Life

Horoscop zilnic: joi, 28 mai 2020. Gemenii sunt mai energici ca niciodată

27.05.2020 | 12:54
Horoscop zilnic joi 28 mai 2020 Gemenii sunt mai energici ca niciodata
Pe Gemeni îi așteaptă o zi de milioane. Sursa foto: pixabay.com
ADVERTISEMENT

FANATIK îți aduce horoscopul zilei de joi, 28 mai, iar veștile sunt cât se poate de bune, mai ales dacă ne referim la viața sentimentală. Tensiunile din ultima vreme au rămas în urmă pentru totdeauna, așa că e momentul să te bucuri de pace și armonie. Poate chiar începeți să faceți planuri pentru a duce relația voastră la un nou nivel.

Horoscopul zilei de joi, 28 mai. Vești bune pentru Gemeni

Iar dacă te numeri printre nativii din zodia Gemeni, ai toate motivele să țopăi de bucurie mai ceva ca un copil. De multă vreme nu ai mai fost atât de energic și binedispus, iar asta se vede în tot ce faci. Aveai mare nevoie de așa ceva și uite că Universul ți-a îndeplinit dorința.

ADVERTISEMENT

Berbec

Este vremea să spui adio unei stări de lucruri, celui care ai fost, etapei de viață în care ai evoluat până azi, ca de mâine să pornești spre alt nivel! E un moment excelent să renunți la ceva ce te ține pe loc, ce nu-ți mai trebuie, ce nu-ți face bine, deci gândește-te foarte sincer ce nu ai mai dori să cari după tine. Chibzuiește profund și, dacă ești pregătit să pornești în altă direcție, schimbă totul și fii pregătit pentru marea renunțare care te duce spre o altă etapă de viață. E timpul să pui punct și să nu te mai întorci niciodată la ceea ce ai lăsat în urmă.

Taur

Fii deschis spre împăcare, spre armonizare, pentru că este momentul ideal pentru a face pace cu toată lumea. Mai întâi cu cei mai apropiați ție, deci cere-ți iertare, în felul tău, cu voce tare sau în gând, pentru ceea ce știi că n-ai făcut tocmai bine față de ei și arată-te dispus să te schimbi pentru a fi pe placul lor. Apoi îndreaptă-ți privirea spre lumea largă și aruncă în eter, spre univers, scuzele tale. Dacă o relație n-a mers prea bine, emite mai clar dorința de a deschide o cale spre dialog, de a repara relația, de a discuta rațional și cu calm despre voi, pentru a mai acorda o șansă relației.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Nu ai mai avut parte demult de o zi atât de bună și de energică, de parcă s-au adunat în același timp mai multe forțe care vor conlucra în favoarea ta. Asta este șansa ta de afirmare, norocul tău de a-ți vedea visul cu ochii, o ocazie rară de succes. Parcă totul se rezolvă mai bine decât ai fi putut spera, ocrotit de o aripă protectoare. Profită din plin de auspiciile grozave ale acestei zile care te pot duce chiar și mai departe decât ți-ai propus, un val care te împinge repede și ușor spre ținta cea mai înaltă.

Rac

Ai la cine apela, la nevoie, privești în jurul tău și descoperi că ai prieteni de nădejde care sunt gata să contribuie la acțiunile tale cu ceea ce pot. Totuși, nu toți se vor ține de cuvânt! Ca atare, nu crede pe oricine se bate azi cu pumnul în piept că îți poate rezolva cine știe ce problemă. Unii aruncă promisiuni în vânt, alții se dau mari că îți pot oferi marea cu sarea, dar dacă ai apela la ei, în mod concret, ai vedea că încep să bată în retragere, căutând scuze puerile. Tot tu, de unul singur, ești capabil să depășești momentul!

ADVERTISEMENT

Leu

Nici nu-ți vine a crede ce bine se rezolvă azi o problemă cu care te-ai confruntat multă vreme, dar care își găsește soluția aproape peste noapte. E un noroc chior, s-ar putea spune, de parcă ți se face dreptate într-o clipă, în ciuda eforturilor de luni de zile de dinainte. Practic, treci prin locul potrivit la momentul potrivit pentru a le reașeza pe toate pe făgașul normal. Ai motive de bucurie, pentru că resimți această situație ca pe un drept recâștigat pe merit și pentru care ai de ce să fii fericit.

