News

Horoscop zilnic: joi, 21 martie 2019. Nativii din zodia Berbec au probleme în dragoste

20.03.2019 | 17:34
Horoscop zilnic joi 21 martie 2019 Nativii din zodia Berbec au probleme in dragoste

Ziua de 21 martie aduce liniște și momente frumoase pentru cea mai mare parte a nativilor. Cu toate acestea, unele zodii trebuie să fie atente, pentru că vor avea parte de situații neplăcute, mai ales în plan sentimental.

Horoscop zilnic: joi, 21 martie 2019

Se anunță o zi complicată pentru nativii din zodia Gemeni, în special în ceea ce privește activitatea la locul de muncă. Pe de altă parte, Fecioarele trebuie să se aștepte la surprize plăcute din partea persoanei iubite.

Ce ți-au rezervat astrele pentru ziua de 21 martie
Ce ți-au rezervat astrele pentru ziua de 21 martie

Berbec

Ziua de joi, 21 martie vine cu o serie de activități ce s-ar putea dovedi dificile pentru nativii din zodia Berbec. Privește partea bună, nu vei avea motive să te plictisești. Nu este exclus să ai parte de o dezamăgire provocată de persoana iubită. Sfatul astrologilor este să nu reacționezi imediat. Cântărește-ți bine fiecare pas, înainte de a acționa.

Taur

Astăzi, Taurii au chef numai de distracție. Chiar dacă apar probleme care ar trebui rezolvate, pur și simplu sunteți cu capul în nori. Nu vă stă mintea decât la petreceri și momente de relaxare în compania celor dragi.

Gemeni

Nu este o zi tocmai bună pentru nativii din zodia Gemeni. Nu vor reuși să scape de senzația că ceva rău este pe cale să se întâmple. În aceste condiții, astrologii vă recomandă să evitați discuțiile intense sau răspunsurile tranșante.

Rac

Celor născuți în zodia Rac, astrologii le recomandă să trateze orice situație cu obiectivitate, mai ales în plan sentimental. Seara se anunță, în schimb, liniștită, ai putea primi vizita unui prieten apropiat, care să te binedispună.

Leu

Astrologii îți recomandă să mai amâni punerea în practică a ideilor noi pe care le ai în ultima vreme. Pentru nativii care nu sunt implicați într-o relație, ar putea apărea intenții romantice din partea unei persoane de la care nu v-ați fi așteptat la așa ceva.

Fecioară

Fecioarele vor avea nevoie de un compromis între propriile dorințe și capacitățile de a le duce la îndeplinire. Nu e exclus să amâni o parte din proiectele tale ambițioase, dar nu te descuraja. Situația se va îmbunătăți tuturor.

Balanță

Pe nativii din Balanță îi așteaptă astăzi o mare surpriză. Este posibil ca un obiect valoros pe care îl considerați pierdut de multă vreme să apară ca prin minune. Spre seară, v-ați putea revedea cu prieteni vechi, așa că așteptați-vă la o vizită plăcută.

Scorpion

Scorpionilor li se recomandă astfel să nu judece persoanele din jurul lor, bazându-se pe aparențe. Încercați să analizați oamenii și din alte puncte de vedere, pentru a-i cunoaște cu adevărat. Respectul aduce respect. .

Săgetător

Nativii din Săgtător se simt în formă maximă astăzi. Ar putea apărea un premiu, o moștenire, sau chiar o vacanță. Sfatul astrologilor este să nu exagerați, pentru că v-ați putea trezi în conflicte inutile. Fiți cât se poate de prudenți.

Capricorn

Se anunță o zi destul de ușoară pentru Capricorni. Singura problemă ar putea fi dată de o uloare lipsă de modestie. Astrologii vă recomandă să fiți cumpătat, nu căutați laude pentru fiecare lucru pe care îl faceți. Modestia vă va aduce mai multe beneficii.

Vărsător

Nativii din Vărsător sunt deranjați astăzi de tot felul de apeluri telefonice, vizite din partea unor persoane necunoscute, sau mesaje de la rude. Astrologii îți recomandă să închizi telefonul pentru o perioadă, dacă vrei să ai parte de puțină liniște.

Pești

Astăzi, Peștii vor pierde anumite lucruri, sau asupra lor va plana acest risc. Aveți grijă pe unde mergeți și mare atenție la obiectele de valoare. Spre seară, câteva ore de relaxare, un film bun, ar fi variantele ideale pentru a-ți reîncărca bateriile.