Life

Horoscop zilnic: luni, 15 noiembrie 2021! Nativii din Taur dau lovitura financiar, iar cei din Leu își îndeplinesc scopurile

Horoscopul zilei de luni, 15 noiembrie 2021, anunță o zi cât se poate de bună, în plan financiar, pentru zodia Taur și una deosebită pentru nativii din Leu.
15.11.2021 | 02:00
Horoscop zilnic luni 15 noiembrie 2021 Nativii din Taur dau lovitura financiar iar cei din Leu isi indeplinesc scopurile
ADVERTISEMENT

Ziua de luni, 15 noiembrie 2021, aduce previziuni astrale cât se poate de bune pentru o parte dintre zodiile horoscopului european, fiind favorizate semnele de Pământ și de Foc. Dacă pentru Tauri și pentru Lei ziua se anunță una cât se poate de bună, Peștii par să treacă, totuși, prin clipe dificile.

FANATIK vă aduce previziunile zodiacale ale zilei de luni, 15 noiembrie 2021, pentru nativii din horoscopul european.

ADVERTISEMENT

Horoscop zilnic: luni, 15 noiembrie 2021, pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Nativii din Berbec au o zi bună, începutul săptămânii aducând, după sine, motive serioase pentru a se face remarcați în fața șefilor, ideile de dezvoltare ale afacerilor fiind apreciate din plin și aducând posibilitatea unor prime consistente.

Taur

Cei născuți în zodia Taur au parte, astăzi, de vești deosebite în plan financiar, veniturile lor urmând să se mărească considerabil după o serie de investiții cât se poate de inspirate făcute în trecut. Evident, spre seară, veștile bune sunt sărbătorite alături de cei dragi lor.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Cei născuți sub semnul Gemenilor au o zi care se anunță foarte delicată în cazul în care nu vor da dovadă de diplomație și își vor exprima sentimentele puțin prea sincer. Dacă nu își pun lacăt la gură riscă să rămână fără amici sau chiar fără partenerul de viață.

Rac

Nativii din Rac au probleme în a se face înțeleși. Ideile lor sunt bune, dar punerea în practică întâmpină mari dificultăți deoarece cei din jur nu înțeleg cum pot ajuta. Într-un final, dacă vor avea răbdare, lucrurile se vor rezolva destul de simplu, cu ajutorul celor din jur.

ADVERTISEMENT

Leu

Cei născuți sub acest semn zodiacal au o zi cât se poate de bună în plan amoros. Cu toate acestea, nativii din Leu nu trebuie să uite că își pot îndeplini scopurile cu puțină atenție, iar atunci ar avea, cu adevărat, o zi perfectă.

Fecioară

Nativii din Fecioară reușesc să se impună în disputele cu partenerul de viață și o fac, inclusiv spre surpriza lor, apelând la diplomație și tandrețe. Rezultatele negocierilor se vor vedea în timp și vor fi cât se poate de benefice pentru viața de cuplu.

ADVERTISEMENT

Balanță

Cei născuți în zodia Balanță vor reuși, cu mare efort însă, să își aducă la bun sfârșit însărcinările pe care le-au primit de la șefii lor. Efortul lor nu va trece însă nebservat și vor culege laudele pe care le merită.

Scorpion

Nativii din Scorpion vor avea o zi în care nu este exclus să se trezească cu amici pe care nu i-au mai văzut de multă vreme la ușă și să chefuiască alături de aceștia ca în vremurile bune, chiar dacă asta va însemna o cheltuială în plus. Dar, de dragul revederii, cheltuiala cu pricina va fi suportată cu zâmbetul pe buze.

Săgetător

Nativii din Săgetător vor avea de rezolvat o serie de probleme urgente, dar, în ciuda presiunii, se vor achita rapid de ceea ce aveau de făcut. Nu este exclus să primească o veste de la mare depărtare, o veste pe care o așteptau de multă vreme.

