Life

Horoscop zilnic: luni, 28 septembrie. Motive de sărbătoare pentru Lei

27.09.2020 | 14:17
Horoscop zilnic luni 28 septembrie Motive de sarbatoare pentru Lei
ADVERTISEMENT

Ziua de luni, 28 septembrie, marchează și debutul ultimei săptămâni din această lună. Astrologii prevăd o zi în care zodiile sunt mai liniștite și, chiar dacă schimbările nu le-au adus prea mari fericiri, nativii sunt focusați pe acceptatea situațiilor în care sunt puși acum și facerea for cât mai favorabilă.

Este o zi prielnică pentru romantism și relațiile de cuplu, dar se pot produce și conflicte sau certuri. În plan financiar, lucrurile sunt echilibrate: pierderi de bani pentru unele zodii și câștiguri financiare pentru altele. Și sănătatea poate să le dea bătăi de cap anumitor nativi.

ADVERTISEMENT

FANATIK vă prezintă previziunile complete pentru ziua de luni, 28 septembrie.

Horoscop zillei de luni, 28 septembrie, pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Au fost zile pline și ești îngrijorat că nu ai apucat să mai faci nimic pentru tine. Ziua de luni poate veni cu vești bune, pentru tine personal sau pentru oamenii apropiați. În orice caz, e rost de sărbătorit, iar seara se lasă cu petreceri, zâmbete și voie bună.

Taur

O discuție cu un apropiat îți lasă impresia că nu faci ceva bine și are dreptate. Chiar dacă nu ai probleme financiare momentan, e o bună idee să strângi un pic cureaua. Vei vedea, peste un timp, că îți poate aduce beneficii mai însemnate ca o vacanță exotică sau o nouă mașină. Sănătatea e un motiv în plus de îngrijorare, e o idee bună să faci o vizită medicului.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Sunt griji, pe care le ai de multă vreme, cu privire la carieră și care nu îți dau pace nici astăzi. E cazul să rezolvi problema asta, oricât de multă energie ți-ar putea consuma. Dacă o ignori, neliniștea va reveni ori de câte ori vei întâmpina situații mai dificile. Oamenii din jurul tău sunt alături de tine, poți să ai încredre și să vorbești cu ei dacă simți nevoia de un sfat sau o îndrumare.

Rac

Schimbările profesionale care au avut loc recent nu te-au afectat prea tare, nu ești direct implicat. Toată acestă treabă tinde să te mulțumească și să te facă să simți o stabilitate profesională care nu poate fi zdruncinată nici măcar de schimbarea conducerii. Pot avea loc mici conflicte cu partenerul de viață, cauzate de unele gelozii nefondate.

ADVERTISEMENT

Leu

E o zi cu motive de sărbătoare, toată lumea se bucură de reușita unui proiect profesional sau o schimbare majoră în acest sens. Ești cu zâmbetul pe buze, chiar dacă ai fost nevoit să suporți un coleg care se vaită mereu. Partenerul de viață se simte puțin exclus din cercurile tale și există posibilitatea să dorească să petreceți mai mult timp împreună.

Fecioară

Săptămâna debutează cu o zi plină. Ești atât de ocupat, încât e greu de spus dacă vei reuși să termini toată treaba astăzi. Poate e cazul să împarți din sarcinile pe care le ai, extenuarea nu e o soluție bună. Acasă toate lucrurile merg spre bine, partenerul de viață te surprinde cu o cină romantică. Există și posibilitatea unor pierderi financiare, ceva trebuie reparat sau o achiziție ce nu suportă amânare.

ADVERTISEMENT

Balanță

Toată agitația din jurul tău te lasă rece. Oamenii tind să irosească energia pe lucruri care nu le aduce un beneficiu personal, lucru care e departe de tine. Ai o stare de spirit pozitivă, îți termini treaba și mergi acasă lăsând problemele de la muncă, la muncă. Partenerul de viață nu trece prin cele mai bune momente, ești dispus să-i acorzi tot sprijinul.

Scorpion

Probleme în viața amoroasă pentru acest nativ. Se prea poate să apară un conflict cu partenerul de viață sau să piardă orice speranță că va găsi unul, dacă nu are. În plan profesional s-au produs niște modificări, dar nu sunt suficient de însemnate cât să-ți bați capul cu ele. Pot să apară și mici câștiguri financiare, dar care provin din vânzarea anumitor obiecte de care voiai să te desparți.

Săgetător

O nouă săptămână de muncă nu e deloc ceea ce îți dorești. Ești plictisit și nu ai chef de job, vrei o vacanță prelungită pe care ești conștient că ți-o poți permite doar dacă muncești în continuare. Pot să apară mici supărări în relația cu partenerul, dar sunteți prea obosiți ca să vă certați, așa că vor dispărea de la sine.

Capricorn

Deja începi să-ți pierzi speranța cu privire la revenirea la vechile obiceiuri profesionale. Lucrurile s-au schimbat și tind să continuie în aceeași direcție. Melancolia asta nu aduce nimic bun, ai de ales între a accepta ce o să aducă viitorul și a renunța la acest loc de muncă. Decizia e la tine, dacă doar te plângi nu rezolvi nimic.

Vărsător

Ești pe drumul cel bun, după multe nopți nedormite, pe plan profesional. Îți place ce faci acum, chiar dacă schimbarea a fost majoră și ai motive să speri că lucrurile vor fi și mai bune pe viitor. În plan sentimental domnește confuzia, nu îți e foarte clar ce vrei și parcă e o idee bună să continui singur încă o perioadă.

Pești

Problemele financiare atrag o stare de nervozitate care nu va rezolva nimic. Trebuie să ai răbdare să avansezi sau să cauți un alt loc de muncă care să te avantajeze mai bine din punct de vedere financiar. Partenerul de viață nu s-a dovedit prea înțelegător în ultima vreme, iar asta te-a făcut să te îndepărtezi un pic. O discuție cu privire la acest lucru are toate șansele să apară la ceas de seară.

 

ADVERTISEMENT