Life

Horoscop zilnic: joi, 24 septembrie 2020. Zi bună din punct de vedere financiar pentru Lei

23.09.2020 | 13:35
Horoscop zilnic joi 24 septembrie 2020 Zi buna din punct de vedere financiar pentru Lei
ADVERTISEMENT

FANATIK vă prezintă previziunile astronimice pentru joi, 24 septembrie, 2020. Ziua se anunță a fi una bună pe partea profesională pentru majoritatea zodiidor. Vor avea loc și mici neplăceri.

Nativii sunt dornici de afirmare pe plan profesional, iar viața de cuplu se desfășoară într-un mod plăcut pentru majoritatea semnelor.

ADVERTISEMENT

Astrologii avertizează că pot apărea și vești rele pentru unii, dar și o stare de spirit vulnerabilă pentru alții.

Horoscop zilnic pentru joi, 24 septembrie 2020, pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Te simti util celorlalți oameni din viața ta și acest lucru este foarte important pentru tine. Simți că nu contează cu adevărat daca o să obți ce îți dorești astăzi când te vezi încojurat de oameni care nu au nimic. Ajutorul pe care îl oferi apropiaților te face să te simți un om valoros.

ADVERTISEMENT

Taur

Sentimentele tale sunt la comandă astăzi, fapt pe care ai putea să-l vezi ca un lucru bun sau rău. Dacă sunteți în căutarea curajului de a spune ceva important cuiva, ceva ce trebuie să audă, această stare de spirit vă poate ajuta să-i spuneți o dată pentru totdeauna. Dar dacă veți fi în preajma oamenilor sensibili, temperamentul acesta ar putea duce la probleme. O reacție emoțională bruscă nu este foarte indicată, așa că aveți grijă ce vă iese din gură.

Gemeni

Un personaj excentric din anturajul tău tinde să nu-ți dea pace, iar lucrurile pot deveni un pic ciudate. Insistența se manifestă în sfera profesională, dorește o colaborare sau o participare la un proiect alături de tine. E cazul să pui picioarele în prag din start. Munca e muncă și, pentru a evita viitoare neplăceri, evitați acest tip de asocieri. Răbdare, este posibil să fie nevoie să îi spui de mai multe ori.

ADVERTISEMENT

Rac

Veștile rele pe care este posibil să le primești azi nu trebuie să te doboare. În fond, știai că or să vină și chiar dacă nu te-au prins complet pregatit, lucurile se vor îmbunătăți la un punct. E important să nu te lași copleșit de greutatea acestor noutăți, e bine să te concentrezi pe lucrurile mai mărunte asupra cărora poți avea o influență în momentul de față. Trebuie să mergi înainte.

Leu

Se anunță zile mai bune din punct de vedere financiar. Economiile pe care le-ai făcut în ultima vreme par să încline balanța într-o directie bună, dar asta nu înseamnă că trebuie să te întorci la vechile obiceiuri cheltuitoare. E cazul să urmărești atent cum și unde se duc banii. Ultimele luni te-au învățat cum să nu fii risipitor, continuă și vei fi surprins de câți bani vei putea economisi într-un timp destul de scurt.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Unde-s doi puterea crește așa că dacă doriți rezultatele planificate, e o idee bună să cereți ajutorul oamenilor din jur, chiar dacă aceștia nu vă sunt chiar dragi. Nu îți dorești să creezi noi prietenii, ci să progresezi în proiectele profesionale. Vei avea și surprize în privința unora. Nu e foarte clar dacă e bunăvoință sau dorința de a impresiona, dar ideile lor vor oferi un nou impuls demarării respectivelor proiecte.

Horoscop zilnic: joi, 24 septembrie 2020. Îngrijorări pentru Balanțe și toleranță pentru Vărsători

Balanță

Un incident recent ți-a lăsat un gust amar și îngrijorări cu privire la imaginea ta în societate. Partea bună e că anturajul nu se gândește la ultimele întâmplări și, în ceea ce îi privește, ești același om fără cusur. Ar fi cazul să faci același lucru și să uiți de ce s-a întâmplat. Capul sus și concentrează-te pe viitor, sentimentul de vinovăție nu aduce nimic bun.

Scorpion

Progresul înregistrat de un om pe care îl susțineți vă impresionează, a avansat mult peste așteptări. Totuși, există posibilitatea să vă scape anumite detalii ale unui proiect în care sunteți direct implicat. Poate e o idee bună să cereți cuiva să supravegheze mersul lucrurilor, va fi o situație în care persoana respectivă se va simți utilă și vă va ajuta să țineți sub control desfășurarea proiectului.

Săgetător

Aștepți de multă vreme un rezultat al proiectelor întreprinse recent. Acesta este pe care să apară, lucru care aduce o stare de fericire imensă. Atenție cu emanarea acestei fericiri în apropierea anumitor persoane din anturaj, există posibilitatea apariției unor gelozii. Cea mai bună variantă de a celebra acest succes este în sânul familiei și doar alături de prietenii de suflet.

Capricorn

Astăzi trebuie să grăbești puțin. În afara lucrurilor pe care le ai de rezolvat în mod normal, vor apărea colegi sau prieteni care îți vor cere ajutorul în diverse contexte. Mintea ascuțită, energia de care dai dovadă și puterea de convingere îți vor fi de mare ajutor. Te vei bucura că le ești de folos și toată lumea este fericită.

Vărsător

Dacă îți dorești cu adevărat, poți lua legătura cu acea persoană cu care, în mod normal, nu ar trebui să o faci. Toleranța este punctul tău forte azi și tot ce trebuie să mai adaugi e un pic de încredere pentru ca lucrurile să se rezolve într-un mod pozitiv. Va fi o zi calmă și vei simți că ai tot controlul asupra situației.

Pești

Este foarte important să dedicați resurse pentru a crea un echilibru între viața personală și cea profesională. Există posibilitatea să aveți nevoie de mai multă atenție pentru a fi multumiți. E perfect normal să te distrezi, dar dacă o faci non-stop există varianta încercării de a evita anumite responsabilități și nici pentru starea de sănătate nu e indicat. O idee bună ar fi petrecerea unui timp în liniște și pace pentru a acumula un calm interior și odihna necesară unei bune funcționări.

ADVERTISEMENT