Life

Horoscop zilnic: joi, 16 iulie 2020. Fecioara se preface că nu vede ce se petrece

15.07.2020 | 15:26
Horoscop zilnic joi 16 iulie 2020 Fecioara se preface ca nu vede ce se petrece
ADVERTISEMENT

Horoscopul zilei de joi, 16 iulie 2020, aduce încurcături, nervi întinși la maxim, dar și nativi care își văd de treaba lor și se prefac că nu văd absolut nimic din ce se petrece în preajmă.

Nativul Fecioară se numără printre zodiile care ignoră totul în jur, în timp ce Săgetătorii sunt extrem de implicați în treburile pe care le au de realizat pe parcursul zilei.

ADVERTISEMENT

FANATIK vine în cele ce urmează cu previziunile complete pentru toate semnele zodiacale ale horoscopului european. Află și tu ce se petrece cu fiecare zodie în parte.

Horoscop zilnic pentru joi, 16 iulie 2020, de la zodie la zodie

Berbec

Nu-i dezamăgi pe cei din jur. De data asta fii sincer și corect cu persoanele pe care le întâlnești. Este foarte important să dormi liniștit cu capul pe pernă.

ADVERTISEMENT

Taur

Fericirea celorlalți nu depinde de tine, ține minte asta înainte de a te lăsa pe ultimul loc. Ar fi cazul să te gândești și la persoana ta, rezervă timp pentru micile plăceri ale vieții.

Gemeni

Ieși din zona de confort și fă o schimbare de look radicală. Este timpul să renunți la vechea coafură sau de ce nu, să-ți vopsești părul.

ADVERTISEMENT

Rac

Te porți diferit cu prietenii și asta se observă cu ochiul liber. Încearcă să nu-ți verși nervii pe cei din jur, nu au nicio vină pentru grijile și problemele tale.

Leu

Planuri pentru o excursie în doi. Ia-ți partenerul de viață și alegeți destinația pentru următoarea vacanță. Nu mai pierde timpul și distrează-te, creează amintiri frumoase.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Ești egoist și te prefaci că nu vezi nimic din ce se întâmplă în jur. Tot ce-ți dorești este să te distrezi, iar pentru asta nu ții cont de ceilalți. Vezi-ți de treaba!

Balanță

Nu te mai îndoi de tine, ai mai multă încredere în forțele proprii. Ai parte de toată susținerea din lume, vei reuși să avansezi la locul de muncă. Mai ai puțin răbdare.

Scorpion

Ai senzația că nu funcționează nimic în relația de cuplu. Ai fi mai fericit dacă ai lăsa mai mult de la tine. Unele compromisuri minore nu fac rău nimănui.

Săgetător

Unele încurcături de la serviciu îți dau dureri de cap și nu știi cum să le rezolvi. Nu ezita să ceri sfatul unui coleg de încredere, numai așa vei pleca acasă devreme.

Capricorn

Bucură-te de compania oamenilor dragi. Nimic nu este mai important decât timpul petrecut alături de persoanele care te iubesc și te susțin în toate.

Vărsător

Cel mai bun sfat pe care-l primești este să fii tu însuți. Fii stăpân pe situație și ai mai multă încredere în tine. Fă în așa fel încât să fii fericit.

Pești

Nu te teme să spui ce ai pe suflet, indiferent de ce spun ceilalți. Sinceritatea de care dai dovadă poate răni oamenii, dar în același timp le poate lua o piatră de pe inimă.

ADVERTISEMENT