorului? Începi ziua cu entuziasm și multă ambiție, dar încearcă să eviți discuțiile în contradictoriu. Doar așa vei putea să duci la bun sfârșit acel proiect important.

Ce surprize îți rezervă astrele în ziua de joi, 11 februarie

Berbec

Colaborezi foarte bine cu cei din jur și reușești să te faci remarcat în societate. Nici nu se putea altfel, la ce dorință de afirmare ai în această perioadă. S-ar putea chiar să finalizezi o afacere care se va dovedi profitabilă pe termen lung.

ADVERTISEMENT

Taur

Ești bine cuvântat cu o inspirație de zile mari și ar trebui să profiți de ea, mai ales pe plan profesional. Relaţia sentimentală ar putea intra pe făgașul normal, dacă nu îi faci reproșuri nejustificate persoanei iubite.

Gemeni

Ești irascibil încă de la primele ore ale dimineții şi s-ar putea să apară tensiuni în relația cu partenerul de viață. Încearcă să te controlezi și să-ți pui în valoare capacitățile intelectuale. Nu de alta, dar sunt la cote maxime astăzi.

ADVERTISEMENT

Rac

Ești atât de entuziasmat la locul de muncă încât riști să stârnești invidia unui coleg. Spre seară, s-ar putea să ai discuţii ceva mai aprinse cu partenerul de viaţă, tocmai pentru că acorzi prea multă atenție carierei.

Leu

Mânat de dorința de a obţine venituri suplimentare, neglijezi problemele persoanei iubite și provoci o ceartă de zile mari. Încearcă, măcar în ultimul ceas, să găsești o cale de mijloc între sentimente şi bani!

ADVERTISEMENT

Fecioară

O veste neașteptată îți dă peste cap întregul program și te obligă să pleci într-o călătorie în interes familial. Partea bună e că vei avea ocazia să afli lucruri care se vor dovedi extrem de utile în afaceri.

Balanță

Se va produce un eveniment cu schimbări importante pentru dezvoltarea ta profesională. Dacă nu ai întâlnit până acum sufletul pereche, e posibil ca Universul să ți-l scoată în cale, așa că fii cu ochii în patru.

Scorpion

Ai șanse să obții rezultate deosebite cu prilejul unei călătorii de afaceri. Evită, însă, discuţiile aprinse. Spre seară, îți intră în cont o sumă de bani și poți continua liniștit acea lucrare începută mai demult în casă.

Săgetător

Apar probleme în relaţiile sentimentale şi pe plan financiar. Te sfătuim să-ți păstrezi calmul, altfel riști să provoci un scandal. Nu ar strica să apelezi și la prietenii apropiați. Poate știu ei mai bine cum să procedezi.

Capricorn

Apar schimbări neprevăzute încă de la primele ore ale dimineții și te trezești cu întreg programul dat peste cap. S-ar putea să afli că trebuie să pleci într-o delegaţie, spre nemulţumirea partenerului de viaţă.

Vărsător

Ești prins cu probleme urgente și eviți să te ocupi de problemele familiei, sub pretextul că nu prea ai timp. După-amiază, atmosfera de acasă va fi mai tensionată, dar nu trebuie să te îngrijorezi. Tratează situația cu calm și totul va reveni la normal.

Peşti

Un prieten îți reproșează că nu-i plătește datoriile la timp. Înainte să-ți ieși din pepeni, încearcă să-i dai dreptate. Până când să te tot amâne? Banii nu cresc în copaci. Așezați-vă amândoi la masă și găsiți cea mai bună soluție.

ADVERTISEMENT