Life

Horoscop zilnic: luni, 1 Martie. O zodie primește vești bune de Mărțișor

01.03.2021 | 02:00
Horoscop zilnic luni 1 Martie O zodie primeste vesti bune de Martisor
ADVERTISEMENT

FANATIK îți aduce horoscopul de luni, 1 martie, o zi în care provocările se țin lanț, mai ales dacă te numeri printre nativii din zodia Scorpion. Credeai că s-a instalat armonia în relația cu persoana iubită? Ei bine nu, dar ai toate șansele să o împaci cu un cadou frumos, că doar e 1 Martie.

În cazul în care ești născut sub semnul Vărsătorului, te așteaptă o groază de proiecte pe care va trebui să le rezolvi în cel mai scurt timp cu putință. Orice ai face, nu uita să-i acorzi măcar puțin timp partenerului de viață.

ADVERTISEMENT

Horoscop 1 martie 2021. Ce surprize îți rezervă astrele de Mărțișor

Berbec

Te bate gândul să pleci într-o călătorie în interes de familie, dar nu e momentul potrivit. Amân-o pentru săptămâna viitoare dacă vrei să eviți o discuție contradictorie cu persoana iubită într-o zi atât de importantă.

Taur

Se anunță o zi benefică pentru schimbări pe plan profesional. Dacă ți se propune să intri într-o afacere, nu ezita! E normal să ai emoții, dar ține minte că nu te întâlnești de fiecare dată cu o astfel de oportunitate.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Ai multă energie și reușești să finalizezi tot ce ți-ai propus. Ar fi de prisos să mai spunem că weekend-ul a făcut adevărate minuni pentru tine. Relațiile cu partenerul de viață sunt ceva mai tensionate la începutul zilei, dar spre seară revin la normal.

Rac

E 1 Martie și nu poți rata ocazia să-ți surprinzi plăcut persoana iubită. Nu uita, însă, că mai ai un eveniment important programat pentru acest debut de săptămână. Membrii familiei se bazează pe tine, cum să-i dezamăgești?

ADVERTISEMENT

Leu

Începi ziua cu zâmbetul pe buze. Nici nu se putea altfel, având în vedere că un prieten reușește să stingă o datorie mai veche și poți să pui în aplicare toate schimbările la care visezi de atâta amar de vreme.

Fecioară

După o perioadă nefastă pe plan sentimental, era și cazul să-ți surâdă norocul. Faci cunoștință cu o persoană deosebită, care te cucerește la prima vedere. E de prisos să mai spunem că nutrește pentru tine sentimente la fel de puternice.

ADVERTISEMENT

Balanță

Relația cu persoana iubită este excelentă, mai ales în a doua parte a zilei. Aveți o discuție cât se poate de sinceră, spuneți verde-n față tot ce vă deranjează și ajungeți să vă împăcați. Gândurile se rostesc uneori și cu voce tare.

Scorpion

Partenerul de viață e cu capsa pusă încă de la primele ore ale dimineții, așa că trebuie să rezolvi cumva problema. Îți dăm și un sfat: Încearcă să-i oferi în dar o floare sau un mărțișor. O va face să uite, măcar puțin, de greșelile din ultima vreme.

Săgetător

Te afli în fața unei dileme sentimentale și știm că nu e deloc ușor, dar trebuie să iei o decizie. Gândește-te bine înainte, cântărește cu atenție fiecare opțiune și alege în funcție de ce te face fericit.

Capricorn

Te sfătuim să lași orgoliul deoparte, măcar pentru o zi și să ții cont de părerile celor din jur. După-amiază ai o discuție aprinsă cu o rudă mai în vârstă, dar nu trebuie să te îngrijorezi. Partea bună e că în felul acesta reușești să clarifici toate neînțelegerile.

Vărsător

Chiar dacă te așteaptă o zi încărcată, ai suficientă energie să faci față tuturor provocărilor. În plus, spre seară vei petrece câteva clipe de neuitat în compania persoanei iubite.

Pești

1 Martie vine cu schimbări importante în viața ta, mai ales din punct de vedere social și sentimental, dar nu ai motive de îngrijorare. Ba chiar ar trebui să le primești cu brațele deschise, pentru că se vor dovedi benefice.

ADVERTISEMENT