ADVERTISEMENT
Life

Horoscop zilnic: joi, 6 mai 2021. Nativul Leu trebuie să fie mai deschis

Autor: Alexa Serdan | 06.05.2021 | 02:00
Horoscop zilnic: joi, 6 mai 2021. Nativul Leu trebuie să fie mai deschis
Horoscop zilnic: joi, 6 mai 2021. Nativul Leu trebuie să fie mai deschis. Sursa foto: Pinterest.com

Astrologii au consultat astrele și au descoperit care este horoscopul pentru ziua de joi, 6 mai 2021. Potrivit acestora, este un moment perfect pentru partea personală și relații. 

ADVERTISEMENT

Certurile, conflictele și discuțiile ar putea ajunge în prim-plan, semnele zodiacale neavând răbdare. Nativii au șanse mari să-și piardă cumpătul și să spună tot ce le trece prin minte. Astrele nu prevăd lucruri prea bune din acest punct de vedere.

Previziunile complete pentru fiecare zodie în parte sunt aduse de FANATIK în cele ce urmează. Ești curios să afli care sunt evenimentele și întâmplările importante pentru această zi?

Horoscop zilnic pentru joi, 6 mai 2021, pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Există un risc foarte mare să fii atacat de oamenii din jur. Încearcă să faci față și să răspunzi provocărilor de genul acesta. Alege să lupți pentru tot.

ADVERTISEMENT

Taur

Subiectele delicate îți pot da mari dureri de cap. E cazul să stai pe margine, să nu te implici în jocuri care nu îți fac nicio plăcere.

Gemeni

Se anunță o bătălie foarte importantă la locul de muncă. Competiția te poate ajuta să descoperi dacă este cariera care te reprezintă cel mai bine.

Rac

Ai tendința să-i contrazici pe ceilalți și chiar să ajungi în mijlocul unor discuții controversate. S-ar putea să dai peste situații cărora să nu le poți face față.

ADVERTISEMENT

Leu

Nu-i poți mulțumi pe toți, nu te mai gândi la acest aspect. Fii deschis și gândește-te mai mult la tine și la planurile pe care le ai mai departe.

Fecioară

Relaxare plăcută alături de persoanele dragi. Este o zi numai bună de petrecut împreună cu jumătatea ta. Cei singuri pot găsi pe cineva.

ADVERTISEMENT

Balanță

Bucurie și dragoste atunci când vezi o persoană din cercul de prieteni. Nu te mai ascunde după deget și spune tot ce simți pentru respectiva persoană.

Scorpion

Nu este cea mai bună zi pentru a lua decizii pe plan profesional. Focusează-te pe drumul tău, dar ascultă și sfaturile celor din jur.

ADVERTISEMENT

Săgetător

Implică-te mai mult în relații. Este cazul să nu mai stai singur fie că e vorba de dragoste, fie că e vorba de prieteni. Fii mai sigur pe tine.

Capricorn

Ești tot mai curios, dar s-ar putea să nu-ți aducă nimic bun în această zi. Nu încerca să-i descoși prea mult pe cei din preajma ta.

Vărsător

Certurile nu aduc nimic bun, tu știi foarte bine asta. E un moment perfect să păstrezi tăcerea și să nu pui sub nicio formă paie pe foc.

ADVERTISEMENT

Pești

Nu apleca urechea la discuțiile care nu te privesc, indiferent despre ce este vorba. Nu fii bârfitor și vezi-ți mai mult de treburile tale.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!