Life

Horoscop zilnic: luni, 1 iunie 2020. Taurii îşi vor petrece ziua în compania persoanei iubite

31.05.2020 | 15:34
Horoscop zilnic luni 1 iunie 2020 Taurii isi vor petrece ziua in compania persoanei iubite
Sfatul zilei de sâmbătă, 19 decembrie 2020. Taurii trebuie să-și asume riscuri. Sursa foto: Pinterest
ADVERTISEMENT

Horoscopul zilei de luni, 1 iunie 2020, vine cu vești bune în sectorul sentimental pentru unii nativi. Proiecte importante, răsturnări de situație, dar și surprize neașteptate. Taurii își vor petrece ziua în compania partenerului.

Horoscopul zilei de luni, 1 iunie 2020

Berbec

Nu faci lucruri pentru sine pentru că îți lipsește cu desăvârșire timpul. Modul în care alegi să te raportezi la experiențele nefericite de care ai parte te ajută mult în menținerea lucidității psihice.

ADVERTISEMENT

Taur

Persoanele apropiate așteaptă mai multă implicare din partea ta pentru că ai capacitatea de a discerne binele de rău. Cu toate acestea, lucrurile nu se întâmplă în direcția dorită sau sunt întârziate de anumiți factori.

Gemeni

Mișcarea ciclică a astrelor din această perioadă te face să treci prin stări emoționale care fluctuează destul de mult. O veche iubire este pe cale să apară iar voi nu știți ce să faceți. Sunteți impresionați, dar aveți temeri legate de trecut.

ADVERTISEMENT

Rac

Nativii Rac sunt tensionaţi la serviciu din cauza discuțiilor cu șefii. Aveți nevoie de câteva zile libere sau un concediu pentru că sunteți stresați și nu mai dați randament. Seara ar putea să vă aducă vești neașteptate.

Leu

Insistența ta începe să dea roade, chiar dacă aștepți rezultatele de multă vreme. Poate, acum este momentul să se ralizeze. Lasă lucrurile mai ușor și învață să ai mai multă răbdare. Nimeni nu stă drepți în fața ta. Satisfacțiile imediate nu aduc și valoare pe termen lung.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Ai emoții cu privire la următoarea discuție partenerul. Nu trebuie să îți faci griji, pentru că ești acceptat așa cum ești, cu bune și rele. Dacă te gândești că vei fi sub lupă, vei fi crispat. Relaxează-te!

Balanță

Cei născuți în zodia Balanță au parte de răsturnări de situație și surprize legate de acte, documente, deplasări. Principiile nativilor se pot clătina și pot fi readuse în lumină anumite mentalități și credințe.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Veți pierde niște bani în această perioadă. Careul Marte-Venus retrograd poate scoate la suprafață o infidelitate sau poate încheia o legătură apropiată. Sectorul sentimental va suferi mici schimbări de poziție.

Săgetător

Săgetătorii vor trece prin tensiuni interioare majore care să-i determine să-și schimbe principiile și stilul de viață. Nativii vor avea revelații și schimbări de optică, astfel că atmosfera din cuplu va fi alta. Se întrevăd tensiuni și în familie, legate de anumite aspecte din trecut.

Capricorn

Încrederea în sine și firea carismatică te fac să fii de invidiat, dar vei fi zguduit puțin, pentru că te vei lovi de o respingere sentimentală. Ești suficient de puternic pentru a nu te lăsa intimidat de nimeni. Poți să faci față oricărei situații.

Vărsător

Fiecare are propriul nivel de abilitate, iar al tău se întâmplă să fie foarte ridicat, într-un anumit fel. Nu vă gândiți că, dacă ceva este dificil, trebuie să vă fie bine. O provocare grea nu reprezintă întotdeauna o lecție bună în viață.

Pești

Nativii trebuie să fie mai atenți la imaginea și reputația lor. Sectorul sentimental este foarte bine aspectat și se bucură de o comunicare sinceră cu partenerul de viață, iar declarațiile de dragoste nu vor lipsi.

 

ADVERTISEMENT