Capricorn

Cei născuți sub semnul Capricornului vor avea motive de îngrijorare din cauza stării de sănătate a unei rude apropiate. Cu toate acestea, cu puțin optimism, vor trece peste veștile proaste și vor reuși să își îndeplinească obiectivele.

Vărsător

Nativii din Vărsător trebuie să fie atenți la partenerul de viață care pare să fie supărat pentru că, în ultima vreme, a fost neglijat constant din cauza problemelor de la muncă. Cu puțină blândețe și câteva cuvinte inspirate însă, problemele vor dispărea ca prin minune.

Pești

Cei născuți în zodia Pești au o serie de probleme cât se poate de dificile așternute în fața lor, mai ales când vine vorba de planul profesional. Șefii par să nu îl mai înțeleagă și să îi ceară să fie mai eficient, lucru care va crește nervozitatea nativilor și va duce la conflicte deschise la muncă, războaie pe care au toate șansele să le piardă.

ADVERTISEMENT
Momentul în care o şoferiţă zboară printr-o benzinărie şi evită la milimetru pompa...
Momentul în care o şoferiţă zboară printr-o benzinărie şi evită la milimetru pompa de gaz, apoi aterizează într-o curte, în Iaşi
Anunțul oficial făcut de TAS, la o lună după apelul depus de Simona...
Anunțul oficial făcut de TAS, la o lună după apelul depus de Simona Halep
"În poza asta de ce erai chel? Acum văd că ai păr!". Situatie incredibila la un meci din România
Cât de frumoasă este soţia lui Ionuţ Iftimoaie. Maria întoarce toate privirile şi...
Cât de frumoasă este soţia lui Ionuţ Iftimoaie. Maria întoarce toate privirile şi vrea să dea o nouă lovitură în afaceri
Tancurile Abrams își fac apariția pe frontul ucrainean. Kievul trebuie să decidă dacă...
Tancurile Abrams își fac apariția pe frontul ucrainean. Kievul trebuie să decidă dacă le folosește pentru apărare sau le păstrează pentru o viitoare contraofensivă
Aici si-a trait Rona Hartner ultimele clipe. Imagini nemaivazute cu vila de pe...
Aici si-a trait Rona Hartner ultimele clipe. Imagini nemaivazute cu vila de pe malul apei....
UNDE A FUGIT Cătălin Cherecheș? S-a aflat exact unde este primarul (SURSE)
UNDE A FUGIT Cătălin Cherecheș? S-a aflat exact unde este primarul (SURSE)
Daniel Onoriu, scandal cu soția: Ai trăit doar pe banii bărbaților, n-ai avut...
Daniel Onoriu, scandal cu soția: Ai trăit doar pe banii bărbaților, n-ai avut un ban
Ce a decis să facă fiica Ronei Hartner după ce și-a pierdut mama....
Ce a decis să facă fiica Ronei Hartner după ce și-a pierdut mama. Nimeni nu o mai poate face să se răzgândească!
Cum arată fiicele lui Corneliu Vadim Tudor la opt ani de la moartea...
Cum arată fiicele lui Corneliu Vadim Tudor la opt ani de la moartea tribunului. Cu ce se ocupă Lidia și Eugenia
„L-am sufocat, l-am pus într-un giulgiu, am închis mormântul”. Pasaje din interogatoriul liderului...
„L-am sufocat, l-am pus într-un giulgiu, am închis mormântul”. Pasaje din interogatoriul liderului Hamas, condamnat la 4 pedepse pe viață și eliberat în 2011
Cel mai monstruos asasinat din istoria României. Ziua când 64 de oameni politici...
Cel mai monstruos asasinat din istoria României. Ziua când 64 de oameni politici au fost uciși
Cum e viața la -71 de grade Celsius? N-ai nevoie de frigider și...
Cum e viața la -71 de grade Celsius? N-ai nevoie de frigider și nu poți opri motorul mașinii