News

Horoscop zilnic, luni 15 iulie. Peștii pot primi cea mai proastă veste!

14.07.2019 | 17:00
Horoscop zilnic luni 15 iulie Pestii pot primi cea mai proasta veste

FANATIK îți aduce horoscopul zilei de 15 iulie. Multe dintre zodii au un început de săptămână bun, după cum au prevăzut astrele, însă petru alte zodii această săptămână se poate transforma în cea mai proastă din viața lor! Peștii pot afla o veste âîngrozitoare despre partenerul de viață!

Așa arată horoscopul zilei de 15 iulie pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Berbecii se vor confrunta cu un eveniment de urgență maximă. Acesta poate avea loc la serviciu, în familie sau poate la vreun prieten acasă. Nativul se va mobiliza exemplar și va rezolva problema, ca de obicei. Trebuie să-și conserve energia pentru a putea face față solicitărilor!

Taur

Taurul ar putea întâlni pe cineva astăzi, dacă este singur. Această persoană însă nu va dori decât o aventură, iar nativul Taur i-o va oferi cu mare plăcere, însă va suferi după ce idila va lua sfârșit.

Horoscop 14 iulie
Horoscop 14 iulie

Gemeni

Nativii Gemeni simt nevoia să meargă în natură, unde este liniște, deși se simt ca peștele-n apă și în agitaie! Pe seară ar putea primi o veste bună legată de o moștenire sau o altă sursă de bani nemunciți.

Rac

Racii simt că încheie un capitol important din viață, în special pe plan sentimental. Este o zi a bilanțului, în care toate reușitele, dar și greșelile, sunt puse în balanță, pentru a stabili ce trebuie făcut de acum înainte.

Leu

Începutul de săptămână ar putea fi cu noroc pentru nativii din Leu. Astăzi aveți șansa să primiți vestea unei promovări sau poate a unui job mai bun ori a unei măriri de salariu, care vă va bucura foarte mult.

Fecioară

Astăzi, Fecioarele ar trebui să dea atenție inclusiv celor din anturajul lor. E posibil ca cineva să aibă nevoie de sprijin, iar ajutorul vostru se va dovedi foarte important. Luați în calcul o schimbare, fie în plan sentimental, fie acasă.

Balanţă

Astăzi, pentru Balanțe se anunță vești bune în planul profesional. Poate fi vorba despre o schimbare de serviciu sau de un post cu un salariu mai bun. Ar fi bine să dați mai multă atenție persoanei iubite și să petreceți mai mult timp împreună.

Scorpion

Nativii din Scorpion sunt nemulțumiți, după eșecul înregistrat la un interviu sau la o negociere. Staț liniștiți, deoarece veți avea succes foarte crând și veți pune mâna pe ceva bani.

Săgetător

Astăzi, Săgetătorii nu au niciun fel de probleme. Ce trebuie să ştii este că nu trebuie să te bazezi pe noroc, pe o coincidență fericită a evenimentelor sau pe sprijinul cuiva.

Capricorn

Interacţiunea cu alte persoane s-ar putea să aducă probleme pentru Capricorn, mai ales dacă este o întâlnire de afaceri. Soluţia ar fi să amâni pentru altă zi orice astfel de întâlnire. În relaţia de cuplu, mărturiseşte-ţi sentimentele.

Vărsător

Vărsătorul merge încet, dar sigur spre realizarea visului său. Trebuie să aibă grijă la invidia unora dintre așa zișii prieteni, care nu fac altceva decât să se uite la capra vecinului.

Pești

Peștii pot avea surpriza vieții! Și este una extrem de neplăcută. Sentimentele de trădare din ultima perioadă s-ar putea adeveri, iar partenerul de viață să aibă o relație amoroasă cu unul dintre prietenii tăi! Trebuie să ai o discuție serioasă cu partenerul de viață și doar în termeni civilizați!