Life
notix pixel id

Horoscop zilnic: joi, 30 iulie 2020. Taurul reia o relație veche, Fecioara face sacrificii în carieră

29.07.2020 | 15:57
Horoscop zilnic: joi, 30 iulie 2020. Taurul reia o relație veche, Fecioara face sacrificii în carieră
Sfatul zilei de marți, 23 februarie 2021, pentru fiecare zodie. Sursa foto: Pinterest
ADVERTISEMENT

Horoscopul zilei de joi, 30 iulie 2020, este potrivit pentru iubire. Nativii au șansa de a readuce la viață o relație mai veche sau o pot reconstrui pe cea actuală. Totul în jurul zodiilor se leagă de armonie, înțelegere și dragoste pentru tot ce ne înconjoară.

Liniștea și pacea interioară sunt elemente care nu lipsesc în această zi. Semnele zodiacale învață să lasă mai mult de la sine și să treacă cu vederea micile greșeli ale persoanelor din jur. Este o zi potrivită pentru iertarea păcatelor atât ale noastre, cât și ale celor care ne-au greșit.

Astrologii mai spun că toate elementele din natură se aliniază în favoarea nativilor care se vor bucura de o zi pe măsură, o zi care le va rămâne mult timp în amintiri. Descoperă care sunt evenimentele și întâmplările de care au parte zodiile.

ADVERTISEMENT

Horoscop zilnic pentru joi, 30 iulie 2020, pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Pacea interioară și liniștea îți caracterizează starea exterioară. Radiezi de fericire și reușești să le transmiți și celor din jur armonia și binecuvântarea care au pus stăpânire pe sufletul tău.

Taur

O poveste veche de iubire iese la suprafață și realizezi că încă ai sentimente pentru persoana respectivă. Fă în așa fel încât drumurile voastre să se întâlnească din nou și să pornească mai departe în aceeași direcție.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Nu trece nicio zi în care să nu-i demonstrezi celui de lângă tine iubirea pe care i-o porți. Te pricepi de minune să-ți faci partenerul de viață să se simtă în al nouălea cer și nici măcar nu ai nevoie de cuvinte.

Rac

Simți că nu te mai regăsești la actualul loc de muncă. Nu-i nimic, niciodată nu este prea târziu să o iei de la capăt. Întotdeauna este loc de mai bine și acum ai șansa să demonstrezi că te pricepi și la altceva.

ADVERTISEMENT

Leu

Relația amoroasă a început să cam scârțâie, dar nu vrei să renunți? Atunci ar fi bine să iei măsură, să nu-ți pierzi sufletul pereche. Poate este cazul să faci unele mici compromisuri.

Fecioară

Sacrificiile pot aduce lucruri bune, în special când este vorba de carieră și viitor. Gândește-te bine ce vrei să faci mai departe și renunță la oamenii care te trag în jos. Mai bine mai puțini prieteni, dar de calitate.

ADVERTISEMENT

Balanță

Lasă mai mult de la tine, nu mai fii cu gura mare. Treci cu vederea micile greșeli făcute de partenerul de viață. Uneori nu trebuie să renunți ușor, ci să lupți pentru ce-și dorești. Acum este un astfel de moment.

Scorpion

Te joci prea mult cu focul și s-ar putea să te arzi. Investițiile făcute în ultima vreme te-ar putea aduce la sapă de lemn. Ar fi timpul să te oprești. Ascultă sfatul familiei, nu îți vrea răul.

ADVERTISEMENT

Săgetător

Adori să-ți petreci timpul în natură. O decizie radicală îți poate schimba viața complet, mai ales că te gândești să te muți undeva la țară, departe de agitație și civilizație. Ești pregătit pentru o nouă aventură?

Capricorn

Ești conectat la tot ce te înconjoară, dar pierzi din vedere lucrurile cu adevărat importante. Timpul petrecut alături de familie nu se mai întoarce. Renunță să o mai pui pe ultimul loc și schimbă-ți prioritățile.

Vărsător

Nu te mai chinui degeaba și iartă-te. Este foarte important să nu mai lași trecutul să te macină. Uită tot ce ai trăit și întoarce foaia. Este momentul să ierți și greșelile celor de lângă tine. Începe o nouă viață!

Pești

Totul în viața ta pare sigur și stabil, dar de aproape realitatea este alta. Nu ești deloc stăpân pe situație, așa cum ai fi crezut până acum. O lovitură puternică te va face să vezi viața din alt unghi.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri