Life

Horoscop zilnic: joi, 21 mai 2020. Săgetătorul se dovedește un învingător

20.05.2020 | 12:17
Horoscop zilnic joi 21 mai 2020 Sagetatorul se dovedeste un invingator
ADVERTISEMENT

Astrologii au pregătit horoscopul aferent zilei de joi, 21 mai 2020, și au aflat care sunt evenimentele de care au parte nativii. Unele dintre zodii se vor bucura de liniște și armonie, în timp ce altele vor avea parte de victorii la locul de muncă sau acasă, în familie.

Horoscop zilnic pentru joi, 21 mai 2020, pentru fiecare dintre cele 12 semne zodiacale

Berbec

Ești cu gândul la zilele libere și nu ai chef să faci nimic. Lenea își spune cuvântul și te vei trezi pe canapea butonând telecomanda.

ADVERTISEMENT

Taur

Este o zi perfectă pentru relaxare și odihnă. Încarcă-ți bateriile pentru că ai nevoie de energie la locul de muncă unde ai numeroase sarcini de rezolvat.

Gemeni

Nu te lăsa doborât de greutăți și mergi mai departe, ai suficiente resurse interioare. Cu puțină încredere și ambiție vei ajunge acolo unde ți-ai propus.

ADVERTISEMENT

Rac

Nimic nu este imposibil. Țintește sus, doar așa îți vei atinge scopurile. Ai parte de toată susținerea din lume, nu ai cum să dai greș.

Leu

Frumusețea vine din interior, așa ți-ai spus când ai pus ochii pe colegul/a de serviciu cu care până mai ieri nici nu discutai.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Axează-te mai mult pe viața personală și lasă pe locul doi serviciu. Pierzi momente importante care din păcate, nu se mai întorc niciodată.

Balanță

Tristețea, ca și ploaia sunt trecătoare. Nu mai sta îngândurat, sună-ți prietenii și ieșiți la o plimbare scurtă, prin parc. Îți va prinde bine!

ADVERTISEMENT

Scorpion

Ai grijă cum îi împărtășești gândurile tale pentru că s-ar putea folosi de planurile pe care le ai. Mai bine păstrează pentru tine ideile de afaceri.

Săgetător

După o perioadă de obstacole și greutăți, azi te poți declara un învingător. Ai ieșit cu fruntea sus și unde mai pui, că ești și mai puternic decât odinioară.

Capricorn

Ești dificil și nu se poate discuta cu tine. Ai impresia că toate vorbele pe care le auzi sunt săgeți îndreptate împotriva ta. Oare chiar așa e?

Vărsător

Ți s-a pus pata să faci câteva schimbări radicale, dar momentan nu știi de unde să începi. Fă o listă și vezi care sunt prioritățile.

Pești

Neîncrederea și gelozia pot duce la discuții tranșate. Partenerul de viață s-a cam săturat de ieșirile tale necontrolate și ar putea spune „pas” relației.

ADVERTISEMENT