Life

Horoscop zilnic: luni, 18 ianuarie 2021. Dragostea plutește în aer pentru un nativ

18.01.2021 | 02:00
Horoscop zilnic luni 18 ianuarie 2021 Dragostea pluteste in aer pentru un nativ
ADVERTISEMENT

Horoscopul zilei de luni, 18 ianuarie 2021, anunță un început de săptămână excelent pentru multe zodii. Planurile, agitația și sarcinile sunt pe primul plan, în special legat de profesie și carieră. 

Nativii au de gând să realizeze multe lucruri și chiar vor primi cadouri și vești neașteptate de la oamenii din jur. În plus, există și semne care se bucură de dragostea și aprecierea persoanelor de lângă ele.

ADVERTISEMENT

Previziunile complete pentru fiecare zodie în parte sunt aduse de FANATIK în cele de mai jos. Haideți să vedem ce se întâmplă cu acestea la început de săptămână nouă.

Horoscopul zilei de luni, 18 ianuarie 2021, de la zodie la zodie

Berbec

Ești focusat pe atingerea unui obiectiv profesional și nu vezi nimic din ce se întâmplă în jur. Ești acaparat cu totul de această situație, care este pe primul loc pe lista dorințelor.

ADVERTISEMENT

Taur

Beneficiezi de stabilitate în plan sentimental. Profită de acest aspect pentru a-i oferi celui de lângă tine aprecierea și timpul de care nevoie. Nu totul se rezumă la partea financiară.

Gemeni

Îți este tot mai greu să te menții pe o linie de plutire. Ai cam luat-o la vale și mintea îți joacă tot mai multe feste în ultima vreme. Încearcă să găsești calea de mijloc.

ADVERTISEMENT

Rac

Supărarea își spune cuvântul la locul de muncă, unde nu te mai regăsești absolut deloc. Poate ar fi timpul să cauți altceva, un serviciu unde să te simți în apele tale.

Leu

O veste frumoasă te trimite în al nouălea cer. Ești mai fericit ca niciodată de când ți-ai găsit jumătatea. Căsătoria sau copilul sunt pe lista ta în clipa de față.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Reapare o persoană din trecutul tău, care îți dă viața peste cap cu totul. Nu știi dacă e cazul să iei legătura sau să o dai uitării. Decizia îți aparține, discută cu cineva despre asta.

Balanță

Rezoluțiile și planurile pentru noul an se adună în agendă în fiecare zi. Ai grijă, s-ar putea să fie multe și să faci prea puțin din ele în cele din urmă. Rezumă-te la timpul pe care-l ai.

Scorpion

Stai departe de prejudecăți, nu lăsa aceste lucruri să pună accent pe viața ta și mai mult. Păstrează-ți atitudinea de acum, nu te da după cei care critică și jignesc pe la spate.

Săgetător

Nu ai avut deloc timp să te odihnești în weekend, lucru care se observă cu ochiul liber la serviciu. Ești stresat și nu dai deloc randament. Riscul de greșeli crește după prânz.

Capricorn

Nu lăsa experiențele neplăcute să-ți întunece mintea și sufletul. Detașează-te de trecut și de gândurile negative. Impune-te și vizionează care este viitorul pe care-l vrei.

Vărsător

Situație neprevăzută în plan sentimental. Realizezi că partenerul de viață nu te mai susține și nu-ți mai este aproape. Răspunsul este la tine, oferă-l acum, nu mai târziu.

Pești

Ești vinovat, dar nu vrei deloc să accepți asta. Dimpotrivă, arunci totul asupra celui de lângă tine. Manipularea asta te face să pierzi multe, vei realiza în cele din urmă.

ADVERTISEMENT