Life

Horoscop zilnic: luni, 29 martie 2021. Fecioarele sunt pline de optimism

29.03.2021 | 02:00
ADVERTISEMENT

Horoscopul pentru luni, 29 martie 2021, vine cu decizii importante și vești bune în viețile unor nativi, care primesc recompensele pe care le merită după atâta muncă și efort. Totodată, starea de bine și energia descriu perfect dispoziția unor zodii. 

Astrologii anunță și momente mai puțin plăcute pentru anumiți nativi, pe care le vor depăși dacă au suficientă ambiție și răbdare.

ADVERTISEMENT

FANATIK îți aduce previziunile complete pentru fiecare dintre cele 12 semne zodiacale. Află din rândurile de mai jos cum va fi prima zi a săptămânii pentru tine.

Horoscop zilnic: luni, 29 martie 2021, pentru fiecare dintre cele 12 zodii

Berbec

Te confrunți cu greutăți în plan financiar și faci calcule ca să nu întreci măsura la cumpărături. Urmează o mărire de salariu sau un bonus, ar putea fi ziua ta norocoasă.

ADVERTISEMENT

Taur

Te gândești cum să găsești un echilibru între viața profesională și cea de familie. Ți se pare că nu ai suficient timp pentru nimeni și nimic și ești constant într-o alergătură. Simți nevoia de o pauză.

Gemeni

Nu te simți bine cu situația în care ești acum și vrei să schimbi ceva, doar că nu știi exact ce. Apar multe oportunități legate de viața profesională și te gândești dacă ar fi o idee bună să le accepți.

ADVERTISEMENT

Rac

Profiți de situația favorabilă în plan financiar și faci achiziții pe care ți le dorești de mult timp. Totodată, încerci să nu faci o obsesie din cumpărături și să pui câțiva bani deoparte.

Leu

Ești implicat în conflicte care nu au legătură directă cu tine și încerci să le rezolvi cât de bine poți. Soluțiile tale sunt bune, dar parcă toți sunt împotriva ta și nu vor să te asculte.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Ai ajuns, în sfârșit, în acel stadiu în care ai constant o stare de bine și emani energie pozitivă în jurul tău. Oamenii sunt atrași de tine și nu este exclus să apară oferte avantajoase la job.

Balanță

Ești toată ziua ocupat și nu ai timp să te relaxezi, dar nici nu simți când trece ziua, pentru că ceea ce faci acum știi că te va ajuta foarte mult în plan profesional, iar rezutatele vor apărea cât de curând.

Scorpion

Amâni lucrurile importante pe care le ai de făcut până ajungi pe ultima sută de metri cu ele. Din fericire, ambiția și determinarea te vor ajuta să le termini la timp.

Săgetător

Nu ai suficient timp ca să te poți gândi la o decizie importantă legată de viața personală. Ai nevoie să analizezi în profunzime situația și timpul limitat nu te ajută deloc. Până la urmă, iei decizia pe care o consideri potrivită.

Capricorn

Ai o stare bună de spirit și toți cei din jur caută compania ta. Superiorii îți atribuie sarcini importante și te bucuri să le primești, pentră că te simți apreciat.

Vărsător

O persoană apropiată te dezamăgește și nu știi ce să mai crezi în privința ei. Încrederea ta în ceilalți este zdruncitată acum și te gândești la cum vor fi lucrurile în continuare.

Pești

Te așteaptă un început de săptămână destul de agitat atât acasă, cât și la job. Apar situații imprevizibile care îți vor sta în cale, dar reușești să le depășești, chiar dacă pare imposibil.

ADVERTISEMENT