Life

Horoscop zilnic: joi, 18 februarie 2021. Gemeni, mare atenție la tentații!

18.02.2021 | 02:00
Horoscop zilnic joi 18 februarie 2021 Gemeni mare atentie la tentatii
ADVERTISEMENT

Horoscopul zilei de joi, 18 februarie 2021, anunță foarte multe provocări, în special pe plan sentimental. Unii nativi se bucură de atenție din partea partenerului de viață, în timp ce la alții situația nu este deloc roz. 

Inspirația, creativitatea și imaginația sunt și ele transmise de astre în această zi, totul este ca semnele zodiacale să beneficieze din plin de ele. Este o zi în care se pot întâmpla multe lucruri, trebuie ca zodiile să-și dorească acest lucru.

ADVERTISEMENT

De asemenea, nu lipsește curajul de a încerca experiențe noi și inedite. Pe de altă parte, sunt și zodii care au parte de momente de confuzie și nu știu pe ce drum să meargă în continuare. Nu ar strica să fie puțin împinse de la spate de ceilalți.

Horoscop zilnic pentru joi, 18 februarie 2021, de la zodie la zodie

Berbec

Simți fluturi în stomac după o perioadă foarte lungă. Surpriza nu este asta, ci persoana de care te-ai îndrăgostit nebunește. E cineva pe care o știi destul de bine.

ADVERTISEMENT

Taur

Nu prea te simți în apele tale. Nu ar strica să ceri ajutorul unui specialist sau să vorbești deschis cu o persoană în care ai încredere. Descarcă-te de povara pe care o porți.

Gemeni

Ar fi cazul să nu mai cazi pradă tentațiilor și să fii mai atent la cheltuieli. Banii aruncați pe lucruri inutile ar putea fi adunați pentru o vacanță de neuitat.

ADVERTISEMENT

Rac

Primești numeroase invitații de la prieteni apropiați. Alege-o pe cea care ți se potrivește cel mai bine, numai așa ai șansa de a cunoaște oameni noi.

Leu

Treburile neterminate nu sunt pentru tine. Preferi să rămâi la birou peste program pentru a încheia toate sarcinile. Din păcate, pierzi momente frumoase cu cei dragi.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Unele planuri au fost amânate din cauza restricțiilor, dar nu e cazul să fii supărat. Reorientează-te repede, distracția poate fi garantată și la o simplă ieșire în oraș.

Balanță

O persoană din trecut își face simțită prezența în viața ta. Amintirile îți răscolesc sufletul destul de tare, dar nu e cazul să privești înapoi nicio secundă.

Scorpion

Un schimb de replici nevinovat cu o persoană poate ascunde sentimente puternice. Fii atent la semnalele pe care le primești, poate începe o relație amoroasă de poveste.

Săgetător

Ești pus în situația de a lua decizii importante, marcante pentru viitorul tău. Ai grijă ce alegi acum pentru că nu mai poți schimba nimic.

Capricorn

Mare grijă la comunicarea cu cei din preajmă. S-ar putea să iasă la iveală un conflict mai vechi, care nu va fi stins prea ușor. Detașarea este cheia.

Vărsător

Ești tot mai reținut cât vine vorba de relații sentimentale și foarte bine faci. Încă nu s-a închis vechea rană, mai așteaptă până să iubești din nou.

Pești

Ai mare nevoie de ajutor. Găsește umărul pe care să plângi și să te descarci de sentimentele și gândurile negative. Poate fi un moment eliberator.

ADVERTISEMENT