News

Horoscop zilnic joi, 30 mai 2019. Berbecii își fac prieteni noi, Leii se ceartă cu membrii familiei

29.05.2019 | 15:31
Horoscop zilnic joi 30 mai 2019 Berbecii isi fac prieteni noi Leii se cearta cu membrii familiei

Conform horoscopului zilnic, joi, 30 mai vor avea loc tot felul de evenimente interesante în viețile zodiilor. Berbecii își fac prieteni noi și se bucură de o popularitate neașteptată, iar Leii devin extrem de orgolioși și se ceartă cu membrii familiei. Vor fi în stare de orice pentru ca oamenii din jur să le dea dreptate.

Horoscop zilnic 30 mai: Ce vești primesc zodiile

Este o zi de joi extrem de bună pentru mulți nativi. Fecioarele, Balanțele și Scorpionii vor avea parte de multe momente frumoase, petrecute alături de prieteni și de familie. Pentru alții, în schimb, va fi o zi agitată. Multe persoane vor fi puse pe drumuri, mai ales din cauza birocrației și asta îi va enerva la culme.

Berbec

Berbecii își fac prieteni și se bucură de popularitate. Vor fi extrem de bine primiți în cercuri noi și este foarte posibil să descopere cât de mică e lumea, căci se vor revedea cu persoane cu care nu au vorbit de foarte mult timp. Vor avea parte de câteva surprize plăcute.

Capricornii nu au nici eu o zi tocmai bună. Sursa foto: pixabay.com

Leii sunt certăreți

Taur

Taurii sunt puși pe treabă și se apucă de activități noi. Vor fi puși în fața unor testări cu termene limită, dar vor face față tuturor provocărilor și solicitărilor de la muncă.

Gemeni

Gemenii sunt puși pe fapte mari, dar cineva le tot pune piedici. Trebuie să fie pregătiți și pentru a da față cu oamenii care nu îi suportă. Au o zi plină de încercări, așadar.

Rac

Racii se simt destul de singuri. Au nevoie de oameni cu care să vorbească, oameni care să îi ajute, să îi asculte, să le dea un sfat bun pentru a lua o decizie în favoarea lor.

Leu

Leul se trezesc cu piciorul de stâng. Vor fi puși pe harță toată ziua. Se pot naște certuri foarte urâte mai ales în interiorul familiei, căci cu unii membrii acești nativi nu se înțeleg absolut deloc.

Fecioară

Fecioarele au parte de o zi plină de surprize plăcute. Persoanele din jur le vor surprinde cu încurajări și cu vești bune, iar cineva din străinătate le va da un telefon și îi va face să țipe de fericire.

Balanță

Și pentru Balanțe este o zi importantă pentru că sunt în așteptarea unui răspuns oficial de la o autoritate. Lucrurile vor merge spre bine, deci nu au motive de panică.

Scorpion

Scorpionii își fac planuri de ducă și pot prinde o ofertă last-minute. Se gândesc deja la o vacanță în doi, iar persoana iubită îi va surprinde.

Săgetător

Săgetătorii sunt puși pe glume, însă unele dintre ele nu vor fi bine primite de cei din jur. Trebuie să înțeleagă că nu reacționează toată lumea la umorul lor negru.

Capricorn

Capricornii pun paie pe foc și se simt încorsetați atunci când li se reproșează gafele pe care le fac. Va ieși cu scântei.

Vărsător

Nativii de aer sunt în fața unor momente importante din punct de vedere carieristic. Pentru acești nativi lucrurile evoluează așa cum trebuie.

Pești

Peștii sunt gata de un restart în viață și vor fi sprijiniți de oamenii care contează cu adevărat în viața lor.