Fecioară

Nu ești în cea mai bună formă pentru o astfel de zi, încât s-ar putea să nu-ți prea ardă de nimic, dar fă un efort să nu strici și altora buna dispoziție. Prefă-te că n-ai nimic, ascunde ceea ce te supără și ignoră micile motive de dezamăgire care te încearcă. Ai tendința de a face un bilanț mai degrabă negativ la tot ce se petrece și, din cauza vagii depresii care-ți dă târcoale, nici nu observi că au fost atâtea alte evenimente cu adevărat fericite care merită trecute în revistă. Nu spune atât de vehement că nimic nu merge, pentru că sigur ai și unele atuuri!

ADVERTISEMENT

Balanță

Ai nevoie de un stimulent, pentru că ai ajuns pe un nivel cam tern în care nimic nu se mai mișcă. Ca atare, apariția unui colaborator isteț, a unei sarcini noi în program sau o motivație cât de mică de la un superior, pot fi exact scânteia pe care o așteptai pentru a reintra din nou în circuit la turație maximă. Recunoști și tu că te aflai de la o vreme într-o zonă pasivă, or acest punct interesant din program, îți dă un chef fantastic să te implici și să ajungi cât mai repede la rezultatele visate.

Scorpion

Gândurile tale tot spre muncă se îndreaptă, dar e o zi mult prea bună ca s-o lași să treacă fără a face ceva concret, în avantajul tău. Ceea ce iese azi din mâinile tale, efectele eforturilor tale se văd și sunt demne de laudă. De aceea, nu trebuie să lași ziua fără să faci ceva care să te reprezinte. Fie că e treabă prin bucătărie, fie că ai ceva de rezolvat pe la serviciu, privești la roadele muncii tale cu bucurie, convins că ai făcut ceea ce trebuie. Mai mult, ai putea juca un rol călăuzitor pentru cineva care nu se pricepe sau nu se descurcă, și te oferi să-i dai îndrumarea salvatoare, căci așa cum ajuți tu acum, așa vei primi și tu ajutor cândva.

Săgetător

Scoți mai repede la lumină chestiunile financiare care nu te-au satisfăcut foarte tare, dar nu contează neapărat că nu s-au adunat banii în cont la nivelul visat, ci că nu ești chiar atât de sufocat de datorii neachitate. Privește înapoi cu detașare și descoperă că ai adus la zi o mulțime de plăți apăsătoare și, datorită eforturilor depuse, acum poți răsufla ușurat. Oricum nu poți scăpa de toate grijile materiale, dar sigur ai șters câteva puncte sensibile de pe listă, și acelea merită sărbătorite!

Capricorn

Începi ziua cu sobrietate, de parcă ai devenit mai înțelept peste noapte. Ești mult mai preocupat de cele sfinte, încât ți s-ar potrivi de minune o vizită la biserică sau un minut de meditație, stând de vorbă cu latura ta spirituală. Tot ce e legat de divinitate te atrage mai mult, poate pentru că îți dai seama că ai cam pierdut relația cu Dumnezeu sau poate nu ai fost cel mai corect om, de aceea îți propui să acorzi mai mult timp și pentru acest domeniu. Parcă ai ceva pe conștiință și vrei să repari.

Vărsător

Îți iese o afacere care nu a folosit cele mai corecte mijloace, dar ai profitat totuși de ea și ai dus-o la capăt, dacă tot ai avut ceva de câștigat de aici. În alte condiții, poate ai fi fost mai sincer și ai fi respins ceva cu care nu ai fost de acord, dar acum prinzi un val prielnic și ajungi la scopul cel mare. Este un noroc ce merită valorificat, în ciuda faptului că nu ai avut la dispoziție cele mai juste instrumente, dar uneori ești nevoit să apelezi și la astfel de mijloace. Lasă, vei drege tu busuiocul altădată, ca atare nu-ți mai face atâtea procese de conștiință. Profită de rezultat și gata!

Pești

Dacă un plan pică în ultimul moment, nu sta să-ți strici ziua din cauza unui hop trecător, ci caută imediat o altă variantă, pentru că sigur va apărea altceva la orizont. Dacă însă, te cramponezi de acel plan și nu vrei să accepți alternativele multiple care ți se oferă, atunci poți considera că nimic nu-ți iese. Ceva nu e în regulă cu tine, se vede că te macină ceva, că ceva nu-ți convine, dar ești tentat să treci în revistă doar ce nu ai, deși ai putea face o listă întreagă de succese. Luptă cu pesimismul și, chiar dacă ți s-au înecat corăbiile, agață-te de cel mai mic cârlig care să te readucă la o stare emoțională ceva mai bună.

ADVERTISEMENT