ADVERTISEMENT
Life

Horoscop zilnic: luni, 18 ianuarie 2021. Dragostea plutește în aer pentru un nativ

Autor: Alexa Serdan | 18.01.2021 | 02:00
Horoscop zilnic: luni, 18 ianuarie 2021. Dragostea plutește în aer pentru un nativ
Horoscop zilnic: luni, 18 ianuarie 2021. Dragostea plutește în aer pentru un nativ. Sursa foto: Pinterest.com

Horoscopul zilei de luni, 18 ianuarie 2021, anunță un început de săptămână excelent pentru multe zodii. Planurile, agitația și sarcinile sunt pe primul plan, în special legat de profesie și carieră. 

ADVERTISEMENT

Nativii au de gând să realizeze multe lucruri și chiar vor primi cadouri și vești neașteptate de la oamenii din jur. În plus, există și semne care se bucură de dragostea și aprecierea persoanelor de lângă ele.

Previziunile complete pentru fiecare zodie în parte sunt aduse de FANATIK în cele de mai jos. Haideți să vedem ce se întâmplă cu acestea la început de săptămână nouă.

Horoscopul zilei de luni, 18 ianuarie 2021, de la zodie la zodie

Berbec

Ești focusat pe atingerea unui obiectiv profesional și nu vezi nimic din ce se întâmplă în jur. Ești acaparat cu totul de această situație, care este pe primul loc pe lista dorințelor.

ADVERTISEMENT

Taur

Beneficiezi de stabilitate în plan sentimental. Profită de acest aspect pentru a-i oferi celui de lângă tine aprecierea și timpul de care nevoie. Nu totul se rezumă la partea financiară.

Gemeni

Îți este tot mai greu să te menții pe o linie de plutire. Ai cam luat-o la vale și mintea îți joacă tot mai multe feste în ultima vreme. Încearcă să găsești calea de mijloc.

Rac

Supărarea își spune cuvântul la locul de muncă, unde nu te mai regăsești absolut deloc. Poate ar fi timpul să cauți altceva, un serviciu unde să te simți în apele tale.

ADVERTISEMENT

Leu

O veste frumoasă te trimite în al nouălea cer. Ești mai fericit ca niciodată de când ți-ai găsit jumătatea. Căsătoria sau copilul sunt pe lista ta în clipa de față.

Fecioară

Reapare o persoană din trecutul tău, care îți dă viața peste cap cu totul. Nu știi dacă e cazul să iei legătura sau să o dai uitării. Decizia îți aparține, discută cu cineva despre asta.

ADVERTISEMENT

Balanță

Rezoluțiile și planurile pentru noul an se adună în agendă în fiecare zi. Ai grijă, s-ar putea să fie multe și să faci prea puțin din ele în cele din urmă. Rezumă-te la timpul pe care-l ai.

Scorpion

Stai departe de prejudecăți, nu lăsa aceste lucruri să pună accent pe viața ta și mai mult. Păstrează-ți atitudinea de acum, nu te da după cei care critică și jignesc pe la spate.

ADVERTISEMENT

Săgetător

Nu ai avut deloc timp să te odihnești în weekend, lucru care se observă cu ochiul liber la serviciu. Ești stresat și nu dai deloc randament. Riscul de greșeli crește după prânz.

Capricorn

Nu lăsa experiențele neplăcute să-ți întunece mintea și sufletul. Detașează-te de trecut și de gândurile negative. Impune-te și vizionează care este viitorul pe care-l vrei.

Vărsător

Situație neprevăzută în plan sentimental. Realizezi că partenerul de viață nu te mai susține și nu-ți mai este aproape. Răspunsul este la tine, oferă-l acum, nu mai târziu.

ADVERTISEMENT

Pești

Ești vinovat, dar nu vrei deloc să accepți asta. Dimpotrivă, arunci totul asupra celui de lângă tine. Manipularea asta te face să pierzi multe, vei realiza în cele din urmă.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!