Life

Horoscop zilnic: joi 17, septembrie. Leul are probleme în viața de cuplu

16.09.2020 | 20:32
Horoscop zilnic joi 17 septembrie Leul are probleme in viata de cuplu
Horoscop zilnic: 26 octombrie 2020. Două zodii au probleme în dragoste. Sursa foto: pixabay.com
ADVERTISEMENT

Astrele ne indică o usoară creștere a tensiunii pentru ziua de joi. Mai multe semne zodiacale se lasă ghidate de nervi și pot avea loc destul de multe momente tensionate. Stresul acesta poate dăuna și în relațiile cu partenerii de viață, dar totul se poate rezolva doar respirând adânc și luând un repaos de 10 secunde înaine de a da o replică.

Vibrația zilei este una bună în sfera romantică pentru unele semne zodiacale. Vor fi rezolvate neîntelegeri, vor avea loc împăcări sau chiar se va ivi ocazia începerii unei noi relații.

ADVERTISEMENT

Pot apărea probleme cu banii pentru unii nativi și probleme de sănătate pentru alții. Sănătatea nu este un capitol de neglijat, deasemenea. Pot apărea probleme de suprasolicitare sau stres constant. Există și posibilitatea plecării într-o călătorie de afaceri sau o vacanță mai prelungită.

Horoscop zilnic pentru joi, 17 septembrie 2020, pentru toate semnele zodiacale

Berbec

Oportunități profesionale se ivesc la orizont. Trebuie cântărite atent opțiunile pentru a se lua cea mai bună decizie. În sfera romantică, nativul se poate alege cu o surpriză plăcută din partea persoanei iubite. Pe seară poate apărea o vizită neașteptată, un prieten sau o cunoștintă mai veche.

ADVERTISEMENT

Taur

Un moment tensionat în plan profesional poate acapara toată dimineața. Spiritele se vor calma în a doua parte a zilei, iar până seara pot dispărea definitiv. Pe plan personal, partenerul de viață are tendința să se simtă neglijat. Poate ar fi o idee bună o seară petrecută, în doi, în oraș.

Gemeni

Poate apărea o veste bună în viața de cuplu, o veste mare. Un copil sau o cerere în căsătorie sunt evenimente care au toate șansele să se petrecă. Cei care sunt singuri, pot întâlni persoana potrivită. Tind să apară unele complicații privitoare la starea de sănătate, nu e cazul să treacă neobservate. O vizită la medic poate rezolva situația înainte să se agraveze.

ADVERTISEMENT

Rac

Momentele stresante la locul de muncă se vor dovedi un obstacol greu de trecut chiar și după ce s-a terminat programul. Partenerul de viață se dovedește înțelegător și există susținere morală din partea lui. Se întrevăd probleme cu banii.

Leu

Apar momente dificile la locul de muncă.  Există posibilitatea unor repercusiuni ale deciziilor luate în ultima vreme. Aceste lucruri vor ocupa întreaga atenție a nativului, iar acest lucru poate atrage după el alte probleme, în viața de cuplu. Partenerul de viață este total nemultumit că nu primește atenția cuvenită, fapt ce poate cauza un adevarat scandal.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Monotonia vieții de cuplu este spulberată de o ceartă monstruoasă și care își va face simțită prezența pe durata a câteva zile. Mersul la birou este o idee bună în această perioadă. Nici profesional, viața nu este lipsită de stres, dar aici nativul pare să fie cauzantul acestuia.

Balanță

Schimbările în plan profesional par a fi de nesuportat. Procedurile si normele noi de muncă care trebuie respectate și implementate vor da mari bătăi de cap acestui nativ. În plan personal, monotonia dictează și lucrurile par să devină sufocante. Totul se poate rezolva cu calm si prioritizarea sarcinilor în functie de importanța lor.

Scorpion

Apare șansa unei schimbări în sfera romantică. Poate fi o împăcare sau o logodnă, poate chiar si o cerere în căsătorie. Există posibilitatea ca cei singuri să-și găseasă perechea, iar cei căsătoriți, să primească o veste bună ca venirea pe lume a unui copil. Micile probleme financiare nu vor umbri buna dispoziție.

Săgetător

Ispita e mare și nativul se află pe punctul de a călca strâmb în viața de cuplu. Repercusiunile pot fi majore chiar dacă lucrurile vor întârzia să iasă la iveală. Se simte greutatea alegerii unei variante care să-l mulțumească, nativul este nehotărât în ce direcție să meargă. Pe plan profesional lucrurile merg de minune, dar acest lucru nu-i liniștește somnul.

Capricorn

Problemele de sănătate apărute înfluențează și viața profesională a acestui nativ. Sătătatea trebuie să fie pe primul loc. Partenerul de viață oferă susținere necondiționată și lucrurile nu vor întârzia să revină la normal. Este foarte importantă menținerea optimismului și o mentalitate sănătoasă.

Vărsător

Buna dispoziție revine la acest nativ. Problemele profesionale par a fi uitate. Oameni dragi îi sunt alături și îi vor da tot elanul de care are nevoie pentru a începe o nouă călătorie. Viața personală este marcată de apariția unei pasiuni. pe cât de neașteptată și aprinsă, pe atât de greșită. Nu ar strica o decizie cât mai rapidă în privința asta.

Pești 

Ziua debutează cu o ceartă matinală cu partenerul de viață care umbrește prima parte a zilei făcând viața la locul de muncă cu adevărat însuportabilă. Lucrurile se calmează după-amiază și conflictul se stinge. Apar unele probleme de sănătate ce nu pot fi amânate și care aduc cu ele cheltuieli considerabile.

ADVERTISEMENT