News

Horoscop zilnic: luni, 27 mai. Un amalgam de energii negative și pozitive

26.05.2019 | 17:14
Horoscop zilnic luni 27 mai Un amalgam de energii negative si pozitive

Astrologii spun că prima zi a săptămânii, 27 mai, aduce un amalgam de energii negative și pozitive. Unele zodii au probleme financiare și vor fi nevoiți să scoată bani din buzunar. Se anunță schimbări pe plan profesional, avansări sau chiar reorientări în carieră.

Horoscopul primei zile din săptămână, 27 mai

Toate zodiile vor trece prin stări și schimbări pozitive, dar și negative, atât la nivel profesional, cât și în familie. Peștii se află la o răscruce spirituală și sunt nesiguri pe credința lor. Nativii în zodia balanță își vor schimba cariera și este posibil să faci un curs care te va ajuta la locul de muncă. Racii au prietenii aproape, dar la capitolul bani vor ieși pe minus.

Berbec

Relaxează-te și încearcă să nu te mai gândești la problemele celor din jur. Rezolvă-ți problemele din gospodărie și repară ce s-a stricat. O călătorie sau un concert ți-ar putea schimba starea de spirit. Încearcă să vorbești mai puțin și să asculți mai mult!

Taur

Nativii din zodia taur încep săptămâna cu schimbări care vor aduce un salt rapid și calitativ în viața voastră. Fii atent la bani și nu cheltui mai mult decât ai nevoie. Familia are nevoie de tine, sentimentele de dragoste primează.

Horoscop zilnic. 27 mai 2019
Astrologii spun că, toate zodiile vor avea săptămâna aceasta parte de energii negative, dar și pozitive
Sursa foto: pixabay.com

Gemeni

Singurul gând pe care îl ai în minte este referitor la bani. O cheltuială majoră te va îndemna să  cauți o sursă suplimentară de venit. Calculează bine și alegere varianta corectă. Gemenii încep săptămâna protejați de forțele răului și a blestemelor.

Rac

Mare atenție la cheltuielile pe care le faci. Încearcă să eviți investițiile și achizițiile riscante. Ieși din zona ta de confort, fii open mind și contectează-te cu oamnei noi. Prietenii îți sunt alături și te susțin.

Leu

Săptămâna aceasta ai parte de distracție și veselie. Vei întâlni oameni noi și vei lega prietenii durabile. Este una dintre cele mai bune săptămâni ale zodiei leu.

Fecioară

Prezența lui Marte în zodia fecioară te va ajuta să faci bani fără prea mare efort. Viața socială reprezintă un stres peste care trebuie să treci. Vei avea parte de o întâlnire care poate duce la o colaborare inspirată.

Balanță

Banii nu sunt o problemă pentru tine. Planifică-ți o vacanță, ai șansa unui noi perspective spirituale. Cariera ta prinde contur. Un curs de specializare te va ajuta să te perfecționezi sau să dobândești abilități noi.

Scorpion

Din păcate, săptămâna aceasta vei avea parte de un eveniment nefericit. O persoană dragă va pleca dintre noi. Un secret pe care îl păstrezi de mult va ieși la iveală. Este posibil să primești bani, poate o moștenire.

Săgetător

Săptămâna aceasta ai parte de numeroase întâlniri. Afacerile sau achizițiile necesită o atenție amănunțită. Acasă fii calm și liniștit și evită neînțelegerile sau conflictele înainte să apară. Mare atenție la bani, evită orice cheltuială.

Capricorn

Înscrierea la un curs de specializare te va ajuta să îți aprofundezi abilitățile deja existente. Așa vei fi cu un pas înaintea altora în competiția de la locul de muncă. Te afli în mijlocul unor bârfe, iar aspectul tău exterior nu va trece neobservat.

Vărsător

Nativii din vărsător au nevoie să-ți limpezează gândurile și să treacă peste stresul de la locul de muncă. Este timp să iei o decizie în privința jobului, există șanse să te îndrepți în altă direcție. Ai credințe spirituale după care te ghidezi și te vor ajuta în drumul tău, fie că este profesional, fie că este emoțional.

Pești

Ești nesigur pe credința și idealurile pe care le urmezi. Petrece ceva timp în natură și ia decizia corectă. Relațiile de prietenie te pot solicita. Cineva din grupul de prieteni are nevoie de sfatul tău în privința unui probleme financiare.