Life

Horoscop zilnic: joi, 20 august. Gemenii sunt scoși din sărite de persoanele toxice din jurul lor

20.08.2020 | 12:20
Horoscop zilnic joi 20 august Gemenii sunt scosi din sarite de persoanele toxice din jurul lor
ADVERTISEMENT

Chiar dacă aștepți cu nerăbdare weekend-ul, te sfătuim să nu ignori total ziua de joi, 20 august, pentru că vine cu vești cât se poate de bune, mai ales din punct de vedere financiar. Îți rotunjești veniturile și ai în sfârșit ocazia să pleci în vacanța mult visată.

Cât despre relația cu persoana iubită, ai toate motivele să țopăi de bucurie întocmai ca un copil. Nu de alta, dar intenționezi să duci iubirea la un nou nivel, iar partenerul îți împărtășește opinia.

ADVERTISEMENT

Iar dacă nu ai întâlnit încă persoana potrivită, nu îți face griji! Va apărea tocmai atunci când te aștepți mai puțin. Îți spunem doar să fii cu ochii în patru pentru că se poate dovedi extrem de imprevizibilă.

Horoscopul zilei de joi, 20 august

Berbec

Ai tendința să arunci cu banii în neștire, un obicei care riscă să îți dăuneze dacă nu te oprești la timp. Încearcă să fii mai cumpătat!

ADVERTISEMENT

Taur

Ai muncit pe brânci și astăzi e momentul să culegi roadele. În plus, colegii nu mai contenesc cu laudele la adresa sa.

Gemeni

O persoană total dezagreabilă te scoate din sărite astăzi. Nu încerca să o contrazici, pentru că nu ai niciodată câștig de cauză cu astfel de oameni. Știu ei mai bine ca oricine ce și cum trebuie făcut, așa că nu ai decât să îi elimini din anturajul tău. Sunt prea toxici și strică atmosfera.

ADVERTISEMENT

Rac

Oboseala acumulată în ultima perioadă te face să devii irascibil, așa că evită contactul cu persoanele care nu îți sunt tocmai prietene. Nu de alta, dar există riscul ca spiritele să se încingă instantaneu.

Leu

Diplomația a fost întotdeauna punctul tău forte, dar acum parcă simți nevoia să spui lucrurilor pe nume franc și verde-n față. Nu îți mai pasă că vorbele tale pot deranja.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Te simți puțin confuz și această stare nu te avantajează deloc, mai ales că ai de luat decizii importante, de care depinde relația cu o persoană dragă. Încearcă să fii lucid, știi mai bine ca oricine cum să faci asta.

Balanță

Încetează să-ți mai asumi riscuri inutile! Nu faci decât să creezi dispute cu persoane care încearcă doar să te ajute. Mai bine evită discuțiile în contradictoriu și lasă lucrurile să curgă de la sine.

Scorpion

O problemă inopinată îți dă peste cap tot programul și trebuie să îl refaci de la zero. Știm că e neplăcut, dar nu ai altă soluție. Tot răul spre bine, până la urmă. Faci cunoștință cu o persoană care îți va fi de mare ajutor.

Săgetător

Surmenajul îți dă serioase bătăi de cap astăzi, așa că încearcă să rămâi acasă. Nu de alta, dar îți va fi imposibil să îți desfășori munca în astfel de condiții.

Capricorn

Se anunță o zi tensionată, mai ales în relația cu prietenii și persoanele apropiate. Deși aparent inofensivă, disputa voastră capătă proporții și nu face bine nimănui. Încearcă să te calmezi până nu e prea târziu.

Vărsător

Dacă simți că nimic nu îți iese oricât ai încerca, poate e cazul să lași treburile deoparte pentru o vreme. Nu forța lucrurile, pentru că o astfel de atitudine nu ar face decât să înrăutățească situația. Mai bine pleacă într-o scurtă vacanță, departe de stresul cotidian.

Pești

Norocul îți surâde în afaceri tocmai acum, când nu mai ai nicio fărâmă de speranță. Încurcate sunt căile Universului, nu-i așa? Nu încerca să îți explici cum și de ce, doar lasă-te dus de val și profită din plin de acest moment.

ADVERTISEMENT