Life

Horoscop zilnic: luni, 12 octombrie 2020. Peștii se îndrăgostesc și pornesc o relație

11.10.2020 | 15:01
Horoscop zilnic luni 12 octombrie 2020 Pestii se indragostesc si pornesc o relatie
ADVERTISEMENT

Horoscopul zilei de luni, 12 octombrie 2020, îți spune care sunt zodiile care au noroc în carieră, cele care suferă în dragoste, dar și care sunt nativii care stau bine la capitolul bani.

FANATIK vine în rândurile de mai jos cu previziunile complete pentru toate cele 12 semne zodiacale. Unele zodii au susținători în sânul familiei, în timp ce alții trebuie să se descurce pe cont propriu.

ADVERTISEMENT

Se anunță o zi dificilă la locul de muncă, dar situația este cu totul alta alături de oamenii care contează cu adevărat. Vezi care sunt nativii care au parte de surprize uimitoare în iubire.

Horoscop zilnic pentru luni, 12 octombrie 2020 pentru toate semnele zodiacale

Berbec

Zi dificilă legat de bani. Cheltuie doar strictul necesar și nu te arunca să cumperi lucruri de care nu ai nevoie. Stres și tensiuni la locul de muncă, poate ar fi cazul să lași mai mult de la tine și să ajungi la un consens cu colegii.

ADVERTISEMENT

Taur

Energie și imaginație, aspecte numai bune pentru a porni un nou proiect. Începe un capitol diferit față de ce ai făcut până acum. Nu este o zi tocmai potrivită pentru relații, ai grijă să nu te cerți cu partenerul de viață.

Gemeni

Relația stabilă din punct de vedere sentimental te duce cu gândul la etapa următoare. Este un moment bun pentru a achiziționa inelul sau pentru a pune în practică cererea în căsătorie.

ADVERTISEMENT

Rac

Dezamăgirile din viața personală nu sunt excluse în această zi. Nu-ți asuma prea multe riscuri în această privință și axează-te pe carieră. Mergi la interviuri și caută job-ul perfect. Poate câștigi și un salariu mai mare.

Leu

Acordă mai mult timp armoniei și liniștii de acasă. Creează o atmosferă plăcută, poate este nevoie să faci unele schimbări sau redecorări. Te descurci de minune singur, nu ai nevoie de sfaturi.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Planifică temeinic cheltuielile pe care le ai de făcut, așa nu vei ajunge la fundul sacului. Riști că ai ceva pierderi financiare, nu investi în afaceri care par dubioase. Posibilă invidie sau rivalitate.

Balanță

Ai nevoie să auzi cuvinte de laudă din partea celor dragi. Susținerea contează foarte mult pentru tine. Uneori ai nevoie să fii puțin împins de la spate, mai ales legat de domeniul afacerilor.

Scorpion

Iluziile și speranțele deșarte te împiedică să vezi lucrurile clare în jurul tău. Se anunță o perioadă cu dezamăgiri, mai ales în plan sentimental existând riscul să ajungi singur.

Săgetător

Ia poziție în relația cu superiorii și spune-ți punctul de vedere. Fii responsabil pentru sarcinile pe care le ai de dus la capăt. S-ar putea să intri într-un scandal, ai grijă să nu-ți fie pătată reputația.

Capricorn

Acționează voluntar și ia decizii de unul singur. Succesul nu va întârzia să apară, trebuie doar să crezi în planurile și ideile pe care le ai scrise în agendă de atâția ani.

Vărsător

Situații ciudate și neprevăzute. Amână orice fel de deplasare și stai cât mai aproape de casă. Poate ar fi cazul să te axezi pe pasiuni și micile plăceri care îți fac viața mai frumoasă.

Pești

Fă-ți curaj să faci o schimbare în plan profesional. Schimbă macazul și renunță la locul de muncă care nu te mai satisface. Posibil să găsești un nou partener de viață.

ADVERTISEMENT