Life

Horoscop zilnic: luni, 14 septembrie 2020. Ce zodii își găsesc sufletul pereche

13.09.2020 | 13:02
Horoscop zilnic luni 14 septembrie 2020Ce zodii isi gasesc sufletul pereche
ADVERTISEMENT

Horoscopul de luni, pe 14 septembrie 2020, arată foarte bine pentru câteva zodii.

Există nativi ai zodiacului ce își pot descoperi sufletul pereche. De aceea, nu vor mai sta pe gânduri și vor trece chiar la acțiune, în încercarea de-a cuceri persoana specială ce apare în viața lor.

Revenirea de după zilele de weekend se va produce în forță pentru câteva zodii, care își pot pune planurile în aplicare.

ADVERTISEMENT

Horoscop zilnic pentru luni, 14 septembrie 2020. Zodiile care își pot descoperi jumătatea

Berbec

Berbecii pot întâlni o situație ce trebuie rezolvată la primele ore ale dimineții. Dacă se gândesc să întârzie în această problemă, vor avea regrete mai târziu.

Taur

Taurii au parte de schimbări benefice în cămin. Ar putea să facă anumite cumpărături foarte valoroase, fie o investiție de durată. Își vor bucura partenerul prin deciziile luate.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Gemenii au nevoie de mai mult timp de unii singuri. Așa vor descoperi ce le lipsește în viața de zi cu zi, dar și ce persoane ar fi cazul să nu mai îndepărteze.

Rac

Racii au parte de clipe de vis, pentru că își pot întâlni marea iubire. Va fi o atracție reciprocă imediată și s-ar putea trezi că deja fac planuri de vacanță, fie de lungă durată, cu cei care le împărtășesc viziunile.

ADVERTISEMENT

Leu

Pentru Lei, noua săptămână din septembrie debutează lent. Vor avea parte de anumite schimbări benefice, de care se bucură foarte mult. Nu este exclusă o vizită la rude, în cazul celor care au neglijat capitolul familie.

Fecioară

Fecioarele se simt mai în largul lor ca oricând și vor putea să aibă o schimbare majoră la locul de muncă. Dacă este vorba despre o promovare sau noi atribuții, nu trebuie să se grăbească să accepte imediat, ci să cântărească opțiunile.

ADVERTISEMENT

Balanță

Balanțele au nevoie de mai multe momente de pauză, pentru că nu mai dau randament la serviciu. Se pot concentra mai mult pe odihnă dacă vor alege să plece într-o vacanță.

Scorpion

Nativul Scorpion poate să își întâlnească și el sufletul pereche, la început de săptămână. Va simți fluturi în stomac, un sentiment foarte rar pentru această zodie, pentru că nu se îndrăgostește, de obicei, prea ușor.

Săgetător

Cei din Săgetător vor primi o sumă considerabilă de bani, cu care își sporesc bugetul din această perioadă. Ceea ce înseamnă că vor putea face și o investiție pe măsură, precum un aparat electrocasnic scump.

Capricorn

Capricornii au parte de câteva momente de agitație în viața lor. Ar putea fi pe punctul de-a se despărți de partenerul lor, dacă observă că lucrurile nu stau tocmai cum au visat. Orice decizie ar lua trebuie mai întâi să poarte o discuție foarte sinceră.

Vărsător

Vărsătorii au parte de momente tensionate, dar care se rezolvă cu multă diplomație. Nu trebuie să dea curs zvonurile pe care le aud, mai ales despre apropiații lor, dar nici să se hazardeze.

Pești

Peștilor le surâde ideea unui concediu în afara granițelor, însă mai au de așteptat, până când li se va umple pușculița cât să aibă o vacanță pe placul lor.

ADVERTISEMENT