News

Horoscop zilnic: luni, 24 iunie 2019. Debut de săptămână excelent pentru Gemeni

23.06.2019 | 17:09
Horoscop zilnic luni 24 iunie 2019 Debut de saptamana excelent pentru Gemeni

Pentru ziua de luni, 24 iunie 2019, astrologii vin cu vești bune, mai ales în ceea ce privește viața profesională. Pe cei mai mulți dintre nativi îi așteaptă un debut de săptămână excelent din acest punct de vedere, întrucât locul de muncă aduce oprtunitatea avansării în carieră.

Ce surprize îți rezervă astrele pentru ziua de luni, 24 iunie

Săptămâna începe cum nu se putea mai bine pentru cei născuți în zodia Gemenilor, mai ales în ceea ce privește viața sentimentală. Celor aflați în căutarea sufletul pereche, norocoul le-ar putea surâde chiar astăzi.

Berbec

Nativii din Berbec nu au parte de o zi cum și-ar fi dorit, pentru că proiectele apărute parcă din senin la locul de muncă, le dau toate planurile peste cap și, în plus, nici viața sentimentală nu merge tocmai ca pe roate.

Ce surprize ți-au rezervat astrele pentru ziua de luni, 24 iunie. Sursa foto: redacția.ro
Ce surprize ți-au rezervat astrele pentru ziua de luni, 24 iunie. Sursa foto: redacția.ro

Taur

Taurii pot răsufla ușurați astăzi, pentru că debutul săptămânii le aduce gura de aer de care aveau nevoie, după stresul acumulat în ultima perioadă. Astrologii le recomandă să profite din plin de toate aceste clipe de relaxare.

Gemeni

Cei născuți în zodia Gemenilor au parte de un debut de săptămână exact așa cum  și-au dorit, ba chiar se întrevede o frumoasă vacanță, alături de persoana iubită. Astrologii recomandă însă ca banii să fie cheltuiți cumpătat.

Rac

Nativii din Rac nu ți mai văd capul de treburi în prima zi a săptămânii. După o perioadă în care au ales să se deconecteze de toată agitația vieții profesionale, este momentul să revină cu picioarele pe pământ.

Leu

Leii sunt nostalgici după weekend-ul care tocmai a trecut și simt nevoia să lenevească, însă respnsabilitățile de la locul de muncă nu le permit să facă acest lucru, mai ales că se anunță o zi foarte încărcată.

Fecioară

Nativii din zodia Fecioarei au parte, în sfârșit, de câteva momente liniștite, în compania celor deragi. De aceea, astrologii le recomandă să  facă din ziua de luni una cu adevărat de neuitat. Un concert s-ar putea dovedi varianta ideală pentru a-și reîncărca bateriile.

Balanță

Cei născuți sub semnul Balanței primesc vești cât se poate de bune astăzi, mai ales în plan financiar. O afacere plănuită de foarte multă vreme începe, în sfârșit, să prindă contur. Relația cu persoana iubită nu trebuie însă neglijată în acest debut de săpătămână.

Scorpion

Scorpionii vor avea parte de o surpriză uriașă, mai ales în cee ce privește viața sentimentală. Pentru cei aflați în căutarea sufletului pereche, nu este exlus ca acesta să apară chiar astăzi.

Săgetător

Nativii din Săgetător vor culege, în sfârșit, roadele muncii lor. Debutul săptămânii se anunță de-a dreptul fulminant, cu momente plăcute la fiecare pas.

Capricorn

Oboseala și stresul acumulate în utimele zile își vor face simțită prezența, de aceea, odihna nu trebuie în niciun caz neglijată. Spre seară, o ieșire alături de prieteni ar fi ideală.

Vărsător

Vărsătorii au parte de o zi de luni fără evenimente notabile, ceea ce îi face să lenevească mai mult decât ar trebui. Nu este exlus să apară și unele tensiuni, mai ales în plan profesional.

Pești

Nativii din Pești nu se simt tocmai bine astăzi, drept pentru care astrologii recomandă ca sănătatea să nu fie neglijată, chiar dacă se impune și o vizită la medic. Prevenția este cea mai bună măsură.