Life

Horoscop zilnic: luni, 18 octombrie 2021. Taurii și Scorpionii vor avea o lecție de învățat

Horoscop, luni, 18 octombrie 2021. Se anunță un început de săptămână provocator pentru semnele zodiacale.
18.10.2021 | 02:00
Horoscop zilnic luni 18 octombrie 2021 Taurii si Scorpionii vor avea o lectie de invatat
ADVERTISEMENT

Zodiile vor fi puse la noi încercări la începtul acestei săptămâni. În timp ce unele vor avea parte de bucurii, altele vor avea de suferit.

Pe lângă acestea, Taurii și Scorpionii vor avea ocazia să învețe o lecție esențială pentru viață. Iată în rândurile următoare ce se va întâmpla, luni, 18 octombrie 2021, cu fiecare zodie în parte.

ADVERTISEMENT

Horoscop zilnic: luni, 18 octombrie 2021

Berbec

Berbecii se vor întâlni cu o persoană pe care n-au mai întâlnit-o de foarte mult timp. Acest lucru îi va bucura și vor sta la depănat amintiri.

Vor primi, de asemenea, și o veste importantă care, la fel, îi va face și mai mult să se bucure.

ADVERTISEMENT

Taur

Taurii se vor confrunta cu o situație conflictuală din care vor învăța o lecție importantă pentru viață. Astfel, li se vor da puțin gândurile peste cap, deoarece nu se așteptau ca persoana cu care se vor certa să aibă o reacție atât de negativă.

Taurii se vor îndepărta de persoana cu care au avut altercația și chiar vor întrerupe legătura cu aceasta.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Vei întâlni o persoană căreia te vei elibera de emoțiile negative. Te vei regăsi și vei ști unde este problema în legătură cu propria persoană.

Veți fi, de altfel, și plini de voie bună, iar în plan sentimental vă veți arăta adevăratele sentimente pentru partenerul de cuplu.

ADVERTISEMENT

Rac

Ești nerăbdător să primești vești de la o persoană care trece printr-o perioadă mai dificilă. Vei sta cu ochii ațintiți către telefon, în speranța primirii unei vești.

Leii vor avea de făcut multe sarcini

Leu

Se vor ivi multe sarcini în calea ta pe care vrei să le rezolvi cu repeziciune. Te vei simți puțin epuizat din cauza că vei fi suprasolicitat.

Astrologii vă recomandă să vă luați o pauză binemeritată după această zi. Nu uitați că liniștea propriei persoane este foarte esențială pentru bunul curs al lucrurilor.

Fecioară

Simți că cineva apropiat vrea să intre prea mult în viața ta personală. Nu-ți place acest lucru și vrei să pui niște bariere.

Ia atitudine și învață să spui ”Nu!”. Nimeni nu are dreptul să-ți invadeze spațiul personal.

Balanță

Te vei bucura de timpul alături de familie. Te vei destinde și-ți vei face planuri de viitor.  Vei primi și multe sfaturi utile de la părinți, frați sau surori.

Îți va fi greu să te desparți de ei după o astfel de zi. Încă o dată vei realiza că familia este cea mai importantă.

Scorpion

Scorpionii, la fel ca Taurii, se vor certa cu cineva apropiat, iar din acest moment vor avea de învățat o lecție de viață.

Vor învăța să fie mai puternici și să nu-și mai spună oricui secretele. De altfel, asemeni Taurilor, se vor îndepărta de persoana cu care au avut altercația.

Săgetător

Săgetătorii vor reflecta asupra vieții și se vor întreba ce au realizat până în prezent, dar și ce și-ar mai dori să pună în aplicare.

Sunteți mulțumit de persoana de care sunteți în momentul de față. Veți adăuga în jurnalul personal noi gânduri.

Capricorn

Trebuie să fii conștient că unele lucruri necesită răbdare, iar la un moment dat, tot ceea ce ți-ai propus se va îndeplini.

Astrologii te sfătuiesc să-ți iei o pauză de la ieșirile cu prietenii și să te aduni. Vei primi și o veste importantă de la cineva drag.

Vărsător

Probleme în cuplu pentru zodia Vărsător. Ceva în neregulă va ieși la iveală și vă va călca pe nervi.

Adună-te și poartă o discuție calmă cu persoana iubită. Doar așa veți clarifica situația.

Pești

Nu prea ești în apele tale, dar trebuie să dai dovadă de diplomație și binedispunere. Te vei afla în preajma unor persoane educate care nu-ți va permite să-ți ieși din fire.

Spre jumătatea zilei, vei merge la o persoană pe care nu prea o agreezi. Și aici va trebui să te prefaci draguț/ă, pentru a nu isca tensiuni.

ADVERTISEMENT