News

Horoscop zilnic: joi, 18 aprilie. Dragostea dă târcoale!

17.04.2019 | 17:22
Horoscop zilnic joi 18 aprilie Dragostea da tarcoale
ADVERTISEMENT

Horoscopul de azi, 18 aprilie, aduce noi avertizări pentru cele 12 zodii. Se pare că dragostea dă târcoale pentru un nativ anume. Linia dintre speranță și dezamăgire este atât de fine încât nici nu-și va da seama care va fi la final.  Află de ce vei avea parte în cursul zilei de joi în funcție de nativul sub cărui semn te-ai născut! Ești fericitul norocos al unei zile fără mari obstacole sau ești încercat greu de soartă?

Horoscop zilnic pentru joi, 18 aprilie. O zodie își găsește dragoste!

Zodiacul pentru azi, 18 aprilie, arată că zodiile au parte de teste din partea vieții. Astrele indică faptul că toate trebuie să-și scoată răbdarea și să se lupte în cuvinte cu persoanele cu care au anumite divergențe. Nimic nu se va rezolva cu violența. Avețti răbdare și totul va decurge conform planului calculat de acasă.

ADVERTISEMENT

“Răbdare, nicio plantă nu plânge pe timp de secetă. Sunt două păcate principale din care toate celelalte păcate se nasc: Nerăbdarea și Lenea. Martirii nu au fost martiri pentru suferinţele pe care le-au îndurat, ci pentru răbdarea de care au dat dovadă.”

Horoscop zilnic 18 aprilie
Horoscop zilnic 18 aprilie

Berbec

Berbecii sunt destul de nemulțumiți pentru comportamentul persoanei din cuplu. Se pare că, din păcate, relația voastră scârțâie. Nu ai găsit încă momentul pentru a spune adevărul.

ADVERTISEMENT

Taur

Taurii au o oportunitate extrem de mare la locul de muncă. O persoană anume din viața ta te-a influențat mult. Ți se recomandă să nu te gândești la gura lumii, ci doar la ce ai tu de făcut.

Gemeni

Gemenii decid, într-un final, să lase trecutul așa cum este. Lași o fostă iubire să se piardă în gândurile tale. Vrei să mergi mai departe!

ADVERTISEMENT

Rac

Racii nu au voie să cedeze azi, 18 aprilie! Din nefericire, ai o atitudine destul de pesimistă, lucru ce-ți va da bătăi de cap pe mai departe.

Leu

Leii sunt extrem de isteți azi, joi. Ai posibilitatea de a câștiga mulți oameni de partea ta într-un conflict. Majoritatea sunt de sex opus.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Fecioarele câștigă șansa de a deveni extrem de populare. E posibil ca ideile tale să se transforme în adevărate afaceri. Ai noroc!

Balanță

Balanțele sunt azi, 18 aprilie, ajutorul important ce lipsește familiei sau prietenilor. Nu rata ocazii care ți se par importante. Ascultă-ți instinctul!

Scorpion

Scorpionii își găsesc un hobby nou. Azi, 18 aprilie, este o zi stresantă pentru tine, dar, extrem de interesantă. Profiți mult de ea. Felicitări!

Săgetător

Săgetătorii sunt umbriți de o persoană apropiată. Ți se recomandă să nu vă dați drept altcineva, fiți voi înșivă și totul va fi bine.

Capricorn

Nativii capricorn s-ar putea ca azi, 18 aprilie, să fie mai reținuți. Ai terminat recent o poveste de dragoste și vreți să vă găsiți rapid jumătatea.

Vărsător

Vărsătorii se confruntă azi, 18 aprilie, cu multe probleme. Este indicat să lucrezi în echipă și să te consulți cu oamenii din jurul tău.

Pești

Peștii au un optimism greu de doborât! Cere sfatul unei persoane de încredere înainte să faci ceva sau să iei o decizie importantă.

ADVERTISEMENT